Ξενοδοχεία που δεν έκλεισε ο κορονοϊός και παραμένουν ανοιχτά - Τιμές & Κρατήσεις

Με απόφαση των αρμόδιων Υπουργών (ΦΕΚ Β’987/22.3.2020), στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας έναντι του κορονοϊού, επιβλήθηκε η προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας των τουριστικών καταλυμάτων συνεχούς λειτουργίας από 23 Μαρτίου μέχρι 30 Απρίλιου 2020. Είχε προηγηθεί η απαγόρευση λειτουργίας των εποχικών καταλυμάτων μέχρι τέλος Απριλίου. Κατ' εξαίρεση προβλέπεται να μείνουν ανοικτά ένα ξενοδοχείο ανά περιφερειακή ενότητα και τρία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η λίστα με τα ξενοδοχεία που δεν έκλεισαν λόγω της πανδημίας είναι:

 

NJV Athens Plaza, Αθήνα – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Το γνωστό πολυτελές πεντάστερο ξενοδοχείο πάνω στην Πλατεία Συντάγματος θα συνεχίσει να φιλοξενεί όσους επισκέπτες χρειαστεί να βρεθούν στην καρδιά της Αθήνας.



Hellinis Hotel, Αθήνα – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Το ξενοδοχείο 3 αστέρων ΕΛΛΗΝΙΣ βρίσκεται στη Λεωφόρο Συγγρού στο ύψος της Νέας Σμύρνης και θα εξυπηρετήσει ιδιαίτερα όσους πρέπει να μείνουν κοντά στα μεγάλα νοσοκομεία της περιοχής Ωνάσειο και Metropolitan Hospital και το μαιευτήριο Ρέα.



Athens Golden City Hotel, Αθήνα – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

To 3* ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΙΤΥ στην Πλατεία Καραϊσκάκη στο Μεταξουργείο είναι μία οικονομική επιλογή διαμονής πολύ κοντά στο κέντρο της Αθήνας.



Twentyone, Αθήνα – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς για όσους έχουν δουλειές ή υποχρεώσεις στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας ή στις επιχειρήσεις που βρίσκονται κατά μήκος της Εθνικής Οδού.

Elefsina Hotel, Ελευσίνα – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Το ξενοδοχείο ΕΛΕΥΣΙΝΑ θα παραμείνει ανοικτό κατά τη διάρκεια του υποχρεωτικού κλεισίματος των ξενοδοχείων λόγω κορωνοϊού για να εξυπηρετήσει τους επισκέπτες που θα πρέπει να διανυκτερεύσουν κοντά στα διυλιστήρια ή στις βιομηχανίες της περιοχής ή έχουν άλλες υποχρεώσεις.

Rotonda Hotel, Θεσσαλονίκη – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Το ξενοδοχείο Rotonda είναι ένα από τα τρία ξενοδοχεία που δεν έκλεισαν στη Θεσσαλονίκη και βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Θεσσαλονίκης αλλά και στο κέντρο της πόλης, εξυπηρετώντας όσους χρειάζονται να διανυκτερεύσουν κοντά.

Vergina Hotel, Θεσσαλονίκη – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Το ξενοδοχείο Βεργίνα βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και μόλις λίγα βήματα από τον κεντρικό σιδηδρομικό σταθμό, προσφέροντας μια ακόμη επιλογή διαμονής στην συμπρωτεύσουσα.

Hotel Panorama, Θεσσαλονίκη – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Το 4 αστέρων ξενοδοχείο Πανόραμα βρίσκεται στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης, εξυπηρετώντας όσους επισκέπτες έχουν υποχρεώσεις στα προάστια της πόλης.

The Park Hotel Piraeus, Πειραιάς – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Για όσους πρέπει να μείνουν στον Πειραιά, το ξενοδοχείο Park Hotel Piraeus είναι μια ιδανική επιλογή, καθώς βρίσκεται σε κοντινή απόσταση τόσο από το λιμάνι του Πειραιά όσο και από το κέντρο της πόλης.

Astir, Πάτρα – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Για όσους επισκέπτες χρειάζονται να διαμείνουν στην Πάτρα, το 4 αστέρων ξενοδοχείο Astir θα παραμείνει ανοιχτό, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης.

Dionissos Hotel, Λάρισα – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Στην πόλη της Λάρισας, οι επισκέπτες μπορούν να διαμείνουν στο ξενοδοχείο Διόνυσος, το οποίο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης και διαθέτει επίσης δωμάτια ειδικά διαμορφωμένα για ΑμΕΑ.

