Τώρα με το κρύο και λόγω της οικονομικής κρίσης, δεν υπάρχει καλύτερο, από το να γευτείς ένα επιτυχημένο burger, να κάνεις μια βραδινή έξοδο με ένα κοκτέιλ ή να κάνεις το παιδικό πάρτυ έκπληξη στο μονάκριβό σου παιδάκι. To Notosnet.gr ξεχώρισε τα 4 καλύτερα που αποτελούν σταθερή αξία και στα οποία δεν μπορούμε να αντισταθούμε με τίποτα.

 Αποτέλεσμα εικόνας για μπαρμπεκιου burger

Το ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ γεννήθηκε ως ιδέα στο κεφάλι του ιδιοκτήτη του Μιχάλη Μαντζουράνη, όταν μια μέρα αποφάσισε την αγάπη του για τη μαγειρική να την κάνει πράξη!
Ξεκίνησε ως παραδοσιακό-αυθεντικό μπριζολάδικο έχοντας στο μενού του τα πρώτα ιστορικά μπιφτεκόψωμα ΚΛΑΣΙΚΟ-ΓΕΝΝΑΙΟΣ-ΒΕΛΖΕΒΟΥΛΗΣ.
Από την πρώτη μέρα ο κόσμος το αγάπησε. Οι ζουμερές μπριζόλες μας και τα αφράτα μπιφτεκόψωμά μας ξεχώρισαν από την πρώτη στιγμή οδηγώντας μας στον επόμενο σταθμό. Το ΜΠΛΕ ΤΟΥ ΜΠΕΪΚΟΝ…
Η φιλοσοφία μας ήταν και εξακολουθεί να είναι η ίδια. Να γίνουμε το δικό σας σπίτι!
Η ποιότητα είναι η συνταγή μας…

 

Tην άνοιξη του 1978 το Queen Burger κάνει την εμφάνιση του στην Αθήνα, ανατρέποντας τα ως τότε δεδομένα στο χώρο της εστίασης. Εμπνευσμένο από τον Δυτικό πολιτισμό, γεννημένο στην Ελλάδα, παρουσιάζει στους Έλληνες το σάντουιτς με μπιφτέκι (γνωστό ως hamburger) καθώς και την 1η σπιτική βάφλα. Η ανταπόκριση του κοινού ήταν άμεση. Κόσμος συρρέει από κάθε γωνιά της πόλης θέλοντας να δοκιμάσει ένα νέο είδος φαγητού για την εποχή. Πολύ γρήγορα το Queen Burger αποκτά πιστούς οπαδούς κάθε ηλικίας. 

Η αγάπη και η αφοσίωση του κόσμου το καθιστά ως ένα από τα πιο δημοφιλή στέκια της πόλης, αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής διασκέδασης αλλά και πηγή έμπνευσης για τα νεοτέρα μαγαζιά του είδους.

Πρωτοπόρο στο είδος του, με σύμμαχο την ποιότητα και την γνώση στο αντικείμενο, το Queen Burger συνεχίζει για 4η δεκαετία, έχοντας μεγαλώσει ήδη μια γενιά, να αποτελεί πρότυπο των original burgerάδικων της πόλης.
Η αναλλοίωτη γεύση στο πέρασμα των χρόνων, η χρήση αγνών πρώτων υλών χωρίς συντηρητικά και ενισχυτικά γεύσεων, καθώς και η παρασκευή των προϊόντων μπροστά στο πελάτη, αποτελούν τα κύρια στοιχειά της διαχρονικότητας του.

Ψωμί φρέσκο κατόπιν παραγγελίας, χειροποίητο 100% μοσχαρίσιο μπιφτέκι, φρέσκιες τηγανητές πατάτες, hot dogs, φρεσκοκομμένες σαλάτες, Queen dishes, φρέσκα παναρισμένα κοτόπουλα καθώς και η 1η σπιτική χειροποίητη βάφλα με παγωτό μηχανής, συνθέτουν το menu μιας μακρόχρονης και καταξιωμένης πορείας με ένα και μοναδικό στόχο: την ικανοποίηση και των πιο απαιτητικών ουρανίσκων!

 

Αποτέλεσμα εικόνας για burger joint

Το Burger Joint έχει αποδείξει εδώ και έξι χρόνια την αξία του και δικαίως συμπεριλαμβάνεται στα καλύτερα μπεργκεράδικα της πόλης. Εδώ η συνταγή για burger έχει τέχνη και μεράκι που δεν αφήνει κανένα ασυγκίνητο. Τα ζουμερά χειροποίητα burgers που θα δοκιμάσετε εδώ θα σας κάνουν φανατικούς θαμώνες.

Πλάθονται καθημερινά από 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κρέας Black Angus –δικής τους εισαγωγής από Αμερική και Αυστραλία– και ψήνονται medium-well ώστε να είναι ζουμερά και απολαυστικά, με το που θα δοθεί η παραγγελία. Τα ψωμάκια είναι κι αυτά χειροποίητα και τα λαχανικά ολόφρεσκα και καλοδιαλεγμένα. Πολύ καλές και χορταστικές επιλογές είναι το The Duke (τυρί fontina, μπρι, δύο φέτες μπέικον, κρεμμύδι και truffle mayo), το Umami (κατσικίσιο τυρί, μανιτάρια, καραμελωμένα κρεμμύδια και truffle mayo) και το The Hangover Burger (τσένταρ, μπέικον, μαρούλι, κρεμμύδι, ντομάτα, τηγανητό αυτό και spicy mayo).

 Αποτέλεσμα εικόνας για uberness burger

Το project του Βασίλη Καλλίδη στην κεντρική λαχαναγορά του Ρέντη ακούει στο όνομα Überness. Εδώ λοιπόν θα δοκιμάσεις το τέλειο Cheeseburger, Chicken Filet Burger (φιλέτο κοτόπουλο πανέ με μαγιονέζα κάρυ και πικάντικο αγγούρι τουρσί), Über Dog, δηλαδή χοτ ντογκ με τυρί, κρεμμύδια, αγγούρι τουρσί, κέτσαπ, μουστάρδα και πατάτες, τη μοναδική σαλάτα του μενού με μαρούλι, καρότο, λάχανο και τραγανό παντζάρι με λάδι και ξίδι και πολλά άλλα. Αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν είναι το πόσο... σπιτικά είναι φτιαγμένα, γεγονός που μετρά διπλά αν αναλογιστείς πως μιλάμε για street food!



casa victoria barkiza



φιλικά μέσα....

glyfada metropolitan

ShareNews 13

BANNERS PROTASEIS 1

acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
cp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες

acp logo 16 1

NotosNet YouTube