Θέσεις Εργασιάς

Στην NotosNet,gr Προσφέρουμε άριστο περιβάλλον, εγκάρδια συνεργασία, πλήρη σύγχρονο εξοπλισμό, εκπαίδευση, ανταγωνιστικές αμοιβές, υψηλά bonus, και αμέριστη υποστήριξη για εξέλιξη. Αυτή την στιγμή οι θέσεις που θέλουμε να καλύψουμε είναι: ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ KAI MARKETING: Ζητούνται στελέχη πωλήσεων 25-50 ετών για το τμήμα Marketing Internet.

 

Απαραίτητα προσόντα: Γνώσεις Η/Υ, γνώσεις Internet, προϋπηρεσία στον τομέα των πωλήσεων. Δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου. Εκπληρωμένες οι στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άντρες .

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι / ες πρέπει να έχουν απαραίτητα προϋπηρεσία στις πωλήσεις, να είναι επικοινωνιακοί, φιλόδοξοι, να έχουν διάθεση για δουλειά και να είναι συνεπείς και αποτελεσματικοί στην επίτευξη στόχων.

Προϋπηρεσία στις πωλήσεις επιθυμητή.

 

Αποστολή βιογραφικών στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αποστολή βιογραφικού

Για το Διαφημιστικό Τμήμα: Αποστολή βιογραφικού email: >Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Διαφημιστείτε Καταγγελίες πολιτών - 'Αρθρα απόψεις »
επιστροφή στην κορυφή

Social

Διάφορα

Πληροφορίες