Dioni Hotel, Ιωάννινα – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Όσοι βρίσκονται στα Ιωάννινα και αναζητούν ένα μέρος διαμονής, το ξενοδοχείο Διώνη βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και θα παραμείνει ανοιχτό κατά τη διάρκεια του υποχρεωτικού κλεισίματος των ξενοδοχείων λόγω κορωνοϊού.

Lato Boutique Hotel, Πόλη Ηρακλείου – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Το 3 αστέρων ξενοδοχείο Lato Boutique βρίσκεται ακριβώς απένταντι από το παλιό λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης και προσφέρει άνετη διαμονή σε όσους βρίσκονται στο Ηράκλειο λόγω υποχρεώσεων.

Irene Hotel, Χανιά Πόλη – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Στην πόλη των Χανίων Κρήτης, το ξενοδοχείο Irene παραμένει ανοικτό και προσφέρει ανετες εγκαταστάσεις διαμονής σε όσους χρειάζεται να μείνουν στην πόλη.

Elina Hotel Apartments, Πόλη Ρεθύμνου – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Αντίστοιχα, στην πόλη του Ρεθύμνου, οι επισκέπτες μπορούν να διαμείνουν στο 3 αστέρων Elina Hotel Apartments, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της πόλης.

Naiades Marina Hotel, Άγιος Νικόλαος – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Όσοι βρίσκονται στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης και στις γύρω περιοχές, θα έχουν τη δυνατότητα να διαμείνουν στο μπουτίκ ξενοδοχείο Naiades Marina, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση τόσο από τη μαρίνα όσο και από το λιμάνι.

Mediterranean Hotel, Πόλη Ρόδου – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Το 4 αστέρων Mediterranean Hotel βρίσκεται στην πόλη της Ρόδου, προσφέροντας επιλογές διαμονής σε όσους αναζητούν ένα κατάλυμα στο νησί.

Cavalieri Hotel, Πόλη Κέρκυρας – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Το ιστορικό ξενοδοχείο Cavalieri βρίσκεται στην καρδιά της Κέρκυρας και προσφέρει διαμονή καθ' όλη τη διάρκεια του υποχρεωτικού κλεισίματος σε όσους βρίσκονται στο νησί.

Mykonos Beach Hotel, Χώρα Μυκόνου – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Στο νησί της Μυκόνου, το Mykonos Beach Hotel βρίσκεται σε κοντινή απόσταση τόσο από το λιμάνι όσο και από το αεροδρόμιο του νησιού και θα εξακολουθήσει να φιλοξενεί τους επισκέπτες που βρίσκονται στο νησί για τις υποχρεώσεις τους.

Suites of the Gods Cave Spa, Μεγαλοχώρι – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Το πολυτελές μπουτίκ ξενοδοχείο Suites of the Gods Cave Spa στο Μεγαλοχώρι της Σαντορίνης προσφέρει επιλογές διαμονής σε όσους αναζητούν κατάλυμα στο νησί.

Kos Hotel Junior Suites, Κως – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Το 4 αστέρων ξενοδοχείο Kos Hotel Junior Suites βρίσκεται στην καρδιά του νησιού της Κω και προσφέρει εύκολη πρόσβαση τόσο στο λιμάνι όσο και στο αεροδρόμιο του νησιού.

Ionian Plaza Hotel, Αργοστόλι – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Όσοι αναζητούν διαμονή στο νησί της Κεφαλονιάς μπορούν να διαμείνουν στο πολυτελές ξενοδοχείο Ionian Plaza, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του Αργοστολίου και θα εξακολουθήσει να δέχεται επισκέπτες κατά τη διάρκεια του κλεισίματος λόγω κορωνοϊού.

Hotel Boschetto, Λευκάδα Πόλη – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Στη Λευκάδα, το 4 αστέρων νεοκλασικό ξενοδοχείο Boschetto βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στην πόλη της Λευκάδας και μπορεί να φιλοξενήσει όσους επισκέπτες χρειάζονται διαμονή στο νησί.

Familia, Βαθύ – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Το ξενοδοχείο Familia πρόκειται για ένα ιστορικό μπουτίκ ξενοδοχείο που βρίσκεται κοντά στο λιμάνι στο Βαθύ της Ιθάκης, προσφέροντας φιλοξενία και διαμονή σε όσους βρίσκονται στο νησί της Ιθάκης.

