Σε σοβαρή κατάσταση, ευτυχώς εκτός κινδύνου, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς ο γνωστός κομμωτής των επωνύμων, Πάνος Καλλίτσης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που ήρθαν με το πρώτο φως της ημέρας, η κατάσταση της υγείας του από τους θεράποντες ιατρούς του που τον ανέλαβαν αμέσως μετά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο, κρίνεται σταθερή, αν και τα τραύματά του στον θώρακα και το πόδι από πυροβολισμούς κρίνονται ιδιαίτερα σοβαρά.
Ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ό,τι έχει συμβεί ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου αφού είναι από τους πιο στενούς φίλους του κομμωτή και μακιγιέρ τον οποίο η μικρή Αέλια, κόρη του ζευγαριού αποκαλεί θείο. Μάλιστα, κάθε χρόνο έκαναν και διακοπές μαζί. Τόσο στενή σχέση διατηρούν. Κολλητοί του φίλοι είναι επίσης ο Άρης Καβατζίκης, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και η Μαρία Ηλιάκη αλλά και η Δούκισσα Νομικού ενώ το ίδιο σοκ έχει υποστεί η Ελεονώρα Μελέτη που έχει παντρέψει τον Πάνο Καλλίτση με την Ελένη Χρυσικοπούλου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αστυνομία σε ό,τι αφορά τη διαλεύκανση της υπόθεσης αποτελεί το περιεχόμενο του χαρτοφύλακας που κρατούσε στα χέρια του το θύμα, την ώρα της επίθεσης τον οποίο δεν πήραν μαζί τους οι δράστες. Εννοείται πως ο χαρτοφύλακας εξετάζεται εξονυχιστικά μήπως και τελικά είναι το κλειδί στην όλη υπόθεση που εδώ και λίγες ώρες έχει σοκάρει το πανελλήνιο!

Η σύζυγός του, η οποία ευτυχώς δεν τραυματίστηκε, είναι η μοναδική αυτόπτης μάρτυρας της φριχτής επίθεσης και φυσικά βρίσκεται στη διάθεση της Αστυνομίας προκειμένου να φωτίσει όσο πιο πολύ μπορεί ώστε να βρεθούν ο ή οι δράστες.

Στην εκπομπή "Στα καλά καθούμενα", στους στενούς της φίλους Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη μίλησε η σύζυγός του Έλενα Χριστοπούλου, λίγες μόλις ώρες μετά τη δολοφονική επίθεση εις βάρος της ίδιας και του γνωστού μακιγιέρ και κομμωτή...
Η ίδια, αφού ξεκαθάρισε ότι ο σύζυγός της είναι καλά στην υγεία του, παρ' όλο που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από τον πυροβολισμό, έκανε λόγο για "άνανδρη επίθεση χωρίς λόγο". "Ο Πάνος είναι καλά και θέλω να το πω για να ηρεμήσουν όλοι όσοι τον ξέρουν και τον αγαπούν" είπε καθησυχάζοντας τους στενούς φίλους και συγγενείς. Σοκαρισμένη ακόμα από ό,τι έζησε, η Έλενα Χριστοπούλου τόνισε: "Η επίθεση έγινε χωρίς λόγο και αιτία. Δεν είμαι αστυνομία να μπορώ να πω ότι είναι ληστεία αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερες λεπτομέρειες". Στη συνέχεια, με τρεμάμενη φωνή και φανερά ταραγμένη, η σύζυγος του γνωστού μακιγιέρ και κομμωτή έφερε στο νου της όλα όσα έζησε πριν από λίγες ώρες διηγούμενη τα παρακάτω: "Δύο άνθρωποι με δύο πιστόλια μας σημάδευαν στο κεφάλι... Η πρώτη σφαίρα πήγαινε για εμένα... Με έβγαλαν έξω... Τους είπαμε, 'μην ξαναρίξετε'... Χτύπησαν τον Πάνο εξ επαφής"... Η Έλενα Χριστοπούλου δεν θέλησε να αναφερθεί περαιτέρω και με περισσότερες λεπτομέρειες στο όλο περιστατικό, όμως τόνισε για ακόμα μία φορά πριν αποχαιρετήσει τους παρουσιαστές πως ο Πάνος Καλλίτσης είναι καλά και ότι και εκείνη θα καταφέρει να συνέλθει αφού ο σύζυγός της είναι καλά στην υγεία του.

 

Ποιος είναι ο Πάνος Καλλίτσης

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του γνωστού κομμωτή, ο Πάνος Καλλίτσης, γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Πειραιά. Τα πρώτα ερεθίσματα από το χώρο της μόδας προήλθαν από τον πατέρα του που έχει υπάρξει διάσημος κομμωτής της εποχής του. Από παιδί, κοντά σ' εκείνον, εναρμονίζεται με το χώρο, πειραματίζεται, χτενίζει, κουρεύει και κάνει ό,τι αγαπά περισσότερο: ομορφαίνει τις γυναίκες!

Σε πολύ νεαρή ηλικία συνειδητοποιεί το επάγγελμα που θα ακολουθήσει. Ακολουθούν τρία χρόνια σπουδών κομμωτικής και make up στην Ελλάδα και στη συνέχεια βρίσκεται στη Μέκκα της μόδας, το Λονδίνο, για να τελειοποιήσει τις γνώσεις στο αντικείμενο που επέλεξε. Παράλληλα με τα μαθήματα που παρακολουθεί, συμμετέχει σε μεγάλα shows στο Λονδίνο και αυτό είναι μόνο η αρχή. Επόμενος σταθμός οι Βρυξέλλες, όπου κερδίζει υποτροφία και γίνεται μέλος της σχολής του Vidal Sasoon.

Αφού έρχεται στην Ελλάδα, ξεκινάει αμέσως μια λαμπερή καριέρα και το όνειρό του γίνεται πολύ γρήγορα πραγματικότητα. Ο Πάνος έχει μοναδικό ταλέντο στο να μεταλλάζει ένα πρόσωπο σε «persona». Στόχος του είναι να κάνει τους πελάτες του να νιώθουν μοναδικοί ενώ η σχέση του με τον κόσμο της ομορφιάς είναι σχέση ζωής. Εδώ και περισσότερο από δέκα χρόνια έχει συνεργαστεί αποκλειστικά με τα μεγαλύτερα ονόματα της σόου μπιζ.

Τα περιοδικά φιλοξενούν συνεχώς δουλειές του και στο ενεργητικό του προστίθενται δεκάδες εξώφυλλα που γίνονται ανάρπαστα. Η λίστα των πελατών του πλούσια και εντυπωσιακή, καθώς περιλαμβάνει διαφημιστικές καμπάνιες, μουσικά video clips, fashion shows, tv shows, διαγωνισμούς ομορφιάς και editorial μόδας.



casa victoria barkiza



φιλικά μέσα....

glyfada metropolitan

ShareNews 13

BANNERS PROTASEIS 1

acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
cp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες

acp logo 16 1

NotosNet YouTube