Με ένα μεγάλο πάρτι γιορτάζει σήμερα τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την ίδρυση και λειτουργία του, ο σταθμός της πόλης, Αθήνα 9.84. Το ραντεβού είναι στις 20.30, στην αυλή της Τεχνόπολης, Πειραιώς 100, στο Γκάζι, όπου βρίσκονται και οι εγκαταστάσεις του σταθμού.

Στη μεγάλη γιορτή για τα 30 χρόνια του Αθήνα 9.84 είναι καλεσμένοι όλοι οι ακροατές του για να σβήσουν τα κεράκια με τους ανθρώπους του σταθμού.

Την διασκέδαση και τη μετάδοση του κεφιού αναλαμβάνουν η Big Band του Δήμου Αθηναίων, ο Δώρος Δημοσθένους, ο Τζώνυ Βαβούρα και οι Κάντιλλακς ο Μανώλης Φάμελλος και ο Λάκης Παπαδόπουλος.

H είσοδος είναι ελεύθερη.

31 Μαΐου 1987. Ο Αθήνα 9.84 ανοίγει τον δρόμο της ελεύθερης ραδιοφωνίας στην Ελλάδα. Τριάντα χρόνια μετά, ο Αθήνα 9.84, καθιερωμένος στη συνείδηση των πολιτών για την πολυφωνία, το κύρος και την προσήλωσή του στην ελεύθερη πληροφόρηση, κοιτάει με αισιοδοξία και πάλι μπροστά. Αξιόπιστος και βιώσιμος.

Με μια συναυλία-πάρτυ γιορτάζει ο Αθήνα 9.84 τα 30χρόνια on air. Τα «γενέθλια» θα γίνουν την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017, στις 20:30, στην Πειραιώς 100, στο Γκάζι. Θα τραγουδήσουν οι Λάκης Παπαδόπουλος, J. Vavouras, Δώρος Δημοσθένους, και η Big Band του δήμου Αθηναίων. 

Φωτογραφία του χρήστη Pavlos Habidis.

H χαρακτηριστική επετειακή αφίσα, που δημιούργησε ο Πάβλος Χαμπίδης, κοσμεί τρόλεϊ και κάνει το γύρο της πρωτεύουσας.

 

Ο Αθήνα 9.84 είναι ο Δημοτικός Ραδιοφωνικός Σταθμός της Αθήνας, και ο οποίος αποτελεί και τον πρώτο σταθμό της Ελεύθερης Ραδιοφωνίας με πρωτοβουλία του τότε Δημάρχου Αθηναίων Μιλτιάδη Έβερτ. Η πρώτη μετάδοση έγινε την Κυριακή 31 Μαΐου 1987.

Διευθυντής του σταθμού τότε ήταν ο δημοσιογράφος Γιάννης Τζαννετάκος και πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης ο Νίκος Απέργης. Ο σταθμός δεν είχε άδεια λειτουργίας και οι εγκαταστάσεις του βρισκόταν στο κτίριο του Δήμου στην οδό Λιοσίων. Για να παραμείνει η κεραία αρχικά στο ύψος του Λυκαβηττού και στην συνέχεια στον Υμηττό δόθηκε "μάχη" με τα ΜΑΤ.

Το 1999 οι εγκαταστάσεις του Αθήνα 9.84 μεταφέρθηκαν από την οδό Λιοσίων στις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων στην οδό Πειραιώς, στο Γκάζι. Πολλοί γνωστοί Έλληνες δημοσιογράφοι ξεκίνησαν την καριέρα τους από εκεί, μεταξύ τους η Όλγα Τρέμη, η Έλενα Κατρίτση κ.ά. Επίσης πέρασαν και γνωστοί παραγωγοί του ραδιοφώνου, όπως ο Ιωσήφ Αβράμογλου, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος (267), ο Άκης Εβένης, ο Γιώργος Πολυχρονίου κ.ά. Επί δημαρχίας Δημήτρη Αβραμόπουλου και όταν Πρόεδρος του δημοτικού ραδιοφώνου ήταν o ίδιος ο δήμαρχος, μεταγκαταστάθηκε. Στον Αθήνα 9.84 για πρώτη φορά εκλέχτηκε Αντιπρόεδρος απο την αντιπολίτευση του Δημοτικού Συμβουλίου με απόλυτη πλειοψηφία, ο Γιώργος Κουντούρης, δικηγόρος, ο οποίος διαδέχτηκε την Μάρω Κοντού και παρέμεινε αντιπρόεδρος από το 1999 έως το 2001.