Hotel Australia, Πόλη Σκιάθου – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Για όσους βρίσκονται στο νησί της Σκιάθου, το ξενοδοχείο Australia βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία του νησιού, προσφέροντας επιλογές διαμονής σε όσους το χρειάζονται.

Chios Chandris, Χίος – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Το 4 αστέρων ξενοδοχείο Chios Chandris βρίσκεται στην Προκυμαία της Χίου, μπροστά ακριβώς από το λιμάνι του νησιού, προσφέροντας διαμονή στο νησί της Χίου.

Hotel Diamantidis, Μύρινα – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Το Ξενοδοχείο Διαμαντίδης που βρίσκεται στη Μύρινα, θα λειτουργεί για τη φιλοξενία όσων θα χρειαστεί να βρεθούν στη Λήμνο.

Mytilana Village Hotel, Κέδρο – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Το Ξενοδοχείο Mytilana Village που διαθέτει 62 δωμάτια και βρίσκεται στην πόλη της Μυτιλήνης, θα παραμείνει ανοιχτό για την εξυπηρέτηση των αναγκών διαμονής στη Λέσβο.

Κastro Ηotel, Άγιος Κήρυκος – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Το ξενοδοχείο Kastro που βρίσκεται δίπλα στο λιμάνι του Αγίου Κηρύκου και σε απόσταση 11 χλμ από το αεροδρόμιο της Ικαρίας, θα συνεχίσει τη λειτουργία του κατά τη διάρκεια των προληπτικών μέτρων προστασίας έναντι του κορωνοϊού.

Hotel Avra, Αίγινα – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Το νησί της Αίγινας θα εξυπηρετεί τις ανάγκες του σε διαμονή κατά τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων με το ξενοδοχείο Avra που βρίσκεται δίπλα στο λιμάνι.

Lucy Hotel, Καβάλα – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Το πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων Lucy στην Καβάλα, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όσους πρέπει να μείνουν στην περιοχή.

Chris & Eve Mansion, Κομοτηνή – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Το Αρχοντικό Ξενοδοχείο Chris & Eve, θα συνεχίσει να λειτουργεί προσφέροντας φιλοξενία τεσσάρων αστέρων στους επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής της Κομοτηνής.

Premier Agrinio Heart Hotel, Αγρίνιο – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Στην πόλη του Αγρινίου, το ξενοδοχείο Premier θα παραμείνει ανοιχτό για την κάλυψη των αναγκών διαμονής σε όσους χρειαστεί να φιλοξενηθούν στην περιοχή.

Hotel Achillion, Γρεβενά – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Το Ξενοδοχείο Αχίλλειον, σε προνομιακή θέση απόστασης 2 χλμ από την πόλη των Γρεβενών και διπλα στην έξοδο για τη Εγνατία Οδό, θα συνεχίσει να προσφέρει υπηρεσίες φιλοξενίας.

Arta Palace, Άρτα – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Το τετράστερο ξενοδοχείο Arta Palace που βρίσκεται σε απόσταση 5 χλμ από το κέντρο της Άρτας, θα μείνει ανοιχτό για την εξυπηρέτηση των πολιτών που θα χρειαστεί να διαμείνουν στην ευρύτερη περιοχή.

Hotel Kierion, Καρδίτσα – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Το Hotel Kierion στο κέντρο της πόλης της Καρδίτσας θα παραμείνει ανοιχτό για τη φιλοξενία των πολιτών.

Aeton Melathron, Τρίκαλα – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Το τετράστερο ξενοδοχείο Αετών Μέλαθρον, με τοποθεσία δίπλα στην Εθνική Οδό Τρικάλων Ιωαννίνων, θα καλύψει τις ανάγκες διαμονής στην πόλη των Τρικάλων αλλά και των γειτονικών περιοχών.

Hotel Marelia, Πολύγυρος – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, το Ξενοδοχείο Μαρέλια θα συνεχίσει να φιλοξενεί επισκέπτες που θα χρειαστεί να διαμείνουν στην περιοχή.



Titania Hotel Karpathos, Κάρπαθος – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Το Titania Hotel Karpathos θα καλύψει τις ανάγκες του νησιού σε δωμάτια κατά τη διάρκεια των προληπτικών μέτρων προστασίας έναντι του κορωνοϊού.

