Ληστεία στην Βουλιαγμένη. Μπούκαραν σε σπίτι και άρπαξαν χρήματα και ρολόγια. Στα 600.000 ευρώ υπολογίζεται η λεία.

 

Σε σπίτι στην Βουλιαγμένη εισέβαλαν ληστές, οι οποίοι κατάφεραν να πάρουνε σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη γύρω στα  600.000 ευρώ.

 

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος, οι δράστες πήραν 500.000 μετρητά που ήταν στο σπίτι, αλλά και πολυτελή ρολόγια συνολικής αξίας 100.000 ευρώ.

 

ιδιοκτήτης του σπιτιού είναι ένας 62χρονος αρχιτέκτονας, ο οποίος κάποιες μέρες απουσίαζε, και προφανώς αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι διαρρήκτες προκειμένου να κάνουν δουλειά τους ανενόχλητοι.

 

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση, ενώ στην περιοχή υπάρχουν πολλές κάμερες ασφαλείας.

 

 

 

Ομαλά διεξάγονται οι επαναληπτικές εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση, διαβεβαίωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών, Κώστας Πουλάκης.

 

Όπως ανέφερε, σήμερα οι εκλογές διεξάγονται σε επτά από τις 13 περιφέρειες και σε 229 από τους 332 δήμους της χώρας, με αποτέλεσμα να είναι ανοιχτά τα 27.659 εκλογικά τμήματα έναντι 39.063 την περασμένη Κυριακή, δηλαδή το 71% του συνόλου, ενώ οι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι σήμερα αντιστοιχούν στο 80% του συνόλου.

 

Ο κ. Πουλάκης είπε ότι το υπουργείο επικοινώνησε με όλες τις περιφέρειες, όπου διαπιστώθηκε ότι όλα τα εκλογικά τμήματα είναι ανοιχτά και όλοι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι στις θέσεις τους, ενώ ένας δικαστικός αντιπρόσωπος που αρρώστησε το πρωί, αντικαταστάθηκε από τον αναπληρωτή του. Το μοναδικό πρόβλημα που υπήρξε χθες με τον έναν από τους δύο εκλογικούς αντιπροσώπους που δεν πήγε στο Καστελόριζο γιατί δεν πραγματοποιήθηκε η πτήση από τη Ρόδο προς το ακριτικό νησί αντιμετωπίστηκε μετά από ενημέρωση του ΓΕΕΘΑ, το οποίο διέθεσε ένα ελικόπτερο Πούμα, ανέφερε ο γγ του ΥΠΕΣ.

 

 

Πρόσθεσε ακόμα ότι η συλλογή και μετάδοση των αποτελεσμάτων θα γίνει μετά από τη λήξη της ψηφοφορίας, η διαδικασία θα είναι πολύ πιο εύκολη σε σχέση με την περασμένη Κυριακή διότι υπάρχου μόνο δύο συνδυασμοί και χωρίς σταυροδοσία και ως εκ τούτου εκτίμησε ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει η ροή των αποτελεσμάτων αλλά και τα τελικά εκλογικά αποτελέσματα.

 

 

Mε το μεγαλύτερο ποσοστό που έχει καταγραφή μετά και τη συνένωση των τριών δήμων Βάρης Βούλας και Βουλιαγμένης εκλέγεται εκ νέου Δήμαρχος ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος με ποσοστό 72,04% σύμφωνα και με τα τελικά αποτελέσματα του Υπουργείου Εσωτερικών.

Παρακολουθήστε αποσπάσματα από την ομιλία και συγκέντρωση του κυρίου Κωνσταντέλου στη Βούλα λίγο μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο παρακάτω βίντεο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνδυασμός Πόλη για να ζεις.

Ισχυρή και καθαρή εντολή του συνδυασμού Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο έδωσαν οι δημότες της πόλης αφού με ενσωμάτωση του 100% των εκλογικών τμημάτων, η παράταξη του Δημάρχου έλαβε ποσοστό 72,61% και 24 από τις συνολικά 33 έδρες του νέου Δημοτικού Συμβουλίου. Δεύτερος συνδυασμός με διαφορά 60 ποσοστιαίες μονάδες από τον πρώτη ήταν το Κύμα Ενωμένων Πολιτών του Δημήτρη Δαβάκη ενώ κανένας άλλος από τους συνολικά έξι δεν κατόρθωσε να φτάσει σε διψήφιο ποσοστό.