Στα χρόνια που πέρασαν διετέλεσαν πολλοί άνθρωποι στο "τιμόνι" της προεδρίας. Μεταξύ αυτών και η γνωστή ηθοποιός Μάρω Κοντού η οποία υπήρξε για χρόνια και δημοτική σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων.

Στα "χνάρια" του Μιλτιάδη Έβερτ "βάδισαν" και ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος, πρώην Δήμαρχος του Πειραιά και ο Σωτήρης Κούβελας, πρώην Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, ιδρύοντας ο καθένας στην πόλη του (Κανάλι 1, FM 100 Θεσσαλονίκης) Δημοτικά Ραδιόφωνα τα οποία λειτουργούν έως σήμερα με διαδοχικές αλλαγές στη διοίκησή τους.

Τον Μάρτιο του 2001 ο σταθμός μεταφέρθηκε στους 98.3 MHz έπειτα από απόφαση του ΕΣΡ για την ταξινόμηση των ραδιοφωνικών συχνοτήτων της Αττικής. Από τις αρχές του 2013 συνεργάζεται με τον FM 100 της Θεσσαλονίκης για απευθείας αναμετάδοση των προγραμμάτων τους.

Ο σταθμός ανήκει ιδιοκτησιακά στη Δημοτική Επιχείρηση Ραδιοφωνίας του Δήμου Αθηναίων η οποία ιδρύθηκε την 1η Οκτωβρίου του 1989 δύο χρόνια μετά το ξεκίνημα του σταθμού.

Για όσους τηρούν τις παραδόσεις και θέλουν να βγουν σε κάποιο νυχτερικό μαγαζί μετά την Ανάσταση και τη μαγειρίτσα, συγκεντρώσαμε τα μαγαζιά που θα λειτουργούν το Μεγάλο Σάββατο (αλλά και την Κυριακή του Πάσχα ), ενώ μάθαμε μέχρι πότε μπορείτε να παρακολουθήσετε τους αγαπημένους σας τραγουδιστές στα προγράμματα που παρουσιάζουν.
Ο Νίκος Βέρτης θα διασκεδάσει τους φίλους του στο άκρως περιποιημένο «ΥΤΟΝ» το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, ενώ θα βρίσκεται εκεί σίγουρα μέχρι τα τέλη Απριλίου (αν πιάσουν οι ζέστες η οροφή ανοίγει άλλωστε! ). Ο Αντώνης Ρέμος και ο Χρήστος Δάντης, που μόλις κατέφτασαν στο «Fantasia», θα τραγουδήσουν τα ωραία ντουέτα τους το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, ενώ στη συνέχεια η λειτουργία του μαγαζιού θα γίνει τριήμερη, από την Παρασκευή έως και την Κυριακή, μέχρι τον Ιούνιο. Ο Μάκης Δημάκης θα ξεσηκώσει για τελευταία φορά αυτήν τη σεζόν τον κόσμο στα τραπέζια του «Βοτανικού» το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα. Σε ένα άλλο «διασκεδαστήριο», στο «Club 22», Πάνος Κιάμος και Νίκος Κουρκούλης θα εμφανιστούν το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στο κανονικό τους πρόγραμμα (Παρασκευή έως και Σάββατο ), ενώ η παρέα του Πάνου Καλίδη θα περιμένει όσους θέλουν να διασκεδάσουν στην «Αυτοκίνηση» το Μεγάλο Σάββατο – δεν έχει αποφασιστεί ακόμη αν το μαγαζί θα συνεχίσει να λειτουργεί. Στο μπιτάτο «Box Athens» οι ΜΕΛΙSSES θα εμφανιστούν μόνο το Μεγάλο Σάββατο και στη συνέχεια κανονικά (κάθε Παρασκευή και Σάββατο ) μέχρι τα τέλη Απριλίου. Η Καίτη Γαρμπή και η Στέλλα Καλλή, που ταίριαξαν όσο λίγα άλλα ντουέτα τη φετινή σεζόν, θα παρουσιάσουν το feelgood πρόγραμμά τους το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, και στη συνέχεια θα βρίσκονται στο «Φως» για λίγες εβδομάδες ακόμη.
Αυτό το Σάββατο, 8 Απριλίου, ολοκληρώνουν οριστικά τις εμφανίσεις τους ο Γιώργος Σαμπάνης (φανταζόμαστε ότι στο «Acro» θα αστράφτουν αδιάκοπα οι φωτογραφικές του κοσμικού ρεπορτάζ, καθώς θα είναι όλοι εκεί ), η Άννα Βίσση (τελευταία ευκαιρία να ακούσετε στο «Hotel Ερμού» τη φετινή αναδρομή της σε τραγούδια που είχε βάλει στην άκρη ) και ο κλασικός Βαγγέλης Κορακάκης στις «Διαδρομές». Στο «Περιβόλι τ’ Ουρανού», το ενδιαφέρον λαϊκό σχήμα (Νικολόπουλος, Παπαδοπούλου, Διονυσίου, Χρηστίδου ) σταματά προσωρινά τις εμφανίσεις του την Κυριακή 9 Απριλίου και θα επιστρέψει στις 21/4, κάθε Παρασκευή και Σάββατο μέχρι το τέλος Απριλίου.


Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό Night Live
Acro
Ιερά Οδός 13, Γκάζι
Αυτοκίνηση
Λεωφ. Κηφισίας 7, Μαρούσι
Βοτανικός
Ιερά Οδός 72 & Σπ. Πάτση, Μεταξουργείο
Box Athens
Πειραιώς 130, κέντρο
Club 22
Λεωφ. Βουλιαγμένης 22, Νέος Κόσμος
Διαδρομές
Λεωφ. Πατησίων 208 & Καλλιφρονά, Κυψέλη
Hotel Ερμού
Ερμού 152, Γκάζι
Fantasia
Λεωφ. Ποσειδώνος 5, Ελληνικό
Υτον
Πέτρου Ράλλη 38, Ρουφ

 

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, έχει ετοιμάσει για τις ημέρες του Πάσχα μία σειρά εκδηλώσεων, επιδιώκοντας τη διατήρηση των ηθών και εθίμων μας, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Αθήνας να γιορτάσουν την πιο ελπιδοφόρα ημέρα του χρόνου, κυρίως όμως τα παιδιά, να ψυχαγωγηθούν και να συμμετέχουν σε ομαδικές εκδηλώσεις συνδυάζοντας αρμονικά τις παραδόσεις και την εκπαίδευση.

Από 7 έως 12 Απριλίου μελωδίες θρησκευτικής μουσικής, ύμνοι, άριες και συμφωνικά έργα αγκαλιάζουν την πόλη, ενώ τα εκπαιδευτικά προγράμματα, για μικρούς και μεγάλους, στα Μουσεία, τις Βιβλιοθήκες και το Κέντρο Πηλού του Οργανισμού αποβλέπουν στην ανάδειξη της παράδοσής μας.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων:


Παρασκευή 7 Απριλίου 2017
20:00 Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι
Ελλήνων Πάσχα
Ύμνοι και τραγούδια από το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του Δήμου Αθηναίων και
τη Σοφία Μάνου και σε μια κατανυκτική συναυλία με τίτλο Ελλήνων Πάσχα.

Κυριακή 9 Απριλίου 2017
12:00 Μουσείο Λαϊκής Τέχνης & Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη» Δήμου Αθηναίων,
Αγγ. Χατζημιχάλη 6 Πλάκα, τηλ.: 210 3243987
Ομιλία του Διευθυντή του Κέντρου λαογραφίας Ευάγγελου Καραμανέ με θέμα: «Εθιμολογία του Πάσχα» και παράλληλη βιντεοπροβολή.
Τη δράση πλαισιώνει έκθεση με παραδοσιακές φορεσιές, Λαζαρίνες της Κοζάνης, από τη συλλογή φορεσιών του Λυκείου Ελληνίδων. Διάρκεια 8 -23 Απριλίου.

11:00 Κεντρική Βιβλιοθήκη,
Δομοκού 2, Σταθμός Λαρίσης, τηλ: +30 2108846011 / 2108236635
«Βρήκαμε τ’ αυγά και τα πασχάλια… στη βιβλιοθήκη»
Αφήγηση πασχαλινών ιστοριών και πρωτότυπες κατασκευές. Για παιδιά 5 – 10 ετών.

11:00 Παιδική – Εφηβική Βιβλιοθήκη Δήμου Αθηναίων
Πάρκο για το Παιδί & τον Πολιτισμό (πρώην ΚΑΠΑΨ), Λάμψα & Τριφυλίας, Αμπελόκηποι
«Πασχαλινές κατασκευές»
Διαβάζουμε όμορφες ιστορίες και δημιουργούμε κατασκευές. Για παιδιά 7 – 12 ετών.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Κράτηση θέσεων: +30 210 6929736

9, 10, 12 Απριλίου 2017
10:00 Δωδεκανησιακό Σπίτι «Βασίλη & Ειρήνης Μοσκόβη»
Δωδώνης 119 Σεπόλια, τηλ.: +30 210 5151541
«Λαμπριάτικες Κατασκευές»
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με δημιουργία πασχαλινών λαμπάδων και αυγών για παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών

Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου 2017
20:00 Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων «Μελίνα»,
Ηρακλειδών 66 & Θεσσαλονίκης Θησείο, τηλ: +30 210 3452150
«Ύμνοι και Προσευχές»
Η σοπράνο Δέσποινα Τσολάκη θα ερμηνεύσει Ύμνους, Εγκώμια, Προσευχές και Άριες από όλο τον κόσμο.
Η συναυλία θα περιλαμβάνει απόδοση κειμένων από την Αγία Γραφή, από τις συγγραφείς: Αναστασία Κορινθίου και Ιωάννα Λάκα.
Συμμετέχουν η σοπράνο Ντίνα Γουδιώτη. Στο πιάνο, η σολίστ Χριστιάνα Μάνου.

Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου 2017
Κέντρο Πυλού Δήμου Αθηναίων: Φανοσθένους & Σφιγγός
“Τα Λυχνάρια των δέκα παρθένων” (για ενήλικες)
Με αφορμή την παραβολή των δέκα παρθένων, πλάθουμε από πηλό λυχνάρια.
10:00 – 11:15 Για μη μέλη
11:15 – 12:15 Για μη μέλη
12:15 – 13:15 Για μη μέλη

13:15 – 14:15 Μέλη Σταθερών Ομάδων Κέντρου Πηλού
Η συμμετοχή γίνεται με τηλεφωνική προκράτηση θέσεων στο +30 210 9247031
και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2017
Κέντρο Πυλού Δήμου Αθηναίων: Φανοσθένους & Σφιγγός
“Η φλόγα στολίδι της λαμπάδας” (για παιδιά)
Φτιάχνουμε πήλινα στολίδια για να στολίσουμε τη λαμπάδα μας.

16:00 – 17:00 Για παιδιά μη μέλη
17:00 – 18:00 Για παιδιά μη μέλη

18:.00 – 19:00 Παιδιά Σταθερών Ομάδων Κέντρου Πηλού
Ανώτατο όριο συμμετεχόντων παιδιών: 60
Η συμμετοχή γίνεται με τηλεφωνική προκράτηση θέσεων στο +30 210 9247031
και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

20:30 Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι
«Οι επτά τελευταίοι λόγοι του Χριστού πάνω στο Σταυρό»
Την υποβλητική σύνθεση του Franz Joseph Haydn για το Θείο Πάθος, το ορατόριο για σολίστ, χορωδία και ορχήστρα «Οι επτά τελευταίοι λόγοι του Χριστού πάνω στο Σταυρό» παρουσιάζουν η Συμφωνική Ορχήστρα και η Χορωδία του Δήμου Αθηναίων υπό τη διεύθυνση του Ελευθέριου Καλκάνη.

Μία μοναδική εκδήλωση με φιλανθρωπικό σκοπό πρόκειται να παρουσιαστεί στην αίθουσα του Πνευματικού κέντρου του κινηματοθέατρου του Δήμου Πετρουπόλεως όπου αξίζει να επισκεφθεί κανείς.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν Ύμνοι και Θρήνοι της Παναγίας μας από την καταξιωμένη και διεθνούς φήμης Νεκταρία Καραντζή ενώ η εκδήλωση έχει τίτλο «Τα Πάθη τα Σεπτά» .

Εδώ αξίζει να αναφερθεί ότι όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα δωθούν για το φιλανθρωπικό έργο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Πετρουπόλεως . 

Η είσοδος θα γίνεται κατόπιν προσκλήσεως την οποία μπορείτε να προμηθευτήτε από τον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος η καλώντας στο 210 50 13 108

 

17101596 1366876923375907 130506099 o Copy1

 

Οινόραμα η Ελλάδα των δημιουργών :
 
Ενας κλάδος που δείχνει να αντιστέκεται στην κρίση είναι το κρασί: νέοι χώροι εστίασης (στους οποίους το επώνυμο ελληνικό κρασί συχνά πρωταγωνιστεί) ανοίγουν καθημερινά, εκατομμύρια ξένοι τουρίστες που επισκέπτονται τη χώρα μας το αναζητούν ως μέρος της ταξιδιωτικής τους εμπειρίας, ενώ στο εξωτερικό έχει εισχωρήσει σε μεγάλες και δύσκολες αγορές όπως εκείνη των ΗΠΑ.
 
Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν θα είχε γίνει πραγματικότης εάν πρωταρχική μέριμνα των ελλήνων οινοπαραγωγών δεν ήταν η επίτευξη υψηλής ποιότητας. 
 
