«Σκανάρουν» το ταξί, ελέγχουν κινητά και επικοινωνίες και ξεκινούν δεύτερο κύκλο καταθέσεων. Αυτοί είναι οι τρεις άξονες στους οποίους κινούνται από σήμερα οι έρευνες του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής για την εξιχνίαση της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης μέσα στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών, στα Πατήσια.

Η πολύωρη κατάθεση του πατέρα της, χθες το απόγευμα στη ΓΑΔΑ, άνοιξε νέους δρόμους στις έρευνες καθώς αποκάλυψε στοιχεία και λεπτομέρειες για τη ζωή και τις σχέσεις της κόρης του. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί επικεντρώθηκαν για αρκετή ώρα στη σχέση που είχε ο πατέρας με το παιδί του και όπως αποκαλύφθηκε, είχαν περισσότερους από τέσσερις μήνες να έρθουν σε επαφή ενώ η οικογένεια μετά τον χωρισμό των γονέων αντιμετώπιζε πολλά εσωτερικά προβλήματα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πατέρας δεν γνώριζε καν πού ακριβώς εργαζόταν η 32χρονη κάνοντας λόγο για έρευνες στο ΣΔΟΕ, αγνοώντας ότι δούλευε στην Α' ΔΟΥ Πειραιά. Η αναφορά του δε, ότι περίπου δύο ώρες μετά το έγκλημα πέρασε από το σημείο και μάλιστα επιβίβασε στο ταξί του έναν νεαρό άνδρα που ήταν αναστατωμένος και εκτός εαυτού, αποτέλεσε το δεύτερο σημείο στο οποίο επικεντρώθηκαν οι αστυνομικοί στην κατάθεση του. Για τον λόγο αυτό, θα περάσει από το μικροσκόπιο των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ το συγκεκριμένο όχημα έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει DNA ή αποτυπώματα που να «κουμπώνουν» σε αυτά που βρέθηκαν στο χώρο του εγκλήματος.

Ο Κώστας Ζέμπερης στις τέσσερις ώρες που παρέμεινε στη ΓΑΔΑ, ήταν ομιλητικός, απαντούσε σε όλες τις ερωτήσεις και όπως λένε οι πληροφορίες αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να κληθεί για να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.

Από τις μέχρι στιγμής καταθέσεις όλων των φιλικών και συγγενικών προσώπων της 32χρονης, δεν προέκυψε ίχνος στοιχείων που να οδηγεί στη λύση του μυστηρίου. Με αυτό το δεδομένο, οι έρευνες εκτός από το ενδεχόμενο του εγκλήματος πάθους κινούνται πλέον και σε αυτό της ληστείας. Ερευνάται δηλαδή, αν ένας ψυχοπαθής ληστής έστησε καρτέρι περιμένοντας μια μοναχική γυναίκα για να της αρπάξει την τσάντα και όταν αυτή αντέδρασε την κατακρεούργησε.

«Ο πατέρας στην κατάθεση που έδωσε, πληροφόρησε τους αστυνομικούς για ό,τι γνωρίζει. Προσπάθησε να βοηθήσει στις έρευνες. Οφείλουμε να σεβαστούμε αυτή τη στιγμή και τη νεκρή κοπέλα, όπως επίσης οφείλουμε να σεβαστούμε τις έρευνες που κάνει η ελληνική αστυνομία, στην οποία έχουμε εμπιστοσύνη. Ας αφήσουμε να κάνει το έργο της» δήλωσε στο protothema.gr ο συνήγορος του πατέρα της 32χρονης κ. Απόστολος Λύτρας.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το protothema.gr με τον Κωνσταντίνο Ζέμπερη, λίγες ώρες αφότου έφυγε από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, εκείνος δήλωσε πως ουσιαστικά επανέλαβε στους αστυνομικούς τα όσα «φωνάζει» τις τελευταίες μέρες στις τηλεοπτικές κάμερες, δίνοντας και κάποιες περισσότερες πληροφορίες προκειμένου να βοηθήσει και ο ίδιος τις αρχές να βρουν το δολοφόνο του παιδιού του.
Λίγες ώρες πριν καταθέσει στους αστυνομικούς ο Κωνσταντίνος Ζέμπερης είχε και πάλι μιλήσει στο protothema.gr όπου μεταξύ άλλων δήλωσε ότι «η ψυχή του παιδιού μου με τράβηξε στο νεκροταφείο», για το γεγονός πως περίπου την ώρα της δολοφονίας της 32χρονης, εκείνος περνούσε τυχαία έξω από το νεκροταφείο.

«Κατέβηκα από Μαρούσι και πήρα έναν τύπο και παρακαλάω αυτόν τον τύπο να βγει να πει ποιος είναι και αν είδε κάτι. Τον πήγα στα Σεπόλια, στον λόφο Σκουζέ. Με το πού μπήκα στην οδό Δράμας τον άφησα στα τριακόσια μέτρα, τρίτο τετράγωνο πιστεύω ήταν. Γύρω στα τριάντα με τριάντα πέντε με κοντό μαλλί. Εκεί απ' έξω είχε κάμερα μπορεί να μας έχει πιάσει την ώρα που σταματάω απέναντι από την Τραλλέων και περνάω απέναντι στην Ηρακλείου και τον παίρνω στη γωνία του νεκροταφείου μπορεί να έχει κάμερα».

Ο Κωνσταντίνος Ζέμπερης ζήτησε μάλιστα από αυτόν τον άντρα, που όπως υποστηρίζει επιβίβασε στο ταξί του, να βγει δημόσια και να πει ποιος είναι. «Τον παρακαλώ πολύ να βγει και να πει ότι το ταξί που τον πήγε ήταν ο πατέρας του παιδιού, να βγει και να πει τι ήθελε αυτός ο άνθρωπος και αν είδε κάτι. Μπήκε γρήγορα γι' αυτό μου ήρθε στο μυαλό και μου είπε έχουν κλείσει τι γραμμές του τρένου και μου έκανε εντύπωση. Πώς ήξερε ότι έχουν κλείσει τις γραμμές; Έψαχναν μου είπε κάποιους. Τι δουλειά είχε στο νεκροταφείο αν έπαιρνε το τρένο θα έπρεπε να ήταν στο σταθμό της Αγίας Βαρβάρας», λέει ακόμα.



casa victoria barkiza



φιλικά μέσα....

glyfada metropolitan

ShareNews 13

BANNERS PROTASEIS 1

acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
cp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες

acp logo 16 1

NotosNet YouTube