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος σε δηλώσεις του μετά την ανακοίνωσε του αποτελέσματος ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν στη μεγάλη νίκη και είπε χαρακτηριστικά: «Η αποψινή νίκη δεν είναι δική μου, ούτε μόνο του συνδυασμού μας, είναι νίκη της πόλης.

Το ποσοστό μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με την ίδια ένταση το έργο που ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια και να κάνουμε το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης πρότυπο Δήμο της χώρας σε όλους του τομείς».

Κατά την ομιλία του, ο Δήμαρχος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην προεκλογική περίοδο και στην μηδενιστική τακτική των αντιπάλων του οι οποίοι με ψέματα και κενές καταγγελίες προσπάθησαν να προκαλέσουν σύγχυση στο εκλογικό σώμα. Η λογική αυτή συνεχίστηκε ακόμα και σήμερα με ανακοίνωση του συνδυασμού «Κύμα Ενωμένων Πολιτών» του Δημήτρη Δαβάκη η οποία συνεχίζει στο πνεύμα και κινείται στη λογική της προεκλογικής περιόδου, την οποία ο Δήμαρχος επέλεξε να μη σχολιάσει αφού ήδη από χθες, για το θέμα αυτό με αυστηρό τόνο δήλωσε: «Απόψε η Βάρη η Βούλα και η Βουλιαγμένη απέρριψαν τον λαϊκισμό, τα ψέματα και την κινδυνολογία. Επιβράβευσαν το έργο, το έντιμο αγώνα και το ήθος. Όσοι προσπάθησαν με αθέμιτα μέσα να διαβάλουν το κύρος του Δήμου και της Δημοτική Αρχής πήραν βροντερή απάντηση και τη θέση που τους αξίζει. Εμείς σήμερα του καλούμε, έστω και τώρα, να αλλάξουν τακτική και να έρθουν κοντά μας να δουλέψουμε όλοι μαζί για την πόλη μας».

Κλείνοντας, κατά τη ομιλία του ο Δήμαρχος συγκίνησε τους εκατοντάδες φίλους της παράταξης που είχαν συγκεντρωθεί να συμμετέχουν στη μεγάλη γιορτή αφού έκανε αναφορά στους ανθρώπους που συμμετείχαν στο συνδυασμό του στις προηγούμενες εκλογές και οι οποίοι δεν είναι πια κοντά μας, τον Ντίνο Καραγεώργο, τον Παναγιώτη Σκουζή, τον Άκη Λιμοντζόγλου, τον Αλέκο Χανδρά και τον Φιλάρετο Χατζηστεφάνου αλλά και στον πατέρα του, τον Αντιστράτηγο Δημήτρη Κωνσταντέλλο. Τόνισε πως η νίκη ανήκει και σ’ αυτούς και πως είναι σίγουρος πως είναι μαζί μας και χαίρονται απ’ όπου και να βρίσκονται.

Με τον τρόπο αυτόν ολοκληρώθηκε η διαδικασία των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης αλλά όχι η αυτοδιοικητικές εκλογές.

Με δεδομένη τη στενή συνεργασία του Δήμου με την Περιφέρεια Αττικής, ο Δήμαρχος κάλεσε όλους του δημότες να συμμετέχουν μαζικά στο δεύτερο γύρο των Περιφερειακών Εκλογών την Κυριακή 2 Ιουνίου και να επιλέξουν υπεύθυνα μεταξύ των δύο υποψηφίων για τη θέση του Περιφερειάρχη.
                                                                    Εκλογές 2014

Δείτε ακόμα: Ανακοίνωση Γ. Κωνσταντέλλου για την Νίκη της Δημαρχείας 2014 (video-photo)

Ανακοίνωση του συνδυασμού ΗλιουπΟλοι μαζί - ΕΝΑΚ με επικεφαλή και υποψήφιο Δήμαρχο τον Γεώργιο Χατζηδάκη

