Το τελευταίο αντίο λένε αυτή την ώρα η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι στον Μίνω Κυριακού, στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Εκάλη. Σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας η ταφή του  θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ αντί στεφάνων ζητείται τα χρήματα να κατατεθούν υπέρ των Οργανισμών «ΕΛΕΠΑΠ» και «Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας».Το τελευταίο αντίο λένε αυτή την ώρα η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι στον Μίνω Κυριακού, στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Εκάλη. Σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας η ταφή του  θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ αντί στεφάνων ζητείται τα χρήματα να κατατεθούν υπέρ των Οργανισμών «ΕΛΕΠΑΠ» και «Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας».
Μέσα στην εκκλησία βρίσκονται οι γιοι του του Μίνου Κυριακού Ξενοφών και Θοδωρής με τις συζύγους τους Ελίνα και Δήμητρα και η κόρη του εκλιπόντος Αθηνά με τον σύζυγό της Λευτέρη μαζί με τα εγγόνια του ιδρυτή του ομίλου Ant1. 
Το παρών την εξόδιο ακολουθία δίνουν μεταξύ άλλων ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τη σύζυγό του Γεωργία, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας, ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ που ήταν από τα ιδρυτικά δημοσιογραφικά στελέχη του ομίλου ANT1, οι εκδότες της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ Θέμος Αναστασιάδης και Τάσος Καραμήτσος, ο Βαρδής Βαρδινογιάννης με τη σύζυγό Μαριάννα, ο πρώην υπουργός και Επίτροπος της Ελλάδας στην Κομισιόν Σταύρος Δήμας.Στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στην Εκάλη βρίσκονται και όλα τα μέλη της δημοσιογραφικής οικογένειας του Ant1.
«Ο πατέρας μου ήταν υπέροχος άνθρωπος. Μοναδικός, καλοσυνάτος με ισχυρές ηθικές αξίες και τολμηρός» είπε ο Θοδωρής Κυριακού εκφωνώντας τον επικήδειο. «Ξέρατε ότι ήταν μεγάλος οραματιστής. Ένας πολύ επιτυχημένος, ευαίσθητος, φιλάνθρωπος, πραγματικός πατριώτης και ευαίσθητος εργοδότης. Είμαστε περήφανοι για τον πατέρα μας» συνέχισε ο Θοδωρής Κυριακού, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Ant1. 
«Ήσουν για εμάς ο καλύτερος μπαμπάς του κοσμού. Μας έλεγες, ό,τι έχω δημιουργήσει δεν είναι τίποτα μπροστά στα παιδιά μου. Τέτοιος υπέροχος πατέρας ήσουν» συνέχισε ο Θοδωρής Κυριακού. 
«Τις τελευταίες στιγμές είμασταν δίπλα σου πριν φύγεις. Ήσουν πολύ χαρούμενος. Λίγα λεπτά πριν μιλούσες στη γυναίκα μου και σε έμενα και χαμογελούσες, έλεγες πόσο ευτυχισμένος ήσουν για τη βάπτιση της εγγονής σου. ότι η ευχή σου πραγματοποιήθηκε. Ότι όλα τα παιδιά και τα εγγόνια ήταν μαζί. Μπαμπά θα σε λατρεύω για πάντα».

κηδεία του Κυριακού 1

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος

κηδεία του Κυριακού 2
Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης


κηδεία του Κυριακού 3
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά

κηδεία του Κυριακού 4

κηδεία του Κυριακού 5

κηδεία του Κυριακού 6


κηδεία του Κυριακού 7

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος


κηδεία του Κυριακού 8

Ο Βασίλης Λεβέντης, πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων

κηδεία του Κυριακού 9

Ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ

κηδεία του Κυριακού 10

Ο Θέμος Αναστασιάδης, εκδότης της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


κηδεία του Κυριακού 11

Ο Τάσος Καραμήτσος, εκδότης της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


κηδεία του Κυριακού 12


κηδεία του Κυριακού 13

Η Γιάννα Αγγελοπούλου

κηδεία του Κυριακού 14

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης

κηδεία του Κυριακού 15


κηδεία του Κυριακού 16

Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης και η Δούκισσα Νομικού

κηδεία του Κυριακού 17

Ο δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος


κηδεία του Κυριακού 18
Η πρώην ευρωβουλευτής Νίκη Τζαβέλλα

κηδεία του Κυριακού 19

Ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης

κηδεία του Κυριακού 20

Ο σκηνοθέτης Σταμάτης Φασουλής

κηδεία του Κυριακού 21
Η ηθοποιός Κάτια Δανδουλάκη

κηδεία του Κυριακού 22

Η τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου

κηδεία του Κυριακού 23

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος

κηδεία του Κυριακού 24
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάννης Παπαθανασίου

κηδεία του Κυριακού 25

Ο Χρήστος Πρωτόπαπας

κηδεία του Κυριακού 26

Ο Αντώνης Λυμπέρης με τη σύζυγό του Έλενα Μακρή

κηδεία του Κυριακού 27
Η δημοσιογράφος Ζήνα Κουτσελίνη

κηδεία του Κυριακού 28

Ο Στρατής Λιαρέλλης, διευθύνων σύμβουλος του Ant1 TV


κηδεία του Κυριακού 29

Η Φάνη Πάλλη-Πετραλιά

κηδεία του Κυριακού 30
Ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γιώργος Καραμέρος

