Μεγάλα έργα υποδομής στη Δημοτική Ενότητα Βάρης δόθηκαν σε δημόσια διαβούλευση από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου σήμερα, (Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου). Τα έργα αφορούν τις ναπλάσεις τριών πλατειών, την Πλατεία Βάρκιζας και την Πλατεία Ζησιμοπούλου, και τον κοινόχρηστου χώρο παραπλεύρως του Ιερού Ναού Πέτρου & Παύλου στο Δίλοφο Βάρης, καθώς και την επαναδιαμόρφωση του τμήματος της Οδού Περικλέους (Μαρώτη) μεταξρησύ των

οδών Φαίδονως και Θάσου, και την διαμόρφωση του κόμβου Υπάτης, Φλέμινγκ, Περικλέους, Φαίδωνος.
Οι προτεινόμενες αναπλάσεις έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου στα πλαίσια της διαβούλευσης ενώ μέσα στον Οκτώβριο θα συνεδριάσει η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης προκειμένου να τοποθετηθεί και να υποβάλει προτάσεις.
Παράλληλα, έχουν αποσταλεί στο συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Βάρης (τοπικό) για γνωμοδότηση.
Μετά την ολοκλήρωση της διαβούλευσης η Δημοτική Αρχή θα προχωρήσει στην δημοπράτηση των έργων, κάνοντας την αρχή σε μια σειρά από έργα που θα αναβαθμίσουν σημαντικά τη Δημοτική Ενότητα Βάρης.

plateia dilofoy 1
Το πρώτο έργο αφορά:
1. «ΕΠΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ (ΜΑΡΩΤΗ) ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΦΑΙΔΩΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑΣΟΥ ΣΤΗ Δ.Ε. ΒΑΡΗΣ»

2. «ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΣΚΑΡΙΦΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΟΜΒΟΥ ΥΠΑΤΗΣ - ΦΛΕΜΙΝΓΚ - ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ (ΜΑΡΩΤΗ)- ΦΑΙΔΩΝΟΣ».

Σχετ.:
(α)Το υπ’αρ.πρωτ.8876/5-3-2015 διαβιβαστικό του κ. Δημάρχου της με αρ.2/2015 απόφασης του τοπικού συμβουλίου της Δ.Κ. Βάρης.

(β)Η με αρ. 2/2015 απόφαση του τοπικού συμβουλίου Δ.Κ. Βάρης με θέμα «Λήψη απόφασης σχετικά με την απομάκρυνση των εμποδίων στην οδό Μαρώτη»

(γ)Η υπ’ αρ. 26/2015 μελέτη με τίτλο «Παροχή υπηρεσίας για την τεχνική υποστήριξη σε κυκλοφοριακά θέματα του Δήμου»της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών

(δ)Η υπ’αρ.πρωτ.20745/20-5-2015 συναφθείσα σύμβαση με τον μελετητή συγκοινωνιολόγο κ. Βόσκογλου

(ε)Το υπ’αρ. 2302/ΔΜΕΟ/Ο/3050/16-09-2013 ΦΕΚ περί «Έγκρισης Τεχνικών οδηγιών κυκλοφοριακών παρεμβάσεων στο αστικό περιβάλλον για την εφαρμογή τους σε περιοχές με αυξημένη κίνηση στα πλαίσια βελτίωσης της οδικής ασφαλείας».

Λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω σχετικά καθώς και τις διατάξεις του N.3463/2006, άρθρο79 και 82, παρ.4(Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων), και του Ν.2696/1999 άρθρο4 και άρθρο5 (Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας), το άρθρο 84 παράγραφος 6 του Ν.3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης), σας διαβιβάζουμε τις σχετικές μελέτες του μελετητή συγκοινωνιολόγου κ. Νικολάου Βόσκογλου με τους τίτλους του θέματος και παρακαλούμε όπως γνωμοδοτήσετε σχετικά και διαβιβάσετε τη γνωμοδότησή σας προς την επιτροπή Ποιότητας Ζωής για συζήτηση, λήψη απόφασης και εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

varkizas fotorealistiko optiki 1

varkizas fotorealistiko optiki 2

varkizas fotorealistiko optiki 3

varkizas fotorealistiko optiki 4

varkizas geniki katopsi smallΤο δευτερο έργο αφορά:

1- «Ανάπλαση Πλατείας Βάρκιζας» και

2- «Ανάπλαση Κοινόχρηστου Χώρου Παραπλεύρως του Ιερού Ναού Πέτρου & Παύλου στο Δίλοφο Βάρης»

Σχετικά με τις προαναφερόμενες μελέτες παρακαλούμε όπως γνωμοδοτήσετε σχετικά και διαβιβάσετε τη γνωμοδότησή της προς την επιτροπή Ποιότητας Ζωής για συζήτηση, λήψη απόφασης και εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Εγκρίθηκε με την 598/21-9-2015 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ο Στρατηγικός Σχεδιασμός (Α’ φάση) του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου, για την περίοδο 2015-2019, και τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση. Για το λόγο αυτό το κείμενο Στρατηγικού σχεδιασμού θα είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου από τις 23/9/2015 έως τις 8-10-2015, με στόχο αφενός την ενημέρωση του κοινού για το όραμα, τις αναπτυξιακές
προτεραιότητες και τους στρατηγικούς στόχους του Δήμου για την περίοδο 2015- 2019 και αφετέρου την κατάθεση προτάσεων από τους πολίτες, τις επιχειρήσεις και του φορείς για την υλοποίηση του. Μετά τη διαβούλευση και την επεξεργασία των προτάσεων από την Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου, θα ακολουθήσει η κατάρτιση και έγκριση του τελικού Επιχειρησιακού Σχεδιασμού (Β΄ φάση).
Η υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού θα συμβάλει στη δημιουργία των προϋποθέσεων και υποδομών προκειμένου να μπορέσει η πόλη να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες απαιτήσεις της εποχής και να αποκτήσει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ποιότητα ζωής υψηλού επιπέδου για όλους του κατοίκους.
Όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλουν απόψεις και προτάσεις, καλούνται να τις καταθέσουν στο κωδικοποιημένο «Ερωτηματολόγιο Δημόσιας Διαβούλευσης για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα», το οποίο, εφόσον συμπληρώσουν, μπορούν:
1) να το αποστείλουν σε ηλεκτρονική μορφή στην ηλεκτρονική
διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με φαξ: στο 2132020059), υπόψη κου Δ. Αποστολόπουλου, Γραφείο Προγραμματισμού & Οργάνωσης.
2) να το καταθέσουν στο Γραφείο Πρωτοκόλλου στο Δημαρχείο Βάρης-Βούλας- Βουλιαγμένης (Λεωφόρος Κ. Καραμανλή 18, Βούλα), υπόψη κου Δ. Αποστολόπουλου, Γραφείο Προγραμματισμού & Οργάνωσης.
Το «Ερωτηματολόγιο Δημόσιας Διαβούλευσης για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα» και το πλήρες κείμενο του Στρατηγικού Σχεδιασμού είναι διαθέσιμο σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα http://www.vvv.gov.gr .
Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο Προγραμματισμού & Οργάνωσης, τηλ. 2132020053 (αρμόδιος υπάλληλος Δ. Αποστολόπουλος).

Το πλήρες κείμενο είναι αναρτημένο στον ακόλουθο σύνδεσμο:
http://www.vvv.gov.gr/index.php/what-we-do/epixeirisaiako-programma-city-
planning

 


casa victoria barkiza



φιλικά μέσα....

glyfada metropolitan

ShareNews 13

BANNERS PROTASEIS 1

acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
cp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες

acp logo 16 1

NotosNet YouTube