Εδώ αξίζει να επισημάνουμε οτι ο συνδυασμός του κυρίου Χατζηδάκη θα αναμετρηθεί στο δεύτερο γύρο με τον συνδυασμό του κ. Βαλασόπουλου που επικράτησε στον πρώτο γύρο με ποσοστό 30,74% την Κυριακή 2 Ιουνίου

Ευχαριστώ τους δημότες της πόλης μας, που με ποσοστό 70% προέκριναν την Αλλαγή τρόπου διοίκησης. Η βούλησή τους στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα.
Η πόλη μπορεί να αλλάξει σελίδα και να χτιστεί η επόμενη μέρα με μετριοπάθεια, συναινέσεις και συνεργασίες. Μακριά από δεσποτισμό και αλαζονεία, η πόλη χρειάζεται Δήμαρχο, που να μη φοβάται τη διαφορετική άποψη και να μπορεί να ενώνει.
Εκ μέρους όλων των μελών, των φίλων και των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων της παράταξής μας, ευχαριστώ τους πολίτες της Ηλιούπολης για τη στήριξη που μας έδωσαν, κόντρα σε συκοφαντίες και «προβλέψεις» για μονοψήφιο ποσοστό.
Η μαύρη προπαγάνδα, οι διαρροές «ακριβών» ψευδών δημοσκοπήσεων για σίγουρες νίκες με διαφορά 32% (!), οι υποσχέσεις προς όλους, τα μεγάλα λόγια και η υποτίμηση της νοημοσύνης των δημοτών, δεν βρήκαν τελικά εύφορο έδαφος.
Η πρόκριση της παράταξής μας στον δεύτερο γύρο, αποτελεί νίκη της Δημοκρατίας και απόδειξη ότι όλα είναι εφικτά όταν έχεις το δίκιο με το μέρος σου.
Με νέα πρόσωπα, νέες ιδέες, έντιμες συνεργασίες για δημοκρατική και χρηστή διοίκηση, θα μπει τέλος στο σημερινό καθεστώς, για το καλό της πόλης.
Προ(σ)καλούμε για άλλη μια φορά τον απερχόμενο δήμαρχο σε δημόσια αντιπαράθεση «ενώπιος ενωπίω», ώστε οι πολίτες να κρίνουν πρόσωπα και προγράμματα.
Καλούμε τους επικεφαλής των υπολοίπων παρατάξεων να πάρουν ανοιχτά υπεύθυνη θέση για την δεύτερη Κυριακή, επιβεβαιώνοντας τη θέση τους για ανάγκη αλλαγής στην πόλη.
Κυρίως όμως καλούμε όλους τους συνδημότες ψηφοφόρους, όλων των παρατάξεων να πάρουν στα χέρια τους την κατάσταση, κάνοντας το αποφασιστικό βήμα, γιατί ο στόχος μας είναι κοινός!!!
Καλούμε τους συνδημότες μας, με αισιοδοξία και πίστη στην Νίκη, να συμμετέχουν μαζικά στην ψηφοφορία.
Η μάχη συνεχίζεται!
Δεν κοιτάμε πίσω, δεν προχωράμε πια μόνοι!
Η Νίκη είναι κοντά!
Γιώργος Χατζηδάκης
«ΗλιουπΟλοι Μαζί - ΕΝΑΚ»

