Αίσιο τέλος είχε η αρπαγή του Αχιλλέα – Αλέξη τον οποίο απήγαγε η μητέρα του στις 4 Απριλίου από την περιοχή της Ηλιούπολης.

 

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού», ο μικρός Αχιλλέας Αλέξης Γιαννακούλης βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του.

 

Υπενθυμίζεται ότι στις 04/04/2020, η μητέρα του Γιαννακούλη Αχιλλέα-Αλέξη, 4 ετών, προέβη σε αυτοδικία, αρνούμενη να επιστρέψει τον ανήλικο στον πατέρα του.

 

Υπήρχαν ενδείξεις που υποδεικνύουν ότι πιθανόν η ζωή του παιδιού βρίσκεται σε κίνδυνο.

 

Το Amber Alert Hellas συνίσταται στην άμεση, έγκυρη και λεπτομερή ενημέρωση των πολιτών σχετικά με περιστατικό εξαφάνισης ανηλίκου μόλις λίγα λεπτά μετά την ειδοποίηση των Αρχών ή του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σχετικά με αυτό. Για να επιτευχθεί αυτό στο Πρόγραμμα συμμετέχει πλήθος φορέων (κρατικών, ιδιωτικών, εθελοντικών) με τον κάθε ένα από αυτούς να επικοινωνεί τα στοιχεία του αγνοούμενου παιδιού και κάποιες άλλες βασικές πληροφορίες μέσα από τα μέσα που διαθέτει π.χ. τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά spots, αναρτήσεις στα social media, αποστολή SMS, ανακοινώσεις στις οθόνες αεροδρομίων κ.λ.π.

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ενηλίκων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies

 

Περισσότερες πληροφορίες:

 

Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης

«Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000»

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">email:Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί της Κυριακής στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στην Ηλιούπολη με τον ιερέα και τους πιστούς να παραβιάζουν τα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς του κορονοϊού

 

Απίστευτα πράγματα φαίνεται να συνέβησαν το πρωί της Κυριακής 22ας Μαρτίου στην Εκκλησία του Προφήτη Ηλία στην Ηλιούπολη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων, υπήρξε καταγγελία ότι ο ιερέας λειτούργησε κανονικά μέσα στην Εκκλησία με πιστούς, παρά την απαγόρευση λόγω του κορονοϊού.

 

Όπως γράφει το ilioupolinews, ο ιερέας Στυλιανός Καρπαθίου, παρά την απαγόρευση της πολιτείας τέλεσε κανονικά με πιστούς τη λειτουργία στο παρεκκλήσι, παραβιάζοντας την σχετική απαγόρευση καθώς γενική απαγόρευση εισόδου στον Υμηττό.

 

Στο έσπευσε η περιπολικό της ΕΛΑΣ που παρέμεινε για αρκετή ώρα με τον ιερέα και τους πιστούς να έχουν κυριολεκτικά «ταμπουρωθεί» στο παρεκκλήσι και να μην βγαίνουν.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν λίγες εβδομάδες νωρίτερα, ο ιερέας του προφήτη Ηλία Ηλιούπολης, σε εμφανίσεις του σε τηλεοπτικά μέσα, καλούσε τους πιστούς να αγνοήσουν τον κορονοϊό και τις συμβουλές των ειδικών και να σπεύσουν στην εκκλησία προκειμένου να μεταλάβουν.

 

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, Γιώργος Χατζηδάκης, στοχεύοντας στην δημιουργία πρόσθετου κινήτρου στους μαθητές, για περιορισμό των δραστηριοτήτων έξω στην πόλη, θα επιβραβεύσει το αποτέλεσμα της δημιουργικής απασχόλησης, όλων όσων θα εφαρμόσουν με θετικό τρόπο την γενική προτροπή «Μένουμε Σπίτι». Προκηρύσσει, γι’ αυτόν τον λόγο, διαγωνισμό για όλους τους μαθητές της πόλης, που θα διαρκέσει όσο παραμένουν κλειστά τα σχολεία και θα έχει τίτλο: «Στην Ηλιούπολη «Μένουμε Σπίτι» Δημιουργικά».

 

«Μένουμε Σπίτι» Δημιουργικά: Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

 

Στον διαγωνισμό με θέμα τις κοινωνικές επιδράσεις του κορωνοϊού, θα συμμετέχουν όλοι οι μαθητές των Σχολείων της Ηλιούπολης, επιλέγοντας σαν μέσο έκφρασης: Γραπτό κείμενο (Έκθεση, Διήγημα ή Ποίημα) ή Καλλιτεχνική Δημιουργία (Ζωγραφική ή Εικαστική Κατασκευή). Θα βραβευτούν, οι 3 πρώτοι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων με χρηματικό έπαθλο 300 ευρώ ο πρώτος, 200 ευρώ ο δεύτερος και 100 ευρώ ο τρίτος και επίσης οι 3 πρώτοι μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων με χρηματικό έπαθλο 500 ευρώ ο πρώτος, 300 ευρώ ο δεύτερος και 200 ευρώ ο τρίτος.

