Όπως και μετά την γέννηση του πρίγκιπα Τζορτζ, έτσι και τώρα, αμέσως μετά την ανακοίνωση του παλατιού ότι γεννήθηκε και το δεύτερο παιδάκι του Δούκα και της Δούκισσας του Κέμπριτζ, βγήκε από το μαιευτήριο ντελάλης για να ενημερώσει για τα χαρμόσυνα νέα και όσους ξεροστάλιαζαν απ’ έξω για να μάθουν το φύλο του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας.

Η ανακοίνωση έγινε με όλες τις τιμές και αμέσως μετά οι παριστάμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και πανηγυρισμούς.
«Η αυτού μεγαλειότης Δούκισσα του Κέμπριτζ έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι στις 08:34 τοπική ώρα. Το μωρό ζυγίζει 3 κιλά και 628 γραμμάρια. Ο Δούκας του Κέμπριτζ ήταν παρών στη γέννηση της μικρής. Η Βασίλισσα, ο Δούκας του Εδιμβούργου, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας, η Δούκισσα της Κορνουάλης, ο πρίγκιπας Χάρι και τα μέλη και των δύο οικογενειών ενημερώθηκαν και είναι πανευτυχείς με τα ευχάριστα νέα. Η αυτού μεγαλειότης και το παιδί της είναι πολύ καλά στην υγεία τους», αναφέρει η ανακοίνωση του παλατιού. ​

Το χρυσό τρίποδο με την ανακοίνωση της γέννησης του δεύτερου παιδιού της Κέιτ και του Γουίλιαμ στήθηκε στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Πλήθος κόσμου συρρέει στις πύλες του παλατιού για να δουν το «έγγραφο» για την άφιξη του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας.

Η επίσημη ανακοίνωση έγινε λίγο μετά την αλλαγή της φρουράς.

Η Κέιτ είχε έναν πολύ εύκολο τοκετό και σε αντίθεση με εκείνον του πρίγκιπα Τζορτζ, που διήρκησε 10 ώρες, έφερε στον κόσμο την πριγκίπισσά της μόλις δύο ώρες αφού έφτασε στο μαιευτήριο.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν θέλει να φύγει λεπτό από το πλευρό της Κέιτ και της νεογέννητης κορούλας του!

Ο Δούκας του Cambridge, λοιπόν έφυγε από το μαιευτήριο για έναν και μόνο λόγο… για να επιστρέψει αγκαλιά με τον γιο του.

Μπαμπάς και γιος αποβιβάστηκαν από ένα μαύρο τζιπ και κατευθύνθηκαν προς την είσοδο της πτέρυγας Lindo του Νοσοκομείου St. Mary’s.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ ήταν στις ίδιες χρωματικές αποχρώσεις με τον Γουίλιαμ, φορώντας ένα μπλε πουλόβερ με άσπρο γιακά, μπλε σορτσάκι, μπλε κάλτσες και μαύρα παπούτσια.

Λίγες ώρες αφότου η Κέιτ Μίντλετον, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο St. Mary’s.

ωσσσφδ.png
Η Δούκισσα έχοντας στην αγκαλιά της τη νεογέννητη πριγκίπισσα και στο πλευρό της τον σύζυγό της, Γουίλιαμ χαιρέτησε το πλήθος κόσμου και τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο σημείο.


Η Κέιτ επέλεξε να φορέσει ένα κίτρινο φόρεμα με άσπρες λεπτομέρειες, ενώ τα μαλλιά της ήταν σπαστά. Η ευτυχία ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα του ζευγαριού, το οποίο λίγα λεπτά αργότερα επιβιβάστηκε σε ένα μαύρο τζιπ με κατεύθυνση το Kensington Palace, όπου θα μπορέσουν να ηρεμήσουν και να κρατηθούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες και το βίντεο, ο μικρούλης δεν είχε διάθεση για περπάτημα, γι’ αυτό ο πατέρας του τον πήρε αγκαλιά.

Οι δυο τους σταμάτησαν για λίγο, ώστε να χαιρετήσουν τους δημοσιογράφους και το πλήθος που βρίσκεται στο σημείο.

Ο 21 μηνών πρίγκιπας θα συναντήσει για πρώτη φορά την μικρή του αδερφή.

Ο τίτλος της νέας πριγκίπισσας της Βρετανίας, όπως επίσης και το όνομά της θα ανακοινωθούν σύντομα.

