Έως την επόμενη Παρασκευή η προθεσμία για κατάθεση υποψηφιοτήτων για την ηγεσία της ΝΔ. 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή είχε την Παρασκευή ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
Πηγές από το περιβάλλον του κ. Μεϊμαράκη αναφέρουν ότι τις τελευταίες ώρες έχουν ενταθεί οι πιέσεις από βουλευτές και στελέχη της Ν.Δ. προς το πρόσωπό του, προκειμένου να υποβάλει υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος. να είναι υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος.

Ο ίδιος αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή του από Δευτέρα.

Όπως έγραφε η Ναυτεμπορική στο φύλλο της Παρασκευής, όλες οι πληροφορίες συνέτειναν στο ότι ο κ. Μεϊμαράκης, θα κατέλθει τελικά υποψήφιος και μάλιστα με το άτυπο χρίσμα της καραμανλικής πτέρυγας.

Την απόφαση του προέδρου της ΝΔ Ευάγγελου Μεϊμαράκη, αναμένει ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης για να καθορίσει την στάση του σε σχέση με την διεκδίκηση της ηγεσία της ΝΔ. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ εάν ο κ. Μεϊμαράκης διεκδικήσει την ηγεσία τότε ο κ. Κεφαλογιάννης θα μείνει εκτός της κούρσας της διαδοχής. Εάν ο κ. Μεϊμαράκης αποσυρθεί, τότε ο κ. Κεφαλογιάννης δηλώνει ότι θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ.

 

«Δεν είμαι λαγός. Θα είμαι υποψήφιος ως το τέλος. Αν πίστευα ότι υπάρχει κάποιος καλύτερος, δεν θα κατέβαινα» δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ γνωστοποίησε ότι στη λίστα αυτών που θα υπογράψουν για την υποψηφιότητά του θα είναι και ο πατέρας του, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Καταρχήν εκδήλωση ενδιαφέροντος και από τους κκ Μ. Βορίδη και Α. Γεωργιάδη, εκπρόσωποι των οποίων προσήλθαν στα γραφεία του κόμματος και παρέλαβαν τη λίστα των μελών της Πολιτικής Επιτροπής από την οποία κάθε υποψήφιος θα πρέπει να αναζητήσει 50 υπογραφές για την υποβολή υποψηφιότητας.

Οφείλουμε όλοι να διαφυλάξουμε με τη στάση μας το κύρος και την απήχηση της ΝΔ στην κοινωνία, αναφέρει σε ανάρτηση του στο twitter ο Νίκος Δένδιας.

 

Την υποψηφιότητά του για τη θέση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας. «Θέτω την υποψηφιότητα μου για την Προεδρία της Παράταξης και καλώ όλους να συμμετέχουν στην εκλογή από τη βάση. Όλους όσοι πιστεύουν, όπως και εγώ, ότι τώρα θα δοθούν οι μάχες για μια πραγματικά ισχυρή κοινωνία με δικαιοσύνη και αλληλεγγύη», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Τζιτζικώστας σε ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Τζιτζικώστα:

Μεγάλο μέρος της κοινωνίας δεν εκφράζεται σήμερα από κανέναν.

Προσέρχεται στα διλήμματα που θέτει η πραγματικότητα και διατυπώνει το πολιτικό σύστημα, με μισή καρδιά και με την αίσθηση ότι εκ των προτέρων θα είναι χαμένη υπόθεση η αξιοκρατία και η δημιουργικότητα, η ασφάλεια και η δικαιοσύνη, χωρίς δηλαδή τις αναγκαίες προϋποθέσεις επιτυχίας που εγγυάται μια καλά οργανωμένη κοινωνία με θεσμούς που λειτουργούν.

Για αυτούς τους ανθρώπους, τους πολλούς, που περιμένουν μια ουσιαστική ρήξη με τις κακές συνήθειες του χθες και μια νικηφόρα σύγκρουση με το νέο λαϊκισμό που φυτρώνει σύριζα με το παλιό κομματικό κράτος, οφείλουμε να αλλάξουμε πρώτοι.

Για τους νεοδημοκράτες και τις νεοδημοκράτισσες που θέλουν ένα πραγματικά νέο ξεκίνημα με ενότητα, συλλογικότητα, αποφασιστικότητα και αξιοκρατία και ζητούν μια νέα και καθαρή πολιτική απάντηση πρέπει να υπερβούμε τα όρια των εσωκομματικών ισορροπιών που μικραίνουν τον ορίζοντα της παράταξης.

Για την κοινωνία που είναι θυμωμένη από όσα περνάει, αλλά και από το αίσθημα ότι δεν έχει επιλογή, ότι δεν υπάρχει λύση που θα την περιέχει, ότι απέχουν τα πρόσωπα που ξέρουν τι σημαίνουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και ζητάει αλήθεια χωρίς κολακεία, αλλά και χωρίς να της κουνάνε διαρκώς το δάχτυλο, οφείλουμε μια δημοκρατία Νέα και ισχυρή.

Πιστεύω ότι η διαδρομή μου, η πίστη μου ότι οι πολιτικές μάχες κερδίζονται με ανοιχτούς ορίζοντες, με συμμετοχή και έμπνευση των πολλών, μου επιτρέπει να σταθώ μπροστά σε όλους αυτούς τους ανθρώπους.

Θέτω την υποψηφιότητα μου για την Προεδρία της Παράταξης και καλώ όλους να συμμετέχουν στην εκλογή από τη βάση. Όλους όσοι πιστεύουν, όπως και εγώ, ότι τώρα θα δοθούν οι μάχες για μια πραγματικά ισχυρή κοινωνία με δικαιοσύνη και αλληλεγγύη.

Για να πετύχουμε το στόχο αυτό χρειάζεται παράταξη όλων των δυνάμεων.

Αλλάζουμε πρώτοι, για να εμπνεύσουμε τελικά και όλη τη χώρα.

Απόστολος Τζιτζικώστας



casa victoria barkiza



φιλικά μέσα....

glyfada metropolitan

ShareNews 13

BANNERS PROTASEIS 1

acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
cp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες

acp logo 16 1

NotosNet YouTube