 

Την τελική αξιολόγηση των έργων θα κάνει αντιπροσωπευτική επιτροπή από συμπολίτες εκπαιδευτικούς και εικαστικούς.

 

Τα έργα των διαγωνιζόμενων (κείμενο ή φωτογραφία του έργου) θα αποσταλούν στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Ο Δήμος Ηλιούπολης δίνει τη μάχη για τον περιορισμό της εξάπλωσης του νέου ιού, με πρωτοβουλίες, πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις. Όλοι μαζί θα αντιμετωπίσουμε το πρωτόγνωρο αυτό πρόβλημα με αποφασιστικότητα, ρεαλισμό και δημιουργικότητα.

 

 

 

 

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, στοχεύοντας στην δημιουργία πρόσθετου κινήτρου στους μαθητές, για περιορισμό των δραστηριοτήτων έξω στην πόλη, θα επιβραβεύσει το αποτέλεσμα της δημιουργικής απασχόλησης, όλων όσων θα εφαρμόσουν με θετικό τρόπο τη γενική προτροπή «Μένουμε Σπίτι».

 

Προκηρύσσει διαγωνισμό για όλους τους μαθητές της πόλης, που θα διαρκέσει όσο παραμένουν κλειστά τα σχολεία, και θα έχει τίτλο: "Στην Ηλιούπολη «Μένουμε Σπίτι» Δημιουργικά!".

 

Στον διαγωνισμό με θέμα τις κοινωνικές επιδράσεις του κορωνοϊού, θα συμμετέχουν όλοι οι μαθητές των σχολείων της Ηλιούπολης, επιλέγοντας σαν θέμα: «Γραπτό κείμενο (Έκθεση, Διήγημα ή Ποίημα) ή Καλλιτεχνική Δημιουργία (Ζωγραφική ή Εικαστική Κατασκευή)».

 

Θα βραβευτούν οι 3 πρώτοι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων με χρηματικό έπαθλο 300 ευρώ ο πρώτος, 200 ευρώ ο δεύτερος και 100 ευρώ ο τρίτος και επίσης οι 3 πρώτοι μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων με χρηματικό έπαθλο 500 ευρώ ο πρώτος, 300 ευρώ ο δεύτερος και 200 ευρώ ο τρίτος.

 

Την τελική αξιολόγηση των έργων θα κάνει αντιπροσωπευτική επιτροπή από συμπολίτες εκπαιδευτικούς και εικαστικούς.

 

Τα έργα των διαγωνιζόμενων (κείμενο ή φωτογραφία του έργου) θα αποσταλούν στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

«Ο Δήμος Ηλιούπολης δίνει τη μάχη για τον περιορισμό της εξάπλωσης του νέου ιού, με πρωτοβουλίες, πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις. Όλοι μαζί θα αντιμετωπίσουμε του πρωτόγνωρο αυτό πρόβλημα με αποφασιστικότητα, ρεαλισμό και δημιουργικότητα. Στην Ηλιούπολη «Μένουμε Σπίτι» Δημιουργικά!», τονίζει ο δήμος.

 

Δείτε και ακούστε προσεκτικά τα παρακάτω βίντεο αφορά την υγεία όλον μας.Η Ελένη Πατρόζου, Παθολόγος - Λοιμωξιολόγος, Επιστημονική Συνεργάτις του ΥΓΕΙΑ, μας ενημερώνει για το νέο Κορωνοϊό (COVID-19). 

Διακοπή ρεύματος
 
 
Πέμπτη 12.03.2020
 
Από 08.00 π.μ.  έως  11.00 π.μ. 
 
 
Μονά/Ζυγά οδός: ΚΝΩΣΣΟΥ απο κάθετο: ΤΥΡΙΝΘΟΥ έως κάθετο: ΤΑΝΑΓΡΑΣ
 
Μονά/Ζυγά οδός: ΑΡΜΑΤΩΛΩΝ απο κάθετο: ΤΥΡΙΝΘΟΥ έως κάθετο: ΟΙΤΗΣ
 
Μονά/Ζυγά οδός: ΓΡ.ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ απο κάθετο: ΣΑΠΦΟΥΣ έως κάθετο: ΕΘΝ.ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ
 
Μονά/Ζυγά οδός: ΟΙΤΗΣ απο κάθετο: ΣΑΠΦΟΥΣ έως κάθετο:
ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ
 
Μονά/Ζυγά οδός: ΟΡΕΣΤΟΥ απο κάθετο: ΚΝΩΣΣΟΥ έως κάθετο: ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ
 
Μονά/Ζυγά οδός: ΤΑΝΑΓΡΑΣ απο κάθετο: ΚΝΩΣΣΟΥ έως κάθετο: ΟΙΤΗΣ
 
Μονά/Ζυγά οδός: ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ απο κάθετο: ΚΝΩΣΣΟΥ έως κάθετο: ΟΙΤΗΣ 
 
Από 08.30 π.μ.  έως 10.00 π.μ. 
 
