Σε «αιμορραγικό σοκ από τραύμα στο δεξιό επικάρπιο» αποδίδεται, κατά πληροφορίες, ο θάνατος του Βαγγέλη Γιακουμάκη στην ιατροδικαστική έκθεση, η οποία δείχνει αυτοκτονία του νεαρού. Αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων και του τεστ DNΑ για την ολοκλήρωση της έκθεσης.

 Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αυτοχειρία δείχνει το ιατροδικαστικό πόρισμα, που επισήμως θα ανακοινωθεί το μεσημέρι, η οποία - όπως αναφέρεται - έγινε περίπου 2 ώρες μετά το τελευταίο γεύμα του.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεκροψία έδειξε ότι ο άτυχος νέος έθεσε τέλος στη ζωή του την ημέρα της εξαφάνισής του, στις 6 Ιανουαρίου καθώς και ότι πέθανε από αιμορροϊκό σοκ λόγω τραύματος στο δεξιό περικάρπιο.

Η σορός του άτυχου φοιτητή βρέθηκε χθες το πρωί, 800 μέτρα από την Σχολή στην οποία φοιτούσε, ενώ δίπλα του εντοπίστηκε ένα μαχαίρι.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιατροδικαστής, Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, διαπίστωσε ότι το μοναδικό τραύμα που έφερε το θύμα ήταν στον δεξιό καρπό και προκλήθηκε από μαχαίρι πριν τον θάνατο. Με δεδομένο ότι το θύμα ήταν αριστερόχειρας, οι αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο Γιακουμάκης αυτοκτόνησε, κόβοντας τις φλέβες του δεξιού καρπού του.

«Οι ενδείξεις μέχρι στιγμής οδηγούν στην αυτοχειρία», λέει και ο θείος του Βαγγέλη

Νωρίτερα τη Δευτέρα, σε δηλώσεις του στο protothema.gr ο θείος του Βαγγέλη, κ. Γιώργος Βιδιαδάκης, διέψευσε κατηγορηματικά ότι η οικογένεια έχει επίσημη ενημέρωση από τον ιατροδικαστή για το πόρισμα, σημειώνοντας πως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής και εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων πως πρόκειται για αυτοχειρία.

«Η πληροφόρηση που έχουμε εν αναμονή των ιστολογικών και αιματολογικών εξετάσεων είναι πως πρόκειται για αυτοχειρία, σύμφωνα με όλες τουλάχιστον τις ενδείξεις. Θα πρέπει να περιμένουμε όμως το πόρισμα διότι από εκεί θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το τι συνέβη τελικά και ειδικότερα θα μάθουμε αν το κόψιμο στο δεξί χέρι του Βαγγέλη είναι προθανάτιο ή μεταθανάτιο», ανέφερε και πρόσθεσε: «Επαναλαμβάνω πως όλες οι ενδείξεις οδηγούν στην πιθανή εκτίμηση ότι είναι αυτοχειρία. Δε γνωρίζω κάτι άλλο, περιμένω τις επίσημες ανακοινώσεις του ιατροδικαστή. Ο Βαγγέλης φέρει τραύμα στο δεξί χέρι, έχει μεγάλη σημασία αν έχει γίνει προθανάτια ή μεταθανάτια».

Σημειώνεται πως η κηδεία του άτυχου νεαρού θα γίνει στη γενέτειρά του. Εκεί θα τον συνοδεύουν στον τελευταίο τόπο κατοικίας του η οικογένειά του, οι συγγενείς και οι φίλοι του.

 Σοκ προκαλεί η καταγγελία του Επιθεωρητή του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. «Συνδικαλιστής της σχολής με απείλησε ότι θα χυθεί αίμα επειδή έκανα έρευνα», δήλωσε , ο Ανδρέας Αθανασόπουλος. «Έχω ήσυχη την συνείδησή μου», επανέλαβε στον ΣΚΑΪ ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Κώστας Μάντζαρης, που έχει απομακρυνθεί από τη θέση του. Νωρίτερα, ο θείος του Γιακουμάκη, Μάριος Μυλωνάκης, μιλώντας στο ΜΕGA,απέδωσε ευθύνες στον διευθυντή, καταγγέλλοντας πως δεν έλαβε μέτρα για την προστασία του άτυχου νέου.

Θρήνος στο χωριό του στην Κρήτη αλλά και στο διαδίκτυο, από πλήθος χρηστών που ζητούν δικαιοσύνη και εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια του θύματος.

Εν τω μεταξύ, την διαγραφή προσβλητικών αναρτήσεων και σχολίων για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο ζήτησε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενώ ταυτόχρονα ζητήθηκε η διατήρηση των ηλεκτρονικών ιχνών των άγνωστων δραστών για τυχόν δικαστική χρήση.

Πρωτοβουλίες κατά του σχολικού εκφοβισμού προανήγγειλε ο υπουργός Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων Αριστείδης Μπαλτάς, μιλώντας στο STAR.

«Αν ο κώδικας της σιωπής είχε σπάσει, δεν θα είχαμε φτάσει εδώ». Αυτό δήλωσε η καθηγήτρια εγκληματολογίας στο Πάντειο Πανεπιστημίο, Βάσω Αρτινοπούλου.

Δεν είναι μόνο τα παιδιά με ιδιαιτερότητες, ή τα συναισθηματικά και σωματικά αδύναμα που πέφτουν θύματα bullying. Στο στόχαστρο της ενδοσχολικής βίας βρίσκονται και μαθητές με δυσλεκτικά προβλήματα. Σύμφωνα, ο Γιώργος Παυλίδης καθηγητής μαθησιακών προβλημάτων στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας, τα παιδιά με δυσλεκτικά προβλήματα έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση και απομονώνονται και γι αυτό γίνονται στόχοι του bullying. Χρειάζονται προστασία από γονείς και εκπαιδευτικούς τόνισε.

 «Καλό ταξίδι Βαγγέλη Γιακουμάκη». Με αυτό το μήνυμα και ένα βίντεο επέλεξαν να αποχαιρετήσουν οι φίλοι του τον αδικοχαμένο, νέο, το πτώμα του οποίου βρέθηκε χθες στα Γιάννινα, πολύ κοντά στην Γαλακτοκομική Σχολή όπου φοιτούσε.

Το βίντεο διάρκειας τριών λεπτών και δεκαέξι δευτερολέπτων αποτελείται από φωτογραφίες του Βαγγέλη και μ' αυτόν τον τρόπο οι κοντινοί του άνθρωποι αποτίουν φόρο τιμής. Το βίντεο εχει ήδη 45 χιλιάδες προβολές και εκατοντάδες σχόλια ως ύστατο χαίρε, συλλυπητηρίων και συμπόνιας προς την οικογένεια, αλλά και πολλά οργισμένα κατά των υπευθύνων για την τραγική κατάληξη της ιστορίας του νεαρού.

 



casa victoria barkiza



φιλικά μέσα....

glyfada metropolitan

ShareNews 13

BANNERS PROTASEIS 1

acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
cp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες

acp logo 16 1

NotosNet YouTube