Η Μαρί Κωνσταντάτου (πρώην Κυριακού) φέρεται να είπε σε στενούς φίλους και συγγενείς ότι αποφάσισε να πάρει “αυτά που δικαιούται”.

Στo High Court της Αγγλίας (ένα από τα ανώτατα δικαστήρια) κατατέθηκε, σύμφωνα με την Daily Mail, ότι δύο εβδομάδες προτού η Μαρί Κυριακού υποβάλει αίτηση διαζυγίου, στις 22 Φεβρουαρίου (και ενώ ο Μίνως Κυριακού βρισκόταν εκτός σπιτιού για ιατρικούς λόγους), μέλος του προσωπικού την είδε να πακετάρει αρκετά πολύτιμα αντικείμενα σε 25-30 κούτες, και να τις απομακρύνει από το σπίτι του ζευγαριού στην Αθήνα.

Όπως είπε ο δικηγόρος Alan Maclean: “Στις 8 Φεβρουαρίου, με αίτημα της κ. Κυριακού, ο πιλότος της οικογένειας τη μετέφερε στο Λονδίνο με το ιδιωτικό τζετ του κ. Κυριακού. Πήρε μαζί της τέσσερις μεγάλες και βαριές αποσκευές, μεταξύ αυτών μία κόκκινη βαλίτσα με προστατευτικό μαύρο περιτύλιγμα”. Ο ίδιος ανέφερε πως ο πιλότος κοίταξε στα κλεφτά μέσα σε μία από τις βαλίτσες και παρατήρησε ότι ήταν “γεμάτη πολύτιμα αντικείμενα”.

Στο δικαστήριο ακούστηκε και ο ισχυρισμός ότι η Μαρί Κυριακού επισκέφθηκε τον οίκο Christies, την εταιρεία Metropolitan Safe Deposits και τα κοσμηματοπωλεία JS Jewels στο Λονδίνο, καθώς και ότι αναχώρησε από την Αθήνα με αποσκευές βάρους 70 κιλών και επέστρεψε με αποσκευές βάρους μόλις 10 κιλών.

“Φαίνεται πολύ πιθανό ένας μεγάλος αριθμό πολύτιμων αντικειμένων να μεταφέρθηκαν από την κ. Κυριακού στο Λονδίνο, τα οποία δεν πήρε πίσω στην Ελλάδα”, είπε ο Maclean.

Το ζεύγος δεν ήταν παρών στο δικαστήριο και δεν κατέστη εφικτό η Daily Mail να επικοινωνήσει μαζί τους.

Εκπρόσωπος του οίκου Christies’s δήλωσε: “Μας έχει ζητηθεί να παράσχουμε πληροφορίες από τα δικαστήρια και συνεργαζόμαστε”.

Ο ιδιοκτήτης της JS Jewels, John Souglides, δήλωσε: “Πρέπει να συμμορφωθούμε με τη δικαστική απόφαση. Οι δικηγόροι το χειρίζονται. Δεν ανησυχώ”. Ο ίδιος αρνήθηκε να πει αν έχει πουλήσει κάποιο από τα επίμαχα αντικείμενα.
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα συναινετικό διαζύγιο το οποίο προχωράει τις τελευταίες εβδομάδες με συνθήκες άκρας μυστικότητας, ανάμεσα στο ζευγάρι, που τηρεί πλήρη εχεμύθεια, σε ότι αφορά το θέμα.

Ούτως η άλλως λένε οι καλά γνωρίζοντες, ποτέ δεν έδωσαν δικαίωμα συζήτησης όλα αυτά τα χρόνια του κοινού τους βίου, που ξεκίνησε επίσημα στις δέκα Δεκεμβρίου του 2004.

Τότε, που σε μια τελετή στην Αγία Σοφία της Σόφιας στην Βουλγαρία ένωσαν την ζωή τους με την παρουσία ελάχιστων καλεσμένων, για την ακρίβεια το φιλικό ζευγάρι που τους πάντρεψε, τα παιδιά του Μίνωα, τους γονείς και την αδερφή της Μαρί και μια παιδική φίλη της νύφης.

Το ειδύλλιο είχε ξεκινήσει από μια φιλία χρόνων η οποία εξελίχθηκε σε μια σχέση ζωής, την οποία το ζευγάρι προσπάθησε να κρατήσει μακριά από την δημοσιότητα.

Παρόλο που ήταν κοινό μυστικό στους παροικούντες την μηντιακή Ιερουσαλήμ, κάποιες κοινές φωτογραφίες τους αποκάλυψαν το ειδύλλιο ανάμεσα στον ισχυρό επιχειρηματία και την νεαρή τότε ηθοποιό, ενώ ο γάμος τους στην Βουλγαρία έγινε γνωστός μετά από κάποιες ημέρες.
Είναι γνωστό άλλωστε ότι η οικογένεια Κυριακού προφυλάσσει πολύ καλά την προσωπική ζωή των μελών της, τόσο ώστε να μην επιθυμεί την παραμικρή δημοσιότητα γύρω από ευχάριστα η δυσάρεστα γεγονότα που την αφορούν.

Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση του συγκεκριμένου διαζυγίου, το οποίο συζητείται δεόντως, αφού αφορά ένα ηχηρό επιχειρηματικό όνομα όπως είναι ο κ. Μίνωας Κυριακού, που στις 31 Μαΐου θα κλείσει τα εβδομήντα πέντε του χρόνια.

Μόνο που αυτή την φορά δεν θα έχει στο πλευρό του λένε οι καλά πληροφορημένοι την σύζυγό του, αλλά μόνο τα παιδιά του και λίγους καλούς φίλους.
Σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Εγώ” ρωτήθηκε αν έχουν υπάρξει άνθρωποι που λειτούργησαν ως πρότυπα στη ζωή της, απάντησε: «Τον άνθρωπο που είχα και έχω ως πρότυπο στη ζωή μου, τον παντρεύτηκα!», ενώ παραδέχτηκε: «Θα ήμουν αχάριστη αν έλεγα ότι λείπει κάτι από τη ζωή μου».
Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε πως δεν της λείπει καθόλου η υποκριτική διότι άλλωστε με την παράσταση του “Μάικ του Φασολάκη” ήταν συνέχεια στο θέατρο. ‘Οσο γιατί δεν έκανε ποτέ παιδί: «Η ευτυχία ενός ζευγαριού αφορά τη συμπεριφορά και την αγάπη ανάμεσα στους δύο. Δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ ένα παιδί που θα έφερνα στον κόσμο για να ολοκληρώσει τη σχέση μου ή για να κρατήσει τον γάμο μου. Το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν απέκτησα παιδί ήταν γιατί, πολύ απλά, εγώ δεν το επεδίωξα, δεν ήταν στις προτεραιότητές μου».



casa victoria barkiza



φιλικά μέσα....

glyfada metropolitan

ShareNews 13

BANNERS PROTASEIS 1

acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
cp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες

acp logo 16 1

NotosNet YouTube