Hotel Korinthos, Κόρινθος – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

To Ξενοδοχείο Κόρινθος θα παραμείνει ανοιχτό, προσφέροντας υπηρεσίες διαμονής στους πολίτες που θα βρεθούν στην περιοχή.

Hotel Plaza, Καλαμάτα – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Δίπλα στο λιμάνι της Καλαμάτας βρίσκεται το Hotel Plaza που θα συνεχίσει να λειτουργεί κατά τη διάρκεια της εφαρμογής των προληπτικών μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας.

Philippos, Λειβαδιά – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Το ξενοδοχείο Φίλιππος θα καλύψει τις ανάγκες διαμονής των πολιτών στην πόλη της Λειβαδιάς και την ευρύτερη περιοχή αυτής.

Hotel Delta, Λαμία – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Το Ξενοδοχείο Delta που βρίσκεται στο κέντρο της Λαμίας θα παραμείνει ανοιχτό για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες διαμονής στην περιοχή.

Hotel Alfa, Έδεσσα – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Στην Έδεσσα, το Hotel Alfa θα συνεχίσει να προσφέρει διαμονή στους πολίτες που θα χρειαστεί να φιλοξενηθούν στην περιοχή.

Kouros Hotel, Δράμα – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Το πολυτελές Ξενοδοχείο KOUROS που βρίσκεται στην πόλη της Δράμας, θα συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας 4 αστέρων κατά το διάστημα της προσωρινής απαγόρευσης των υπολοίπων καταλυμάτων της περιοχής.

Hotel Aiges Melathron, Βέροια – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Σε προνομιακή θέση, στην Περιφερειακή Βέροιας, το ξενοδοχείο αυτό θα παραμείνει ανοιχτό για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες διαμονής των επισκεπτών την ευρύτερης περιοχής.

Mainalon Resort, Τρίπολη – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Το ξενοδοχείο Mainalon Resort βρίσκεται στην καρδιά της Τρίπολης και προσφέρει 30 δωμάτια και μία σουίτα για όσους βρίσκονται στην Τρίπολη ή τις γύρω περιοχές.

Hotel Jason, Βόλος – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Το Ξενοδοχείο Ιάσων, βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το λιμάνι του Βόλου και θα παραμείνει ανοικτό προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες διαμονής όσων βρίσκονται στο Βόλο και στις γύρω περιοχές.

Hera Hotel, Ναύπλιο – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Για όσους αναζητούν επιλογές διαμονής στο Ναύπλιο, το Ξενοδοχείο Ήρα θα παραμείνει ακοικτό και θα δέχεται επισκέπτες κατά τη διάρκεια του υποχρεωτικού κλεισίματος των καταλυμάτων λόγω κορωνοϊού.

Menelaion Hotel

Orfeas Classic, Κατερίνη – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Στην Κατερίνη της Πιερίας, το ξενοδοχείο Orfeas Classic παραμένει ανοικτό και προσφέρει φιλοξενία σε όσους βρίσκονται στην περιοχή, καθώς και χώρο στάθμευσης κοντά στο κατάλυμα.

Evridiki, Κιλκίς – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Το μοντέρνο ξενοδοχείο Ευρυδίκη βρίσκεται στην καρδιάς της πόλης του Κιλκίς και παρέχει άνετες εγκαταστάσεις διαμονής και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης σε όσους χρειάζεται να διαμείνουν στην περιοχή κατά τη διάρκεια του υποχρεωτικού κλεισίματος.

Hotel Avra, Πρέβεζα – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Για όσους χρειάζεται να μείνουν στην Πρέβεζα, το Ξενοδοχείο Αύρα αποτελεί μια οικονομική επιλογή, καθώς βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης και διαθέτει 28 δωμάτια.

Hotel Kontes, Παροικία – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Το 3 αστέρων ξενοδοχείο Kontes βρίσκεται στην Παροικιά, την πρωτεύσουσα της Πάρου και προσφέρει διαμονή σε όσους βρίσκονται στο νησί.

Byzantio City Hotel, Τήνος – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Όσοι βρίσκονται στην Τήνο και αναζητούν έναν χώρο διαμονής, μπορούν να μείνουν στο Byzantio City Hotel το οποίο βρίσκεται κοντά στο λιμάνι και θα παραμείνει ανοικτό.

Hotel Hermes, Ερμούπολη – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Το Ξενοδοχείο Ερμής βρίσκεται στο κέντρο της Ερμούπολης στη Σύρο και διατίθεται για όσους βρίσκονται στο νησί και αναζητούν διαμονή.

