Κατά καιρούς υπάρχουν φήμες για τις σεξουαλικές προτιμήσεις των δύο χολιγουντιανών σταρ, όμως αυτή τη φορά το σκανδαλοθηρικό περιοδικό Star «καρφώνει» τους δύο ηθοποιούς με ένα απακαλυπτικό πρωτοσέλιδο που τιτλοφορείται «Τομ & Τζον: Το 30χρονο γκέι μυστικό» .
Κανείς από τους δύο «πρωταγωνιστές» αυτού του κίτρινου σκανδάλου δεν έχει απαντήσει δημοσίως μέχρι στιγμής.
Το δημοσίευμα κάνει λόγο σε καυτές λεπτομέρειες που αφορούν στην κρυφή ομοφυλοφιλική σχέση του Τζον Τραβόλτα και του Τομ Κρουζ.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα του όχι και τόσο αξιόπιστου μέσου, οι δύο διάσημοι και πολύ δημοφιλείς ηθοποιοί διατηρούν κρυφό ερωτικό δεσμό τα τελευταία 30 χρόνια!
Το δημοσίευμα αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την κρυφή ομοφυλοφιλική σχέση του Τζον Τραβόλτα και του Τομ Κρουζ που ξεκίνησε πριν από 30 χρόνια. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Travolta έξειξε το ενδιαφέρον του για τον όμορφο «Πρωτάρη», όταν τον είδε στην πρώτη του ταινία «Οι ερωτικές μπίζνες ενός πρωτάρη».
Συγκεκριμένα, και οι δύο βρέθηκαν σε μία σχολή Σαϊεντολογίας όπου πέρασαν μαζί μία ολόκληρη εβδομάδα.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο Τζον είδε τον Τομ στην πρώτη του ταινία «Οι ερωτικές μπίζνες ενός πρωτάρη».

Τότε λέγεται ότι ο Τραβόλτα προσκάλεσε τον Κρουζ σε μια ρομαντική απόδραση στο Ορεγκον.

Μάλιστα συμπληρώνει ότι το «ζευγάρι» γνωρίστηκε αρχικά σε ένα δείπνο σε ακριβό γαλλικό εστιατόριο στο Μπέβερλι Χιλς και έπειτα έκαναν το ταξίδι.

 

Τζον Τραβόλτα....

Τι κι αν ο Τζον Τραβόλτα -ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών- προσπαθεί εδώ και χρόνια να πείσει τους πάντες ότι δεν είχε δεσμό με πιλότο; Ο πρώην σύντροφός του κέρδισε δικαστήριο και ετοιμάζει βιβλίο με «πικάντικες» αποκαλύψεις για την σχέση τους!

Ο Ντάγκλας Γκοτέρμπα ισχυρίζεται ότι είχε σχέση με τον Τζον Τραβόλτα για έξι χρόνια και είχε δεσμευτεί με ιδιωτικό έγγραφο να μην το αποκαλύψει. Δικαστήριο της Καλιφόρνια έδωσε το «πράσινο φως» στον 64χρονο πιλότο να μιλήσει ελεύθερα και εκείνος ετοιμάζεται να δώσει συνέχεια στις αποκαλύψεις για τον έρωτα με τον 60χρονο ηθοποιό, μετά την αρχή που έκανε το 2012, μέσω του περιοδικού «National Enquirer».
Σύμφωνα με τον Γκοτέρμπα, η γνωριμία τους έγινε τον Φεβρουάριο του 1981, όταν πήγε να ζητήσει δουλειά στην αεροπορική εταιρεία «Alto» που ανήκει στον Τραβόλτα. Εκείνος τον προσέλαβε και, έπειτα από επτά μήνες, οι δυό τους πήγαν ταξίδι στο Μόντερεϊ της Καλιφόρνια και έμειναν σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Ο έρωτας «φούντωσε» στο ταξίδι, με τον ηθοποιό, όπως ισχυρίζεται ο πιλότος, να τον φλερτάρει με ρομαντικό δείπνο και κόκκινο κρασί και την βραδιά να «κλείνει» με μασάζ και σεξ!
Κατά την διάρκεια της 6ετούς σχέσης τους, ο Τραβόλτα φέρεται να έκανε συνεχώς εκπλήξεις στον καλό του, μεταξύ των οποίων ταξίδια στη Χαβάη, την Κένυα και το Άμστερνταμ, στα οποία έπαιρνε και γυναικεία συντροφιά για… «ξεκάρφωμα»!