Ανακοίνωση της επικεφαλής του Συνδυασμού ¨Δίπλα σας!¨

Αγαπητές Φίλες, Αγαπητοί Φίλοι
Όλα τα υποψήφια μέλη του Συνδυασμού ¨Δίπλα σας!¨ και εγώ προσωπικά, με το τέλος της εκλογικής διαδικασίας, θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους εκείνους τους πολίτες του Δήμου μας, που με την ψήφο τους τίμησαν τις προτάσεις μας, το πρόγραμμά μας και την ανιδιοτελή προσπάθεια που καταθέσαμε διεκδικώντας την έγκρισή τους.
Επίσης ευχαριστούμε και όλους αυτούς, τους πολλούς, που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία ανεξάρτητα από την επιλογή που έκαναν.
Εμείς σεβόμαστε την όποια επιλογή σας και δηλώνουμε ότι θα παραμείνουμε δίπλα σας, συνεχίζοντας με καθημερινή επικοινωνία να ενδιαφερόμαστε και να φροντίζουμε για τα προβλήματά σας.
Επίσης θέλουμε να συγχαρούμε τον
κ. Κωνσταντέλλο και το συνδυασμό του. Τους ευχόμαστε κατά τη διάρκεια της νέας θητείας τους, να αντιμετωπίσουν επιτυχώς τα προβλήματα του Δήμου και κυρίως αυτά των Δημοτών μας, με ειλικρινή διάθεση επίλυσης.
Εμείς παράλληλα θα παρακολουθούμε τις επιλογές και τις δραστηριότητες της Δημοτικής αρχής και συνεπείς στις αρχές μας και την πολύχρονη κοινωνική μας προσφορά, θα παρεμβαίνουμε ασκώντας εποικοδομητικό έλεγχο σε κάθε περίπτωση, που τα συμφέροντα των Δημοτών θα αγνοούνται ή θα βλάπτονται.
Όλοι μαζί οφείλουμε να προστατέψουμε και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε με συνέπεια για το καλό του Δήμου μας.
Με εκτίμηση και αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για το Δημοτικό Συνδυασμό ¨Δίπλα σας!¨
Μαρία Χόβρη Σίνα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΡΙΚΙΠ ΒΒΒ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θάνος Ματόπουλος και όλοι οι υποψήφιοι της ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β., ευχαριστούμε τους δημότες της Βάρης, της Βούλας και της Βουλιαγμένης που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Η εκλογή δύο δημοτικών συμβούλων δυναμώνει τη φωνή μας, θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες και να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα των δημοτών αλλά και των υπόλοιπων πολιτών, χωρίς στείρα άρνηση αλλά καταθέτοντας τεκμηριωμένες προτάσεις, που συμβάλλουν στην επίλυση των προβλημάτων, όπως κάναμε τα τελευταία πέντε χρόνια.

Στο προσωπικό του μήνυμα ο Θάνος Ματόπουλος την επόμενη των εκλογών συγχαίροντας τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο του επισήμανε ‘’εύχομαι στην νέα θητεία σου να διοικήσεις έχοντας τις ανάγκες της κοινωνίας και τη διαφύλαξη του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος σε απόλυτη προτεραιότητα’’

Το ποσοστό που κατέκτησε, ισχυροποιεί τη θέση του και του δίνεται η δυνατότητα εφαρμογής των σχεδίων του, γεγονός που ανησυχεί όχι μόνο τους δημότες αλλά τους πολίτες γενικότερα (διαχείριση απορριμμάτων, εκμετάλλευση παράκτιου μετώπου, εκκλησιαστική περιουσία).

Η ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β. και αυτή την τετραετία θα συνταχτεί και θα αγωνιστεί μαζί με όλους τους πολίτες για την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων τους και την προάσπιση κοινωνικών δικαιωμάτων, δημόσιων αγαθών και φυσικού φυσικού περιβάλλοντος, χωρίς καμία διάκριση.

"Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους δημότες μας που στήριξαν με την ψήφο τους το συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, μέσα σε ιδιαίτερα σύνθετες και δύσκολες συνθήκες.

Η άνοδος της Λαϊκής Συσπείρωσης σε ψήφους (από 786 το 2014 σε 1.060 το 2019, αύξηση σε ψήφους κατά 35%), καθώς και το γεγονός ότι σε δύο δημοτικές ενότητες (Βούλα και Βουλιαγμένη) η Λαϊκή Συσπείρωση είναι τέταρτη δύναμη, δείχνει πως οι θέσεις μας και το πλαίσιο διεκδίκησης και αγώνα που προβάλλαμε, βρήκε μεγαλύτερη απήχηση σε έναν κόσμο, σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές.

Θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά και αποφασιστικά την προσπάθειά μας μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο".

Η διαδικασία της ενσωμάτωσης ψήφων έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και πολλά είναι τα ονόματα διάσημων που εκλέχθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι.