Την προηγούμενη φορά, πέρασαν δύο μέρες για να αποκαλυφθεί το όνομα του πρίγκιπα Τζορτζ, μιας και ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ περίμεναν πρώτα να γνωρίσει τον δισέγγονό της, η Βασίλισσα Ελισάβετ και να της ανακοινώσουν ότι θα δώσουν στο πρωτότοκο παιδί τους το όνομα του πατέρα της.

Μάλιστα επειδή ο πρίγκιπας Τζορτζ έχει δύο μεσαία ονόματα (Αλέξανδρος και Λουδοβίκος), είναι πολύ πιθανόν και η αδελφούλα του να έχει δύο μεσαία ονόματα.
Η αγωνία για το φύλο του παιδιού της Κέιτ και του Γουίλιαμ τελείωσε το πρωί του Σαββάτου, καθώς ήρθε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Τώρα υπάρχει μια ακόμα… εκκρεμότητα και αυτή δεν είναι άλλη από το όνομα της μικρής αδερφής του πρίγκιπα Τζορτζ.

Στα γραφεία στοιχημάτων τα πονταρίσματα για το επικρατέστερο όνομα έχουν πάρει «φωτιά» με το όνομα Άλις να είναι το... φαβορί.

Η λίστα με τα επικρατέστερα ονόματα στα βρετανικά γραφεία στοιχημάτων έχει ως εξής:

Άλις 7/4
Σάρλοτ 3/1
Βικτόρια 5/1
Ελίζαμπεθ 6/1
Νταϊάνα 10/1
Αλεξάνδρα 14/1
Αλεξανδρίνα 25/1
Άνν 25/1
Κάθριν 25/1
Έλεονορ 25/1
Φλόρενς 25/1
Φράνσις 25/1
Γκρέις 25/1
Κάθριν 25/1
Μάργκαρετ25/1
Μαίρη 25/1
Ρόουζ 25/1
Σαμάνθα 25/1
Σάρα 25/1

Η σημερινή ημέρα είναι πάρα πολύ σημαντική για την Μ. Βρετανία, αφού το πρωί του Σαββάτου η Κέιτ έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Το πριγκιπικό μωρό θα είναι τέταρτο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, μετά τον αδελφό του Τζορτζ, τον πατέρα του Ουίλιαμ και τον παππού του Κάρολο.

Ωστόσο, ο πρόεδρος του φιλανθρωπικού ιδρύματος, Τέστη Ότζο που έχει συσταθεί για να συνεχίσει το έργο της πριγκίπισσας Νταϊάνα είπε σχετικά με το ευχάριστο γεγονός: «Σήμερα η πριγκίπισσα θα ήταν πολύ χαρούμενη που θα γινόταν για δεύτερη φορά γιαγιά».

Και πρόσθεσε: «Είναι ενθαρρυντικό για εμάς να γνωρίζουμε ότι ο θρύλος της πριγκίπισσας Νταϊάνα θα συνεχιστεί μέσα από την εγγονή της».

Φρενίτιδα επικρατεί στην Μ. Βρετανία για την γέννηση της μικρής πριγκίπισσας.

Πλήθος κόσμου έχει συρρεύσει από το πρωί του Σαββάτου, στις πύλες του παλατιού, αλλά και έξω από μαιευτήριο.

Δημοσιογράφοι από διάφορα βρετανικά sites έχουν στήσει τις κάμερές τους και μεταδίδουν ζωντανά ότι συμβαίνει.

Nα σημειωθεί ότι σε πολλούς φωτεινούς πίνακες στο Λονδίνο αναγράφεται το «It's a girl», ενώ με Tower Bridge «ντύθηκε» στα ροζ!

Φρενίτιδα στην Μ. Βρετανία –Όλα στις αποχρώσεις του ροζ, ακόμη και η Ελισάβετ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Στα ροζ, όμως, ντύθηκε και η βασίλισσα Ελισάβετ στην πρώτη της έξοδο σήμερα μετά τη γέννηση του μωρού.
βασ1.jpg
Ακόμη και το βρετανικό ναυτικό τίμησε τον ερχομό του βασιλικού μωρού, με τους ναύτες να σχηματίζουν τη λέξη sister (αδελφούλα), πάνω σε ένα πολεμικό πλοίο.



casa victoria barkiza



φιλικά μέσα....

glyfada metropolitan

ShareNews 13

BANNERS PROTASEIS 1

acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
cp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες

acp logo 16 1

NotosNet YouTube