κηδεία του Κυριακού 31

Η Κατερίνα Γκαγκάκη

κηδεία του Κυριακού 32

κηδεία του Κυριακού 33

κηδεία του Κυριακού 34


κηδεία του Κυριακού 35

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Κωστόπουλος

κηδεία του Κυριακού 36


Σαν κεραυνός έπεσε στα δημοσιογραφικά γραφεία η είδηση, ότι ο Μίνως Κυριακού πέθανε.
Ωστόσο, να θυμίσουμε ότι ο μεγαλοεπιχειρηματίας τα τελευταία χρόνια είχε σοβαρά προβλήματα υγείας με κυριότερο την καρδιά ενώ υποβάλλονταν τακτικά και σε αιμοκάθαρση. Τραγική ειρωνία της τύχης; Ο 75χρονος εφοπλιστής και μεγαλοεπιχειρηματίας, πάντρεψε τον γιο του Θοδωρή στο Πόρτο Χέλι, ενώ την Παρασκευή, βάπτισε το εγγόνι του.
Ποιος ήταν ο Μίνωας Κυριακού; Ο Μίνωας Κυριακού (βαπτίστηκε Μηνάς Κυριακού) γεννήθηκε στις 31 Μαΐου 1942 και ήταν Έλληνας εφοπλιστής και μεγαλοεπιχειρηματίας από την Αθήνα. Ανάμεσα στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες περιλαμβάνονται η ιδιοκτησία του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ και των εκδόσεων ΔΑΦΝΗ Επικοινωνίες. Είναι επίσης ιδιοκτήτης του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου και πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (2004-2009).
Από τον Δεκέμβριο του 2004 είναι παντρεμένος με την Ελληνίδα ηθοποιό Μαρί Κωνσταντάτου κι έχει δύο γιους και μία κόρη από τον προηγούμενο γάμο του. Το 2017 το ζευγάρι ανακοίνωσε το διαζύγιό του λόγω οικονομικών ζητημάτων.
Ο Μίνωας Κυριακού σπούδασε σε Γαλλία και Ελβετία. Ένας από τους προπαππούδες του ήταν ο Υδραίος πολιτικός Δημήτριος Βούλγαρης που είχε διατελέσει πρωθυπουργός της χώρας ενώ άλλος ήταν ο Αλέξανδρος Κορυζής ο οποίος διατέλεσε επίσης πρωθυπουργός κατά την περίοδο 1940-1941 και ο οποίος αυτοκτόνησε λίγες ημέρες πριν την είσοδο των Γερμανών στην Αθήνα.
Είναι γόνος οικογένειας εφοπλιστών της οποίας η οικογενειακή ναυτιλιακή επιχείρηση ιδρύθηκε το 1852[εκκρεμεί παραπομπή]. Ο Μίνωας Κυριακού δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της ναυτιλίας από μικρή ηλικία (17 ετών) και σε ηλικία 23 ετών (1965) ίδρυσε την Athenian Tankers Inc[εκκρεμεί παραπομπή]. Το 1976, ίδρυσε δύο εταιρείες εμπορίου πετρελαιοειδών, την Bacoil International και την Athenian Oil Trading Inc.
Στα τέλη της δεκαετίας του ’80 ο Μίνωας Κυριακού δραστηριοποιήθηκε στον χώρο των μέσων ενημέρωση με την ίδρυση του ραδιοφωνικού σταθμού ANT1 FM 97.2 (σήμερα Easy 97.2) στην Αθήνα[4]. Το 1989, ένα έτος μετά την ίδρυση του ραδιοφωνικού σταθμού, εγκαινιάστηκε η τηλεόραση του ΑΝΤ1. Ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, ο οποίος ιδρύθηκε το 1999, σήμερα δραστηριοποιείται τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.
Τό σύνολο της περιουσίας του εκτιμάται ότι ξεπερνάει αυτή τη στιγμή τα 3 δις ευρώ και βάση της ελληνικής νομοθεσίας και αν δεν υπάρχει μεταξύ τους κάποιο συμβόλαιο που να ορίζει το ποσό που θα πάρει η Μάρι Κυριακού της αναλογούν ακριβώς το 50% του συνόλου της περιουσίας του.
Το νομικό αυτό πρόβλημα γεννιέται γιατί παρόλο που οι δύο τους ήταν χωρισμένοι και είχαν ξεκινήσει διαδικασία διαζυγίου το διαζύγιο δεν έχει ακόμα εκδοθεί με αποτέλεσμα να θεωρείτε για το κράτος ότι είναι ακόμα μαζί.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Μάρι Κυριακού ζήτησε από τον δικηγόρο της ήδη να ψάξει το θέμα για να ξέρει ακριβώς τι πρέπει να πάρει.



casa victoria barkiza



φιλικά μέσα....

glyfada metropolitan

ShareNews 13

BANNERS PROTASEIS 1

acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
cp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες

acp logo 16 1

NotosNet YouTube