 

Με τον συνδυασμό «Αθήνα ψηλά» του Κώστα Μπακογιάννη σημείωσαν επιτυχία οι: Κατερίνα Γκαγκάκη(5.952 ψήφοι), ο Νικόλας Βαφειάδης (5.542 ψήφοι) και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης (2.619 ψήφοι). Και οι τρεις εκλέχθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι.

 

 

 

 

Στον Δήμο Πειραιά με τον συνδυασμό «Πειραιάς νικητής» του Γιάννη Μώραλη εκλέχθηκαν οι: Νόνη Δούνια (1.524 ψήφοι) και Αντώνης Νικοπολίδης (1.179 ψήφοι).

 

 

 

 

 

 

Στον Δήμο Γλυφάδας με τον συνδυασμό «Η Γλυφάδα μας» του Γιώργου Παπανικολάου εκλέχθηκαν οι: Μπέσσυ Αργυράκη (1.591 ψήφοι) και Μαίρη Μηλιαρέση (933 ψήφοι).

 

Στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας με τον συνδυασμό «Αγία Βαρβάρα Πρώτη Ξανά» του Λάμπρου Μίχουεκλέχθηκε ο Νίκος Βουρλιώτης (706 ψήφοι).

 

 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

Αγία Βαρβάρα, σ’ Ευχαριστώ! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Αγίας Βαρβάρας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη του, πάντα είναι κοντά μου και πάντα είναι πρώτος στην καρδιά μου. Δεν θα σας απογοητεύσω! Ευχαριστώ τους συνυποψηφίους μου για τη συμπαράστασή τους, το ήθος τους και τον καθαρό αγώνα που έδωσαν. Είναι τιμή μου να βρίσκομαι ανάμεσά σας! Ευχαριστώ τον επόμενο δήμαρχο, το Λάμπρο Μίχο, που μας εμπνέει και μας κινητοποιεί γύρω από τον κοινό μας στόχο: να κάνουμε την Αγία Βαρβάρα Πρώτη Ξανά. Δεν είναι απλά ένα σύνθημα, είναι το όραμα που μας ενώνει. Όλοι σε στηρίζουμε! #SANTA #AgiaVarvara #ProtiXana

A post shared by NIKOS NIVO VOURLIOTIS (@nikosvourliotis) on May 28, 2019 at 2:36am PDT

 

 

 

Στον Δήμο Περιστερίου με τον συνδυασμό «Με την Κοινωνία Μπροστά- Ανεξάρτητη Παράταξη Πολιτών» του Ανδρέα Παχατουρίδη εκλέχθηκε ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος σημείωσε μεγάλη επιτυχία με 4.552 ψήφους.

 

 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

Πριν από 3 μήνες όταν μοιράστηκα με εσάς την υποψηφιότητα μου , ζητούσα να με αξιώσει ο Θεός να μου δείξει ο κόσμος την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου δείχνεις Εσυ Δήμαρχε μου , να αφήσουμε ένα επιπλέον αποτύπωμα αγάπης και δημιουργίας σε ένα από τους πιο σημαντικούς δήμους της χώρας μας , ένα δήμο στον οποίο έχεις κάνει μαζί με την καταπληκτική ομάδα σου θαύματα ! Σήμερα λοιπόν νιώθω με ταπεινότητα και ευγνωμοσύνη την ανάγκη να πω ότι ένα ευχαριστώ είναι λίγο .. 1000 ευχαριστώ για την αγάπη σας , για τη στήριξη , για την ευκαιρία ..! Σε ευχαριστώ Δήμαρχε μας , είσαι ο μέντορας μου , ο άνθρωπος που μας διδάσκει ,που μας εμπνέει , που μας ενώνει ! Ευχαριστώ τους συνυποψήφιους μου για την ανοιχτή αγκαλιά ! Ευχαριστώ την οικογένεια μου και τους φιλους μου για την αγάπη , τη στήριξη και την κατανόηση ! Ήρθε η ώρα για δουλειά με την πιο δυνατή ομάδα που έχει αποδείξει ότι έχει εξελίξει το Περιστερι μας στην πιο όμορφη, στην πιο σύγχρονη , στην πιο ανθρώπινη πόλη ! Θα δώσω όλο μου τον εαυτό να σας δικαιώσω για την εμπιστοσύνη ! Σας αγαπάω ! ♥️ @andreas_pachatouridis

A post shared by Tsalikis (@tsalikisgiorgos) on May 27, 2019 at 12:20pm PDT

 

 

Στον Δήμο της Αγίας Παρασκευής με τον συνδυασμό «Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση» του Ιωάννη Σταθόπουλου εκλέγεται ο Κώστας Αναγνωστόπουλος (303 ψήφοι).