Με σημείο αναφοράς τα καλύτερα κρασιά του διεθνή αμπελώνα, οι έλληνες οινοποιοί κατόρθωσαν μέσα σε μία τριακονταετία να αλλάξουν εντελώς το πρόσωπο του ελληνικού κρασιού καθιστώντας το πρωτοπόρο ανάμεσα σε όλα τα αγροτικά προϊόντα της Ελλάδας και παράδειγμα προς μίμηση. Η επιτυχία αυτή αντανακλάται στην κλαδική έκθεση Οινόραμα, η οποία από το 1994 συνοδεύει και βοηθά το ελληνικό κρασί να ολοκληρώσει την «αναγέννησή» του. 
 
Φέτος το Οινόραμα οργανώνεται 11 με 13 Μαρτίου στο Ζάππειο Μέγαρο και αποτελεί μοναδική ευκαιρία για τον καθένα να δει από κοντά και να ζήσει την επανάσταση του ελληνικού κρασιού, με τη Δευτέρα αφιερωμένα αποκλειστικά στους επαγγελματίες. 
 
 
Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως για τρεις ημέρες ολόκληρος ο ελληνικός αμπελώνας μετακομίζει στο κέντρο της Αθήνας προσφέροντας ένα θέαμα πραγματικά εντυπωσιακό. Εκατοντάδες οινοποιεία, ακόμα και από τα πιο απόμακρα σημεία της χώρας, παρουσιάζουν στο οινόφιλο κοινό χιλιάδες κρασιά σε μία εκδήλωση η οποία, παρά το διονυσιακό της χαρακτήρα, διατηρεί ένα ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο γευσιγνωσίας και όχι άκρατης κατανάλωσης.
 
Οι επισκέπτες της έκθεσης προμηθεύονται στην είσοδο ένα αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας για να δοκιμάσουν όσα κρασιά θέλουν και μπορούν. 
 
Οι οργανωτές προτρέπουν τους οινόφιλους καταναλωτές να ακολουθήσουν το παράδειγμα των επαγγελματιών, δηλαδή να μην καταπίνουν τα κρασιά που δοκιμάζουν αλλά να κάνουν χρήση των ειδικών «πτυελοδοχείων» της έκθεσης. 
 
Με τον τρόπο αυτό μπορεί κανείς να εκτιμήσει και να αξιολογήσει πολλά κρασιά δίχως να αισθανθεί κάποια αδιαθεσία. Ανάμεσα στις πολλές καινοτομίες της έκθεσης, ξεχωρίζουν φέτος η αίθουσα των «Οινικών Αποκαλύψεων», αφιερωμένη σε κρασιά από πολύ μικρά και άγνωστα οινοποιεία και σε κρασιά ελάχιστης οινολογικής παρέμβασης, η «Πλατεία Γευσιγνωσίας» όπου παρουσιάζονται τα πιο αντιπροσωπευτικά κρασιά του ελληνικού αμπελώνα με σύστημα αυτοεξυπηρέτησης («self-pour») και ένα μπαρ με φρέσκα στρείδια Ατλαντικού και σάντουιτς με εξαιρετικά τυριά και αλλαντικά για όσους χρειάζονται μία στάση-φαγητό. 
 
Για τους ξένους επισκέπτες, που αναμένονται πολλοί, το Οινόραμα εγκαινιάζει δωρεάν ξεναγήσεις της έκθεσης στα αγγλικά με 
ανθρώπους που γνωρίζουν καλά τον ελληνικό αμπελώνα και είναι σε θέση να τον παρουσιάσουν με τρόπο συναρπαστικό και διασκεδαστικό. 
 
 Οπως τα τελευταία δύο χρόνια, το Οινόραμα συνοδεύεται από την εβδομάδα κρασιού «AthensWine Week» που φέτος έπεται της έκθεσης, Δευτέρα 13/03 με Κυριακή 19/03. 
 
Κατά τη διάρκεια της Athens Wine Week θα οργανωθούν ειδικές εκδηλώσεις για το κρασί (γευσιγνωσίες, master classes, οινικά δείπνα κ.ά.), σε διάφορα σημεία της πόλης. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν οι δράσεις «Μαγειρεύοντας για το κρασί» και «Athens Wine Week Flights», σεσυνεργασία με εστιατόρια και wine bar αντίστοιχα, όπου οι μεν και οι δε θα προτείνουν στους καταναλωτές ειδικά σχεδιασμένα μενού σε προνομιακές τιμές. 


casa victoria barkizaφιλικά μέσα....

glyfada metropolitan

ShareNews 13

BANNERS PROTASEIS 1

acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
cp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες

acp logo 16 1

NotosNet YouTube

 

xrisima-tel-1