Διαβάστε παρακάτω κάποια γεγονότα που διαδραματίστηκαν σήμερα στη γενική συνέλευση της Παγκρητίου ενώσεως στο κτίριο της Κρητικής Εστίας απο την πένα της Αργυρένιας Καμπουράκη

Συμπατριώτες και φίλοι κρητικοί,

Μόνο λύπη & ντροπή, ήταν τα συναισθήματα που ένιωσα σήμερα σε αυτό που αποκαλέσατε γενική συνέλευση της Παγκρητίου Ενώσεως. Σε τι να πρωτοαναφερθώ για να το αιτιολογήσω; Πρώτη εντύπωση όταν έφτασα ήταν ο χρόνος που έπρεπε να περιμένω στην ουρά για να πληρώσω την συνδρομή. Αφού έγινε κάποια στιγμή αυτό, ανέβηκα πάνω στην αίθουσα, όπου όπως είχα πληροφορηθεί είχαν ξεκινήσει ήδη τη συνέλευση, χωρίς τα μέλη, που χωρίς καμμία δική μας ευθύνη, δεν είχαμε καταφέρει να εξυπηρετηθούμε στην ώρα μας ( ήμουν εκεί από τις 10.40). Η αίθουσα που ίσα ίσα χώραγε περίπου 200 άτομα, ήταν κατάμεστη. Είχαν τοποθετήσει μια οθόνη στην αίθουσα αναμονής, από την οποία δεν ακουγόταν τίποτα. Ερώτηση: Δεν υπήρχε άλλος χώρος να χρησιμοποιηθεί για αυτή την περίσταση? Χρήματα να νοικιάσουμε μια αίθουσα κατάλληλη για όλο αυτό τον κόσμο που έμεινε απέξω, δεν υπάρχουν? ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΕΝΩΣΗ, δεν μπορούσε να βάλει έστω δυο ηχεία έξω, έστω να ακούμε τι λένε μέσα? Για αυτό τον λόγο δεν ήρθαμε?! Μάλλον, λέω στον εαυτό μου, θα έπρεπε να έχεις έρθει πιο νωρίς, αλλά από τι ώρα? Μάλλον έπρεπε να είχα κατασκηνώσει, γιατί όπως πληροφορήθηκα οι ιθύνοντες είχαν βάλει τους δικούς τους μέσα από πολύ νωρίς, να γεμίσουν την αίθουσα, ώστε όταν γίνεται η ψηφοφορία, να έχουν την πλειοψηφία.

Όπως και έγινε. Και όταν κάποιος από την άλλη ομάδα του κου. Παλάσσαρου, τολμούσε να πει κάτι που δεν τους άρεσε, γιουχάρανε και βρίζανε κόσμο, ακόμα και για την εμφάνισή τους. Αίσχος!!!! Αν αυτά είναι τα μέλη της Παγκρητίου, κρήτες συμπατριώτες, ντρέπομαι να συμμετάσχω σε αυτή την παρωδία. Ώσπου, δεν άργησε να γίνει και η συμπλοκή. Θερμόαιμοι κουφιοκέφαλοι, άξεστοι συμπατριώτες, πιάστηκαν στα χέρια. Ο κόσμος άρχισε να αποχωρεί, φοβούμενοι για τα χειρότερα. Που είναι το πνεύμα και ο πολιτισμός των Κρητών, που επικαλούμαστε στις εκδηλώσεις μας?! Τον ξεχάσαμε πίνοντας τις ρακές στα καθημερινά σχεδόν γλέντια και πανηγύρια, όπου εμφανίζονται κάποιοι, μόνο για το θεαθήναι, για να μαζεύουν τα ονόματα των υποψήφιων ψηφοφόρων σε λίστες, τις οποίες δεν τις παραδίδουν παρά μόνο με εξώδικο, μόνο και μόνο για να κερδίσουν χρόνο να βάλουν στη ζούλα και άλλους.
Η Παγκρήτιος, θα έπρεπε να λύνει και να δένει στην Ελλάδα. Όχι μόνο στα πολιτιστικά, αλλά και στα κοινωνικοοικονομικά δρώμενα της Κρήτης και της Ελλάδας γενικότερα. Και έχει κατορθώσει ο σημερινός της τιμονιέρης, να την απαξιώσει στα μάτια πολλών ανθρώπων, και ιδιαίτερα των νέων.

Που ήταν η νεολαία σήμερα? Δεν τους αδικώ, να έρθουν να κάνουν τι? Να παρακολουθήσουν μια στημένη φαρσοκωμωδία? Είχατε το καρπούζι, είχατε και το μαχαίρι κε. Μαριδάκη, όπως είπε μια φίλη.
Απορία δεύτερη: Πως γίνεται και κάποια πολύ αξιόλογα άτομα, τα οποία τυγχάνει να τους ξέρω, βάζουν υποψηφιότητα με έναν άνθρωπο υποψήφιο ξανά για πρόεδρο, που όλα αυτά τα χρόνια πού έχει την Παγκρήτιο τσιφλίκι του, την έχει φτάσει σε αυτό το άσχημο σημείο?! Γιατί αυτά τα άτομα δεν έκαναν κάτι για να αλλάξουν την κατάσταση? Ρώτησα κάποια από αυτά και μου είπαν ότι δεν τους άφησαν να κάνουν έργο (από φόβο να μην τον επισκιάσουν), κάποια άλλα του είχαν υποχρέωση για κάποιο λόγο και κάποια άλλα γιατί τους έταξαν πολιτική καριέρα και κάποια είπαν ότι τους έταξε ότι θα αλλάξει η κατάσταση!!! Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Η στημένη διαδικασία, πριν καν τις εκλογές….. Αν ήταν να αλλάξει κάτι φίλοι μου, θα το είχε κάνει στις 2 τετραετίες που είναι ήδη πρόεδρος. Τον εαυτό σας παραμυθιάζετε? Κρίμα πάντως, γιατί θα μπορούσατε να κάνετε εσωτερικές διεργασίες και να τον απομακρύνετε από πρόεδρο, το ψάρι άλλωστε από το κεφάλι βρωμάει. Προσωπικά, δεν θα δεχόμουν ποτέ να συμπλεύσω σε κάτι τόσο άσχημο.
Ερώτηση Τρίτη: Υποτίθεται ότι είμαστε πάνω από 2.000 μέλη και οι αποφάσεις παίρνονται με απαρτία στις γενικές συνελεύσεις. Τα 400 περίπου άτομα που παρευρεθήκαμε ήταν η «απαρτία» που ισχυρίστηκε ο κος. Μαριδάκης? Κε. Παλάσσαρε μήπως θα έπρεπε να είχατε ζητήσει την αναβολή για επόμενη Κυριακή?
Πολλά ακόμα συνέβησαν σήμερα σε αυτήν την αίθουσα, που δυστυχώς, άκουσα πολλούς να λένε με θλίψη, ότι δεν πρόκειται να ξαναπατήσουν το πόδι τους σε τέτοια στημένη κατάσταση. Συγχαρητήρια κε Μαριδάκη για την σίγουρη επανεκλογή σας. Τα καταφέρατε…!!! Εσάς θα έχουμε γιατί τέτοιοι μας αξίζουν!!!!

kampouraki argiro 

 

της Αργυρένιας Καμπουράκη

 

 



casa victoria barkiza



φιλικά μέσα....

glyfada metropolitan

ShareNews 13

BANNERS PROTASEIS 1

acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
cp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες

acp logo 16 1

NotosNet YouTube