 

Στον Δήμο Αμαρουσίου με τον συνδυασμό «Ενωμένο Μαρούσι» του Γιώργου Καραμέρου εκλέγεται η Σάρα Εσκενάζυ (529 ψήφοι).

 

 

 

 

"Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλους όσους τίμησαν τον Συνδυασμό μας ΝΕΑ ΠΟΛΗ - ΜΙΑ ΠΟΛΗ, με την ψήφο τους στις τελευταίες Δημοτικές Εκλογές προσφέροντας του, την είσοδο στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Ευχαριστώ κι εκείνους ....που ήθελαν να μας στηρίξουν και δεν τα κατάφεραν.....καθώς επίσης και την ομάδα των ξεχωριστών ανθρώπων που εργάστηκαν με αφοσίωση και πάθος όλο αυτό το χρονικό διάστημα για τη ΝΕΑ ΠΟΛΗ - ΜΙΑ ΠΟΛΗ
Όπως είχα δεσμευθεί προσωπικά από την αρχή, πορευτήκαμε με οδηγό την αξιοπρέπεια και το ήθος, μένοντας μακριά από οποιαδήποτε προσπάθεια πόλωσης, παρασκηνιακές συζητήσεις και διαβουλεύσεις.
Στηριχθήκαμε μόνο στις δικές μας δυνάμεις (οικονομικές & προσωπικές), προσπαθώντας να παρουσιάσουμε την προσωπικότητα και τις δυνατότητες κάθε υποψηφίου του Συνδυασμού, εισάγοντας για πρώτη φορά ένα νέο σύγχρονο και πολιτισμένο τρόπο προεκλογικής αναμέτρησης,
Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ τον κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλο & την ομάδα υποψηφίων του για την εκλογή του, όλους τους υπόλοιπους για τον αγώνα και την προσπάθεια τους και να δηλώσω ότι η ΝΕΑ ΠΟΛΗ - ΜΙΑ ΠΟΛΗ διά του εκπροσώπου της, θα δώσει την μάχη που η θέση απαιτεί, για την πόλη που αξίζουμε!!!!

Στη «μάχη» του σταυρού επικεντρώνεται τώρα το ενδιαφέρον των εκλογών, με τους χάρτες του υπουργείου Εσωτερικών να έχουν αρχίσει να εμφανίζουν τους υποψήφιους που εκλέγονται δημοτικοί σύμβουλοι στους δήμους της χώρας.

 
 

Στο δήμο της Αθήνας, σε σταυρούς «σάρωσε» η υποψήφια με τον συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά» του Κώστα Μπακογιάννη Αλεξία Έβερτ ενώ ακολουθεί ο Χρήστος Τεντόμας.

 

Δείτε αναλυτικά ποιοι εκλέγονται και πόσους σταυρούς έχει ο κάθε υποψήφιος, με την ενσωμάτωση των σταυρών στο 99,05%

 

Αναλυτικά δημοτικοί σύμβουλοι στο Δήμο Αθηναίων εκλέγονται:

 

 

Μπακογιάννης Κωνσταντίνος

 

 1. ΕΒΕΡΤ ΑΛΒΕΡΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΑΛΕΞΙΑ) του ΜΙΛΤΙΑΔΗ
 2. ΤΕΝΤΟΜΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΣΟΦΟΚΛΗ
 3. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΑΡΙ
 4. ΓΚΑΓΚΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΚΑΤΕΡΙΝΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 5. ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΝΙΚΟΛΑΣ) του ΘΩΜΑ
 6. ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΜΑΝΟΛΗΣ) του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
 7. ΡΟΚΟΦΥΛΛΟΥ ΑΝΝΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ
 8. ΣΚΙΑΔΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 9. ΑΞΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΦΟΙΒΟΣ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ
 10. ΛΕΩΝ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 11. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
 12. ΚΟΡΟΜΑΝΤΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 13. ΔΟΜΑΖΟΥ ΘΕΟΠΗ (ΠΟΠΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 14. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΝΙΚΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 15. ΑΓΓΕΛΗ ΛΥΚΟΥΔΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΝΕΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
 16. ΣΕΪΤΑΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΓΙΟΥΡΚΑΣ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 17. ΚΑΤΡΙΒΑΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
 18. ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΧΙΛΛΕΑ
 19. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ (ΜΕΛΙΝΑ) του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
 20. ΚΟΛΛΑΤΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
 21. ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΣΕΡΑΦΙΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