Μονά/Ζυγά οδός: ΑΜΑΛΙΑΣ απο κάθετο: ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ έως κάθετο: ΕΙΡΗΝΗΣ
 
Μονά/Ζυγά οδός: ΕΙΡΗΝΗΣ απο κάθετο: ΑΜΑΛΙΑΣ έως κάθετο: ΑΛΚΑΜΕΝΟΥΣ 
 
Από 10.30 π.μ.  έως  11.30 π.μ.  
 
Μονά/Ζυγά οδός: NEΡΑΙΔΑΣ απο κάθετο: ΣΟΛΩΜΟΥ έως κάθετο: ΑΓΓ.ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΥ
 
Μονά/Ζυγά οδός: ΑΓΓ.ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΥ απο κάθετο: ΒΑΚΧΟΥ έως κάθετο: NEΡΑΙΔΑΣ
 
 
 

Την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας των ΚΑΠΗ ανακοίνωσε η δημοτική αρχή Ηλιούπολης. Συγκεκριμένα τα ΚΑΠΗ θα παραμείνουν κλειστά από την Δευτέρα 9/3/2020 έως την Παρασκευή 13/3/2020. Η ανακοίνωση του ΔήμουΗ Διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης από την πρώτη στιγμή διατύπωσε δημόσια την πρόθεσή της να διαχειριστεί τον κίνδυνο της μετάδοσης του κορωνοϊού με εργαλείο την διαρκή και ορθή ενημέρωση από επίσημες επιστημονικές πηγές, με ψυχραιμία και σοβαρότητα.Βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τα αρμόδια Υπουργεία, τους Εθνικούς Οργανισμούς, αλλά και με διακεκριμένους επιστήμονες Υγείας και ενημερώνεται καθημερινά για τις εξελίξεις στην χώρα μας και στο εξωτερικό.Ενημερώνει διαρκώς, ως οφείλει και με όλους τους διατιθέμενους τρόπους τους κατοίκους της πόλης, τόσο με ηλεκτρονικό τρόπο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τον επίσημο ιστότοπο του Δήμου, όσο και με αφίσες που τυπώθηκαν και αναρτήθηκαν σε όλα τα δημοτικά κτίρια και καταστήματα, στα ΚΕΠ, στα ΚΑΠΗ, στα Σχολεία, στους Αθλητικούς χώρους, ακόμη και με ανακοίνωση που διανεμήθηκε και διαβάστηκε από τους ιερείς στις εκκλησίες της πόλης την περασμένη Κυριακή.Συγχαίρει ειλικρινά και ταυτόχρονα επαινεί κάθε έναν ξεχωριστά και κάθε συλλογικότητα ή παράταξη, που συμβάλλει στην ενημέρωση των πολιτών.Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, όλα τα σχετικά Υπουργεία και οι Υπηρεσίες καθώς και τα ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά μέσα επίσης συμβάλλουν καθημερινά στην πληροφόρηση όλων των κοινωνικών ομάδων.Ήδη χθες Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020 ο Δήμαρχος της πόλης απέστειλε κατεπείγον έγγραφο αίτημα στα Υπουργεία Εσωτερικών, Παιδείας και Υγείας, ζητώντας ενημέρωση του Δήμου μας για τυχόν αναγκαία πρόσθετα μέτρα προφύλαξης κατά της μετάδοσης του ιού SARS-COV-2.Παρατηρώντας την σημερινή μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων στη χώρα μας, κυρίως πολιτών μεγάλων σε ηλικία και εν αναμονή λήψης δραστικών μέτρων της πολιτείας, ο Δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης μετά από σύσκεψη με την κα Δήμητρα Τσιόγγα, Πρόεδρο του ΚΑΦΑΔΗΛ, αρμόδιου ΝΠΔΔ για την λειτουργία των ΚΑΠΗ, αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας των ΚΑΠΗ από την Δευτέρα 9/3/2020 έως την Παρασκευή 13/3/2020.Προστατευόμαστε από τον κίνδυνο της μετάδοσης του ιού, τηρώντας αυστηρά τους κανόνες υγιεινής και ενεργώντας με ψυχραιμία και υπευθυνότητα.Ο δήμος μας θα λάβει οποιοδήποτε επιπλέον μέτρο χρειαστεί για την προστασία των συμπολιτών μας, εξετάζοντας συνεχώς τα νέα δεδομένα και πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων επίσημων φορέων.

 


casa victoria barkizaφιλικά μέσα....

glyfada metropolitan

ShareNews 13

BANNERS PROTASEIS 1

acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
cp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες

acp logo 16 1

NotosNet YouTube

 

xrisima-tel-1