Το φινάλε ήρθε μετά από καβγάδες και εντάσεις το 1986, ενώ, το 1987, ο Τραβόλτα απέλυσε τον Γκοτέρμπα, στέλνοντας του μία ανυπόγραφη επιστολή και χωρίς καμιά περαιτέρω δέσμευση να μην μιλήσει για την κρυφή σχέση τους. Την ίδια χρονιά, ο ηθοποιός συνάντησε την μετέπειτα σύζυγό του, ηθοποιό Κέλι Πρέστον, στα γυρίσματα της ταινίας «The Experts» και την οποία παντρεύτηκε το 1991, αποκτώντας μαζί της τρία παιδιά.

Σχολιάζοντας την απόφαση του δικαστηρίου, ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μάρτι Σίνγκερ, δήλωσε ότι ο πιλότος δεν έπρεπε να δικαιωθεί και πως ο πελάτης του θα δώσει συνέχεια στην υπόθεση. Μέχρι τότε, πάντως, ο Γκοτέρμπα ίσως έχει προλάβει να κυκλοφορήσει το βιβλίο για την σχέση τους, που θα βασίζεται στο ημερολόγιο που κρατούσε και στο οποίο κατέγραψε κάθε στιγμή του έρωτά τους!

 

Τομ Κρούζ...

Για κάποιο λόγο (μπορεί να είναι γκέι, μπορεί να πιστεύει ότι βοηθά την καριέρα του, μπορεί κάτι άλλο) ο Tom Cruise ένιωθε πάντα την ανάγκη να είναι παντρεμένος και να κάνει -να υιοθετεί συνήθως- παιδιά. Από ένα σημείο και μετά, οι έρωτές του προκαλούσαν το γέλιο αντί για το ειλικρινές ενδιαφέρον. Μετά από μερικές δικαστικές διαμάχες με ανθρώπους που υποστήριζαν ότι οι γάμοι του με τις Μίμι Ρότζερς και με τη Νικόλ Κίντμαν ήταν κάλυψη για το ότι ο Κρουζ ήταν γκέι (πράγμα που, λέγεται, πως δεν έκρυβε στην αρχή της καριέρας του), ο ηθοποιός τα έφτιαξε με την Penelope Cruz. Και λίγο μετά, κι ενώ η δημοφιλία του είχε πέσει δραματικά -και με την εμπλοκή του με τη Σαϊεντολογία- ερωτεύτηκε τόσο πολύ που έπρεπε να βγαίνει στην τηλεόραση να το φωνάζει. Και για να τον πιστέψουμε έπρεπε να ανέβει στον καναπέ και να κάνει σαν τρελός, ή μάλλον σαν κακός ηθοποιός.


Έκαναν όντως σεξ ο Τομ με την Κέιτι ή μήπως η μικρή Σούρι είναι "προϊόν" από την τεχνητή γονιμοποιήση της Κέιτ με το σπέρμα του αρχηγού της Σαϊεντολογίας; Αυτό το "τραβηγμένο" σενάριο πλανάται πάνω από τις ζωές των δύο σταρ και πριν δημοσιευθούν οι φωτογραφίες της κόρης τους, κάποιοι αμφέβαλλαν ακόμα και για το αν υπάρχει! Τα παράπλευρα κουτσομπολιά που ήθελαν τον Τομ Κρουζ να περνάει από κάστινγκ διάσημες ηθοποιούς (μεταξύ τους, η Τζέσικα Άλμπα και η Σκάρλετ Γιοχάνσον) για να διαλέξει την επόμενη γυναίκα του δεν διευκόλυναν την κατάσταση. Η αλήθεια είναι ότι παραμένει λίγο μυστήριο. Ο Τομ ήταν παντρεμένος για 10 χρόνια με την Νικόλ Κίντμαν και είχαν υιοθετήσει γιατί υποτίθεται δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά. Όμως, και ο Τομ αλλά και η Νικόλ έκαναν τελικά με άλλους συζύγους...



casa victoria barkiza



φιλικά μέσα....

glyfada metropolitan

ShareNews 13

BANNERS PROTASEIS 1

acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
cp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες

acp logo 16 1

NotosNet YouTube