Ηλιόπουλος Αθανάσιος

 1. ΑΞΕΛΟΣ ΡΗΓΑΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
 2. ΑΛΕΒΥΖΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΘΕΟΧΑΡΗ
 3. ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ
 4. ΑΓΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
 5. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ (ΕΦΗ) του ΑΝΔΡΕΑ
 6. ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
 7. ΒΑΒΑΓΙΑΝΝΗ ΜΑΥΡΗ ΜΑΡΙΑ - ΕΙΡΗΝΗ (ΜΑΙΡΗ) του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
 8. ΚΟΚΛΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

 

Γερουλάνος Παύλος

 1. ΜΠΕΗ ΚΑΡΑΜΠΟΤΣΟΥ ΡΩΞΑΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΜΠΕΗ)
 2. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
 3. AΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 4. ΜΠΡΟΥΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΤΕΛΗ
 5. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΠΟΠΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 6. ΠΑΠΑΧΕΛΑ ΝΕΛΛΗ ΚΑΝΕΛΛΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

Κασιδιάρης Ηλίας

 1. ΑΪΒΑΤΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 2. ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
 3. ΒΕΛΕΝΤΖΑ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
 4. ΒΑΡΣΑΜΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΒΕΛΙΝΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

Σοφιανός Νικόλαος

 1. ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
 2. ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΜΑΡΚΟΥ
 3. ΠΑΝΑΓΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΟΥΛΑ) του ΙΩΑΝΝΗ
 4. ΑΓΓΕΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 

Καραμπελιάς Γεώργιος

 1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

Βουλγαράκης Γεώργιος

 1. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΑΝΟΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

Καπερνάρος Βασίλειος

 1. ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΛΗΔΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

Κωνσταντίνου Πέτρος

 1. AΛ ΑΜΠΑΝΤΛΑ ΙΑΣΙΝ του ΙΜΠΡΑΗΜ

 

Ρέππα Κωνσταντίνα (Ντίνα)

 1. ΜΑΤΣΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ

 

 

Πρώτος ο Μώραλης στον Πειραιά

 

Πρώτος με 45,34% αναδείχθηκε ο Γιάννης Μώραλης στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών του Πειραιά. Ο συνδυασμός του νυν δημάρχου της περιοχής έλαβε 33.169 ψήφους (45,34%) και καταλαμβάνει 22 έδρες στο δημοτικό συμβούλιο.

 

Πρώτος σε σταυρούς είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος συγκέντρωσε 13.215 ψήφους, ενώ στη δεύτερη θέση είναι ο Χρήστος Αγραπίδης και τρίτος ο Δημήτρης Καρύδης.

 

 

Δημοτικοί σύμβουλοι εκλέγονται οι:

 

 1. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ
 2. ΑΓΡΑΠΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 3. ΚΑΡΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ
 4. ΖΗΛΑΚΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ (ΧΑΡΙΣ) του ΚΥΡΙΑΚΟΥ
 5. ΔΟΥΝΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΝΟΝΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 6. ΒΟΪΔΟΝΙΚΟΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 7. ΖΑΡΑΚΕΛΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 8. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ
 9. ΑΡΓΟΥΔΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
 10. ΓΛΥΚΑ ΧΑΡΒΑΛΑΚΟΥ ΑΘΗΝΑ (ΝΑΝΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 11. ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 12. ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
 13. ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
 14. ΝΤΑΪΦΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΣΤΑΥΡΟΥ
 15. ΜΑΡΚΑΡΙΑΝ ΧΑΡΟΥΤΙΟΥΝ (ΤΑΣΟΣ) του ΠΕΤΡΟΥ
 16. ΡΕΠΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
 17. ΒΟΥΡΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
 18. ΣΙΓΑΛΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
 19. ΚΑΨΟΚΟΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
 20. ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του ΗΛΙΑ
 21. ΓΡΥΠΑΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΑΝΤΕΛΗ
 22. ΑΛΙΓΙΖΑΚΗ ΑΣΠΑΣΙΑ (ΣΙΣΣΥ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 