Xenia Hotel, Χώρα Νάξου – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Στην καρδιά της χώρας της Νάξου, το Ξενοδοχείο Xenia θα συνεχίσει να λειτουργεί κατά τη διάρκεια της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας των υπολοίπων τουριστικών καταλυμάτων του νησιού.

Anezina, Αδάμας – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Το ξενοδοχείο Anezina θα μείνει ανοιχτό για τη φιλοξενία όσων χρειαστεί να βρεθούν στο νησί της Μήλου.

Archontiko Eleni, Άνδρος – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Στην Άνδρο, οι επισκέπτες μπορούν να φιλοξενηθούν στο Αρχοντικό Ελένη που στεγάζεται σε ένα όμορφο νεοκλασικό κτίριο στη Χώρα.

Hotel Lecadin, Καρπενήσι – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Όσοι βρεθούν στο Καρπενήσι, μπορούν να διαμείνουν στο Ξενοδοχείο Lecadin, που διαθέτει 104 δωμάτια καθώς και εκπληκτική θέα στους επισκέπτες.

Trokadero Hotel, Ιτέα – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Το παραλιακό Ξενοδοχείο Τροκαντερό στην Ιτέα θα παραμείνει ανοιχτό κατά τη διάρκεια των προληπτικών μέτρων προστασίας έναντι του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Kentrikon, Χαλκίδα – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Το Ξενοδοχείο Κεντρικόν που βρίσκεται δίπλα στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Χαλκίδας, θα μείνει ανοιχτό για την εξυπηρέτηση των αναγκών διαμονής στην περιοχή.

Hotel Pantheon, Πύργος – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Το Ξενοδοχείο Πάνθεον στον Πύργο, θα καλύπτει τις ανάγκες για φιλοξενία όσων πρέπει να επισκεφθούν την πρωτεύουσα του Νομού Ηλείας ή την ευρύτερη περιοχή αυτής.

Strada Marina, Πόλη Ζακύνθου – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Το πολυτελές τετράστερο ξενοδοχείο Strada Marina με θέα στο λιμάνι της Ζακύνθου, θα μείνει ανοιχτό προσφέροντας διαμονή σε 102 δωμάτια και σουίτες για όσους θα βρίσκονται στο νησί.

Myrto Hotel, Μάτι – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Το Ξενοδοχείο Μυρτώ που βρίσκεται στο Μάτι, σε κοντινή απόσταση από το λιμάνι της Ραφήνας, θα συνεχίσει να προσφέρει φιλοξενία σε όσους θα χρειαστεί να διαμείνουν στην Ανατολική Αττική.

Hotel Messaria, Κύθνος – Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Στην καρδιά του παραδοσιακού οικισμού της Χώρας της Κύθνου, το Hotel Messaria θα συνεχίσει να προσφέρει υπηρεσίες φιλοξενίας κατά τη διάρκεια της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας των υπολοίπων τουριστικών καταλυμάτων του νησιού.

Πέντε ξενοδοχεία στην Ελλάδα που κατ' εξαίρεση θα μείνουν ανοικτά κατά τη διάρκεια του lockdown δεν μπορέσαμε να τα βρούμε στη βάση μας. Πρόκειται για το ΠΟΔΕΙΔΩΝ στο Λιμένα Θάσου, το ξενοδοχείο ΕΛΕΝΑ στη Θάσο, το ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ στην Κάλυμνο, το ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ στην Ηγουμενίτσα και το ξενοδοχείο ΞΑΝΘΗ στην Ξάνθη.

Ελπίζουμε ότι ο κορονοϊός (ή κορωνοϊός ή κοροναϊός) δεν θα κρατήσει τις ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα κλειστές για πολύ καιρό ακόμα και όλες οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις θα μπορέσουν να υποδεχθούν επισκέπτες το καλοκαίρι. Από το Υπουργείο Τουρισμού και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ) ενημερωνόμαστε ότι η λίστα ανοιχτών ξενοδοχείων λόγω κορονοϊού είναι δυναμική, οπότε είναι πιθανό να προστεθούν και άλλα καταλύματα ανάλογα με τις ανάγκες σε κάθε περιφερειακή ενότητα της χώρας.

 

 



casa victoria barkiza



φιλικά μέσα....

glyfada metropolitan

ShareNews 13

BANNERS PROTASEIS 1

acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
cp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες

acp logo 16 1

NotosNet YouTube