«Δεν προέκυψε καμία ποινική ή πολιτική ευθύνη για τον πελάτη μου», υποστήριξε με δηλώσεις του ο δικηγόρος του Γιώργου Αποστολόπουλου, μετά την κατάθεση του πρώην συνεργάτη των ΑΝΕΛ στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών για την υπόθεση χρηματισμού που καταγγέλλει ο βουλευτής Παύλος Χαϊκάλης. Ο δικηγόρος υπογράμμισε πως ο πελάτης του παραδέχτηκε μεν πως είναι το πρόσωπο που ακούγεται στο οπτικοακουστικό υλικό που έχει παραδώσει ο κ. Χαϊκάλης στις Αρχές, όμως σημείωσε πως το υλικό είναι προϊόν μοντάζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης της απόπειρας δωροδοκίας, κατά την κατάθεσή του υποστήριξε πως ο βουλευτής τού είπε πως είναι ανοιχτός στο να ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας, προσθέτοντας όμως: «Αλλά να έχουμε και κάτι» και συμπλήρωσε πως πρόθεσή του ήταν να δοκιμάσει τον Παύλο Χαϊκάλη για να δει μέχρι πού ήταν διατεθειμένος να φτάσει.

Αίσθηση προκαλεί ο ισχυρισμός της ανεξάρτητης βουλευτού Χρυσούλας Γιαταγάνα, προερχόμενης από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ότι ο Γιώργος Αποστολόπουλος, εξακολουθεί να συνεργάζεται με τον Πάνο Καμμένο και ότι εκείνος ήταν το πρόσωπο που της τηλεφώνησε τον περασμένο Οκτώβριο προκειμένου να επιστρέψει στο κόμμα. Σε ανακοίνωση τους οι ΑΝΕΛ γνωστοποιούν ότι θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη εναντίον της κ. Γιαταγανα. Πάντως με νεότερη δήλωσή της, η κ. Γιαταγάνα διευκρινίζει ότι δεν υπαινίχθηκε ότι ο κ. Αποστολόπουλος παραμένει και σήμερα συνεργάτης του Προέδρου των ΑΝΕΛ.

Καλύφθηκαν οι ΑΝΕΛ από τις διευκρινίσεις Γιαταγάνα

Οι διευκρίνισεις της Χρυσούλας Γιαταγάνα για τις δηλώσεις που της αποδόθηκαν κάλυψαν τους ΑΝΕΛ, οι οποίοι τελικά φαίνεται πως δεν προτίθενται να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη.

«Με ικανοποίηση διαβάσαμε τις δηλώσεις της συναδέλφου Χρυσούλας Γιαταγάνα με τις διευκρινίσεις - διαψεύσεις που έδωσε, σε όσα πρωταρχικά της αποδόθηκαν», δήλωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος Τέρενς Κουίκ.

«Συνεπώς», πρόσθεσε, «από προηγούμενη ανακοίνωση μας παύει να ισχύει το κομμάτι που την αφορά, αλλά ισχύουν στο ακέραιο όσα είπαμε για τον Γ. Αποστολόπουλο».

Μια αιχμηρή ανακοίνωση με στόχο τους ΑΝΕΛ, τους βουλευτές Οδυσσέα Βουδούρη και Θεόδωρο Παραστατίδη αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τα όσα συμβαίνουν μετά τις καταγγελίες Χαϊκάλη. Το ΠΑΣΟΚ δείχνει τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «πρώτος έσυρε το χορό των έωλων και συκοφαντικών κατηγοριών περί κουμπαράδων και πολιτικών αποστατών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ελληνικός λαός παρακολουθεί σήμερα αποσβολωμένος την εξέλιξη μιας βρώμικης ιστορίας με πρωταγωνιστές τον αρχηγό και ορισμένους βουλευτές των ΑΝΕΛ και τους ως τώρα συνεργάτες τους.

»Μονταρισμένες κασέτες (όπως διαπιστώνουν οι αρμόδιες αρχές), ομολογίες βουλευτών για παράνομες συναλλαγές τους, αποκαλύψεις για στενές σχέσεις μεταξύ καταγγελλόντων και καταγγελλομένων. Τελικά οι 'ψεκασμένοι' κυλιούνται στον βούρκο.......Κατάντια.

»Κατάντια και για τους επίδοξους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Παραστατίδη και Οδ. Βουδούρη, που περιφέρονται από κόμμα σε κόμμα και δίνουν εξετάσεις φανατισμού για να τους δεχθούν στα ψηφοδέλτια.

