Η Αράχωβα που είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τον χειμώνα και ιδιαίτερα για την εορταστική περίοδο έχει έναν λόγο π[αραπάνω να γεμίσει από κόσμο και τις φετινές γιορτές, καθώς από την περασμένη εβδομάδα λειτουργεί και το Χιονοδρομικό Κέντρο με την επισκεψιμότητα να βρίσκεται στο 100%.

Άνοιξε την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015, το Χιονοδρομικό Παρνασσού. Ντυμένο σχεδόν όλο στα λευκά ξεκινάει τη λειτουργία του για τη χιονοδρομική περίοδο 2015-2016, με τις πίστες του Αίολου και του Περικλή και με τους αναβατήρες Αφροδίτη, Βάκχο, Αίολο και Δία.

 
Πρώτη μέρα της Φτερόλακας!

DSAΤο μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο της Ελλάδας με στρωμένο λευκό χαλί σας περιμένει να γιορτάσετε μαζί τις γιορτές.
Ήδη το χιόνι στο ύψος του χιονοδρομικού έχει ξεπεράσει τους 20 πόντους με το πρώτο, επαρκές και ασφαλές, χιόνι.
Με νέα έργα εκσυγχρονισμού αναβατήρων και εγκαταστάσεων, που κατασκευάστηκαν από τη μεγαλύτερη στον κόσμο εταιρεία αναβατήρων, προσφέροντας πανοραμικές εικόνες μέσα από υπερσύγχρονες «γόνδολες», σε όλο το χιονοδρομικό.

029Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για μια νέα μοναδική χιονοδρομική εμπειρία την τρέχουσα χειμερινή περίοδο με αναβαθμισμένες υπηρεσίες αλλά και με σταθερές τιμές για 8η συνεχόμενη χρονιά.

DSC03266aΗ Αράχωβα διατηρεί και φέτος τα εορταστικά της σκήπτρα καθώς έχουν απομείνει ελάχιστα διαθέσιμα δωμάτια. Σύμφωνα με τον δήμαρχο της περιοχής και πρόεδρο της τοπικής Ένωσης Ξενοδόχων Ιωάννη Γεωργακό, η πληρότητα των μονάδων για την περίοδο των Χριστουγέννων ξεπερνούσε ήδη το 90% όταν γράφονταν αυτές οι γραμμές (Παρασκευή βράδυ), ενώ για την περίοδο της Πρωτοχρονιάς κινούνταν στα επίπεδα του 85% και τις μέρες των Φώτων φθάνει ήδη το 75%.

Μιλώντας στο Euro2day.gr, ο Ι. Γεωργακός ανέφερε πως οι τιμές στα ενοικιαζόμενα δωμάτια της περιοχής ξεκινούν από τα 40-50 ευρώ για δίκλινο κατάλυμα με πρωινό ενώ στα ξενοδοχεία τεσσάρων αστέρων οι τιμές διαμορφώνονται στα 90-100 ευρώ. Τις μέρες που παρεμβάλλονται μεταξύ Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Φώτων οι τιμές στα καταλύματα είναι μειωμένες τουλάχιστον 10%.

Η ευρύτερη περιοχή της Αράχωβας, πάντως, προσδοκά πολλά τη χειμερινή περίοδο 2016-2017, όταν θα βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία το νέο αναβαθμισμένο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού στο οποίο ολοκληρώθηκαν επενδύσεις ύψους 24 εκατ. ευρώ (μέσω ΕΣΠΑ).


Εισιτήρια:
Ενήλικες: Σ-Κ & αργίες 30€, καθημερινές 15€.
Μαθητές: 5-17 ετών: Σ-Κ & αργίες 15€, καθημερινές 8€.
Φοιτητές: έως 23 ετών: Σ-Κ & αργίες 25€, καθημερινές 14€.
Ανω των 65 ετών: Σ-Κ & αργίες 27€, καθημερινές 14€.
Παιδιά 0-5 ετών, ΑΜΕΑ, άτομα άνω των 75 ετών: 1€.
Βόλτα με αναβατήρα:
Ενήλικες: Σ-Κ & αργίες 10€, καθημερινές 8€.
Μαθητές 5-17 ετών: Σ-Κ & αργίες 5€, καθημερινές 4€.
Παιδιά έως 5 ετών: 1€.
Κάρτες απεριορίστων : Μεγάλη γκάμα από εισιτήρια πολλαπλών μονάδων σε τιμές από 45 ευρώ, ανά κατηγορία.
Ενοικιάσεις εξοπλισμού / μαθήματα :
Set Ski: 15€.
Set Snowboard: 20€.
Έλκηθρο: 10€.
Ειδικές τιμές για γκρουπ & πακέτα ενοικίασης εξοπλισμού.
Δάσκαλος Σχολής Χιονοδρομίας: Σ-Κ & αργίες 45, καθημερινές 22.
Λοιπές παροχές (ενδεικτικά) :
Στα 15 ευρώ η μετάβαση με ski bus. Εκπτωση 20% στα εισιτήρια χιονοδρομίας σε όσους ανεβαίνουν με ski bus στο Χιονοδρομικό.
Εκπτωση 10% σε όλες τις on line αγορές ημερήσιων εισιτηρίων ενηλίκων
Σειρά εκπτώσεων με την αγορά πολυήμερων εισιτηρίων: πχ κάρτα 10 μονάδων (5 αργίες ή 10 καθημερινές) με έκπτωση 10% και τελική τιμή 135€
Οικογενειακή κάρτα πολυήμερων εισιτηρίων:
–με έκπτωση 97% για παιδιά κάτω των 5 ετών,
–με έκπτωση 50% για παιδιά 5-17 ετών,
–με έκπτωση 97% από το δεύτερο και πλέον παιδί οικογένειας χιονοδρόμων σε ημερήσια και πολυήμερα εισιτήρια.
Σαλέ-εστίαση :
-Ελληνικός καφές 2€.
-Αναψυκτικό, τσάι 2,50€.
-Καπουτσίνο 4€.
-Ποτήρι βότκα 65€

126

155

212

 0111

0311

 

 26122015 74243 Στη φωτογραφία η Εύη Φραγκάκη που άλλαξε συνήθειες και όπως φαίνεται ο έρωτας την παρέσυρε μέχρι τον... Παρνασσό και την πίστα "Κελλάρια", όπου η δημοσιογράφος απαθανάτισε μια στιγμή με μπόλικο χιόνι στο background και τη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους!

H παρουσιάστρια ειδήσεων, που είναι πολύ ερωτευμένη, πήγε με τον καλό της, Γιώργος Σαχάτ, λίγες μέρες στην Αράχωβα, από όπου φυσικά δε θα μπορούσαν να μην επισκεφθούν το κοντινό χιονοδρομικό κέντρο και να κάνουν ατέλειωτες ώρες σκι!



casa victoria barkiza



φιλικά μέσα....

glyfada metropolitan

ShareNews 13

BANNERS PROTASEIS 1

acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
cp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες

acp logo 16 1

NotosNet YouTube