Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα αλλά και διευκρινίσεις αναφορικά με την πιθανότητα μετεκλογικών συνεργασιών έδωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σε νέες του δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ο κ. Μεϊμαράκης αποκάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «πονηρούλη» γιατί, όπως εξήγησε, μετέθεσε όλους τους φόρους και τις πληρωμές στις οποίες καλούνται να προχωρήσουν οι πολίτες για μετά τις εκλογές.

Παράλληλα, κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι δημιούργησε ένα ρόζο συννεφάκι με την υποσχεσιολογία και την παροχολογία του πριν την κάλπη του Ιανουαρίου, τονίζοντας ότι μας «φέσωσε» 90 δισεκατομμύρια ευρώ.

Την ίδια ώρα, ο κ Μεϊμαράκης αναφέρθηκε στη δήλωση που έκανε πριν από μερικές ημέρες, ότι δεν έχει πρόβλημα να είναι πρωθυπουργός σε μια κυβέρνηση συνεργασίας ο Αλέξης Τσίπρας, εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές, κατηγορώντας την Κουμουνδούρου ότι έχει μια τάση να διαστρεβλώνει τα πάντα.

Όπως είπε ο κ. Μεϊμαράκης, σε περίπτωση που η ΝΔ βγει πρώτη από την εκλογική αναμέτρηση, θέλει να σχηματιστεί μια κυβέρνηση με κορμό τη Νέα Δημοκρατία και στη συνέχεια να γίνουν όλες οι απαραίτητες συζητήσεις και ενέργειας για το καλό της χώρας και οι κινήσεις που θα διασφαλίσουν το ευρωπαϊκό μέλλον της Ελλάδας.

Ο κ. Μειμαράκης τόνισε ότι πρέπει να γίνουν κινήσεις για πολλά ζητήματα, ανεξαρτήτως ταμπέλας δεξιάς ή Αριστεράς.

«Σε αυτά τα θέματα μπορούμε να βρούμε ένα πλαίσιο για να έχουμε μια μίνιμουμ συμφωνία. Αυτό μπορούμε να το κάνουμε και πριν τις εκλογές. Γι' αυτό είπα στον Αλέξη Τσίπρα να πάω στην Κουμουνδούρου», είπε, σημειώνοντας πως οι προσπάθειες αυτές πρέπει να προσεγγιστούν με λογική και μετριοπάθεια.

«Αν σε αυτά συμφωνήσουμε αλλά ο Τσίπρας μου πει ότι δεν θέλει να είμαι εγώ πρωθυπουργός, προκειμένου να στηρίξει ένα πρόγραμμα τέτοιο, είμαι έτοιμος να τα συζητήσω όλα. Δεν είμαι κολλημένος με καρέκλες», τόνισε, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, ότι αν δεν συμφωνήσουν στα επιμέρους ζητήματα, δεν μπορεί αν υπάρξει τέτοιο θέμα.

«Ποτέ δεν είπα ότι αν η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα θα συμφωνήσουμε και θα κάνουμε πρωθυπουργό τον Τσίπρα. Αυτό ξεχάστε το», διευκρίνισε ο κ. Μεϊμαράκης και διερωτήθηκε: «Όταν τον λέω επικίνδυνο και ψευτράκο, μπορώ να τον δεχθώ ως κυβέρνηση συνεργασίας;».

Μάλιστα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δεχτεί για την πρωθυπουργία ένα τρίτο πρόσωπο, που θα εμπνέει εμπιστοσύνη.

 

«Ο Τσίπρας δεν έχει κολλήσει ένσημα στη ζωή του»


Κληθείς να σχολιάσει την αργκό που χρησιμοποιεί στις ομιλίες του και αναφερόμενος στον χαρακτηρισμό «αυτοφωράκια», που έκανε για τον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Μεϊμαράκης είπε πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάλαβε στη σημασία της λέξης, υποστηρίζοντας ότι το γεγονός αυτό δείχνει ότι «δεν έχει καταλάβει τι σημαίνει πιάτσα δουλειά και δυσκολία».

«Ο κ. Τσίπρας δεν έχει κολλήσει ένσημα ποτέ του. Αν το είχε κάνει θα ήξερε ότι ο αυτοφωράκιας δεν είναι κάτι κακό. Αυτός στην αρχή νόμιζε πως τον έβριζα», ανέφερε, συνεχίζοντας την επίθεσή του προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και εξηγώντας ότι πρόκειται για έναν χαρακτηρισμό που χρησιμοποιείται από το νομικό κόσμο.

 

Απαντώντας ο Αλέκος Φλαμπουράρης στη μοφμή του προέδρου της ΝΔ για τον Αλέξη Τσίπρα τόνισε ότι «ο κ. Τσίπρας τελείωσε το Πολυτεχνείο, πήγε στο στρατό, γύρισε από το στρατό έγινε Γραμματέας της νεολαίας, έκανε μεταπτυχιακά. Πήγε στο τεχνικό γραφείο που είχαν τα αδέρφια του, άρχισε να δουλεύει…» «Από εκεί και πέρα στα 32 πότε θα προλάβει;» αναρωτήθηκε!

«Ας βρει κάποιο 30αρη να δει αν έχει κολλήσει κανένα ένσημο!» συνέχισε τα απίστευτα επιχειρήματα ο κ. Φλαμπουράρης.

Σε μια μοναδικής σύλληψης συλλογιστική υποστήριξε ότι είναι unfair να τίθεται αυτό το επιχείρημα σε έναν 40αρη «ο οποίος από τα 30 του είναι πρόεδρος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και μετά του ΣΥΡΙΖΑ» παραδεχόμενος, δηλαδή, ότι κ. Τσίπρας έχει μηδαμινή επαγγελματική εμπειρία.

Στη συνέντευξή του στα Παραπολιτικά FM ο κ. Φλαμπουράρης συνέχισε την κόντρα του με την Ζωή Κωνσταντοπούλου λέγοντας ότι »ξεπερνάει οποιοδήποτε όριο έχει σχέση όχι μόνο με την ευπρεπή συμπεριφορά, όχι μόνο με τα θέματα της αλληλεγγύης που εννοείται ότι είναι βασικό στοιχείο ενός αριστερού αλλά προχωράει και σε καταγγελίες οι οποίες δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα».

«Δεν προέρχεται μέσα από τα κινήματα, δεν προέρχεται από την Αριστερά, δεν ήταν ποτέ οργανωμένη. Αν κατηγορεί εμένα ότι είμαι δοτός όταν είμαι πενήντα χρόνια ενεργός και ανιδιοτελώς…» συμπλήρωσε.



casa victoria barkiza



φιλικά μέσα....

glyfada metropolitan

ShareNews 13

BANNERS PROTASEIS 1

acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
cp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες

acp logo 16 1

NotosNet YouTube