»Δυστυχώς, όλη αυτή η πρωτοφανής επιχείρηση αθλιότητας και απαξίωσης της πολιτικής ζωής της χώρας και χυδαίας συκοφάντησης ανεξάρτητων βουλευτών έχει την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ που πρώτος έσυρε το χορό των έωλων και συκοφαντικών κατηγοριών περί κουμπαράδων και πολιτικών αποστατών.

»Δίνεται η εντύπωση ότι υπάρχει σε εξέλιξη σχέδιο που αποσκοπεί να κρατά τη χώρα βυθισμένη στον βούρκο και τη λάσπη και να τορπιλίζει κάθε πρωτοβουλία που οδηγεί στη συναίνεση για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, να αποφευχθούν οι πρόωρες εκλογές και να ολοκληρωθεί η συμφωνία εξόδου από την κρίση και τα μνημόνια.

»Τον λόγο έχει πρώτα και πάνω από όλους η δικαιοσύνη που οφείλει το ταχύτερο να διαλευκάνει την υπόθεση.

«Η Βουλή πρέπει να επιτελέσει το ύψιστο πολιτειακό καθήκον της εκλογής ΠτΔ μέσα σε συνθήκες στοιχειώδους θεσμικής σοβαρότητας. Και ο λαός μπορεί αυτό να το επιβάλλει».

Η υπόθεση Χαϊκάλη και οι καταγγελίες για δωροδοκία βρέθηκαν στο επίκεντρο της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στην Κοζάνη. «Από χθες παρακολουθούμε με το στόμα ανοιχτό και πιάνοντας τη μύτη, από τη δυσοσμία, τις τελευταίες εξελίξεις» είπε ο κ. Τσίπρας.

Τόνισε ότι ο βουλευτής των ΑΝΕΛ «έπραξε το καθήκον του» και ζήτησε άμεση διερεύνηση της υπόθεσης από τη Δικαιοσύνη. Άφησε, επίσης, αιχμές για τη στάση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ότι «κάποιοι σπεύδουν να μηνύσουν αυτόν που έκανε την καταγγελία και όχι αυτόν που το διέπραξε».

«Ο Παύλος Χαϊκάλης που, ό,τι κι αν κρύβει αυτή η βρομερή υπόθεση, πρέπει να επισημάνουμε πως έπραξε το καθήκον του. Ειδοποίησε από τη πρώτη κιόλας στιγμή τη Δικαιοσύνη, η οποία έστω και τώρα πρέπει να κινηθεί ταχύτατα για βγούμε από το βούρκο. Έπραξε το καθήκον του και στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Αποδεικνύοντας ότι σε αυτόν τον τόπο δεν είναι όλα ίσιωμα» είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Όσοι νόμιζαν πως οι βουλευτές δεν θα αποφασίσουν με βάση τη συνείδησή τους έκαναν τεράστιο λάθος. Όσοι νόμιζαν ότι η αξιοπρέπεια έχει κοστολογηθεί και αγοράζεται, έκαναν τεράστιο λάθος. Οι βουλευτές όσες μεθοδεύσεις και πιέσεις κι αν τους ασκήσουν κάποιοι, θα πράξουν σύμφωνα με τη συνείδησή τους. Όποια κι αν είναι η επιλογή τους. Και φυσικά δεν θα υιοθετήσουμε γενικεύσεις, δε το κάναμε ποτέ, οι οποίες αδικούν βουλευτές. Βλέπουμε όμως ότι ορισμένοι στη προσπάθειά τους να απομονώσουν το ΣΥΡΙΖΑ από τους συμμάχους του, έχουν την αξίωση να μας υπαγορεύσουν και ποιους θα βάλουμε ή δε θα βάλουμε στα ψηφοδέλτιά μας» πρόσθεσε.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός που θα αποφασίσει τις συμμαχίες, τις συνεργασίες και τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν θα τα αποφασίσουν ούτε οι αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε πολύ περισσότερο η ίδια η διαπλοκή και οι παρατρεχάμενοί της» .

»Σε όσους επιθυμούν ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι απομονωμένος, ώστε να συνεχίζονται τα μνημόνια και οι αρπαχτές τους απαντάμε: Κύριοι, παίξατε και χάσατε. Όχι φέτος, εδώ και χρόνια. Ο ΣΥΡΙΖΑ ξέρει και να μάχεται, και να πείθει και να νικά. Αυτό θα κάνει και τώρα».



casa victoria barkiza



φιλικά μέσα....

glyfada metropolitan

ShareNews 13

BANNERS PROTASEIS 1

acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
cp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες

acp logo 16 1

NotosNet YouTube