Στον δεύτερο γύρο, με τον κ. Μώραλη θα αναμετρηθεί ο Νικόλαος Βλαχάκος, ο συνδυασμός του οποίου καταλαμβάνει 13 έδρες στο δημοτικό συμβούλιο με ποσοστό 27,13%.

 

Τους περισσότερους σταυρούς σε αυτή την περίπτωση έλαβε ο Δημήτρης Βλαχάκος, δεύτερος ήρθε ο Γιώργος Βίτσας, ενώ την τρίτη θέση κατέχει ο Αλέξανδρος Καμαράτος.

 

 

Δημοτικοί σύμβουλοι εκλέγονται οι:

 

 1. ΒΛΑΧΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
 2. ΒΙΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
 3. ΚΑΜΑΡΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
 4. ΚΑΛΑΓΙΑ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΑ (ΛΙΤΣΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 5. ΑΓΡΑΝΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 6. ΛΕΩΤΣΑΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΣΟΥΛΑ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 7. ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
 8. ΑΡΑΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
 9. ΜΟΡΑΝΤΖΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 10. ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΟΘΩΝΟΣ
 11. ΒΡΟΥΒΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ
 12. ΜΠΟΥΡΔΑΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΙΚΗ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 13. ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗ του ΔΡΑΚΟΥΛΗ

 

Ο συνδυασμός του Νίκου Μπελαβίλα έλαβε 14,58% των ψήφων και καταλαμβάνει 7 έδρες. Πρώτος στο ψηφοδέλτιο είναι η Ευαγγελία (Λία) Δρίτσα-Αποστόλου, ενώ ακολουθούν ο Παναγιώτης Αναστασάκος και ο Δημήτρης Γκερλές.

 

 

Δημοτικοί σύμβουλοι εκλέγονται οι:

 

 1. ΔΡΙΤΣΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΑ) του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
 2. ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 3. ΓΚΕΡΛΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 4. ΜΕΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (ΒΑΝΑ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 5. ΣΤΑΘΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
 6. ΒΟΥΤΥΡΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
 7. ΜΠΑΤΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

 

Την τέταρτη θέση στον Πειραιά κατέλαβε ο συνδυασμός της κ. Διαμάντως Μανωλάκου, που έλαβε 6,845 των ψήφων και κατέλαβε 3 έδρες.

 

Δημοτικοί σύμβουλοι εκλέγονται οι:

 

 1. ΚΟΤΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
 2. ΜΟΦΟΡHΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ
 3. ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΕΛΠΙΔΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

 

Ακολουθεί ο συνδυασμός του κ. Γρηγόρη Δεμέστιχα, ο οποίος έλαβε 3,25% και 2 έδρες, που τις καταλαμβάνουν οι:

 

 1. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
 2. ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΗΛΙΑ

 

Ο συνδυασμός του Αθανάσιου Διαβολάκη έλαβε 1,96% και εκλέγει μία δημοτική σύμβουλο την:

 

 1. ΔΙΑΒΟΛΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

 

Τέλος, ο συνδυασμός του Κωνσταντίνου Νιζάμη έλαβε 0,90% των ψήφων και εκλέγει, επίσης, έναν δημοτικό σύμβουλο τον:

 

 1. ΝΙΖΑΜΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 

 

 


casa victoria barkizaφιλικά μέσα....

glyfada metropolitan

ShareNews 13

BANNERS PROTASEIS 1

acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
cp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες

acp logo 16 1

NotosNet YouTube