Σε υψηλούς τόνους και με προσωπικές επιθέσεις και αναφορά σε πολιτικά πρόσωπα αλλά και εκδότες εξελίχθηκε η συζήτηση στη Βουλή για τη Δικαιοσύνη.

Ο πρωθυπουργός στην πρωτολογία του προανήγγειλε την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ, καθώς την σύσταση επιτροπής εμπειρογνωμόνων για την επαναδιαπραγμάτευση του συμβιβασμού με τη Siemens ζητώντας από τον πρόεδρο της Ν.Δ. να «συμμετάσχετε κι εσείς σε αυτή την επιτροπή». Ωστόσο, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης απέφυγε να σηκώσει το γάντι και περιορίστηκε σε σκληρή κριτική στο έργο της συν-κυβέρνησης, ζητώντας μάλιστα την παραίτηση της , καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε η χώρα δεν σας αντέχει άλλο.

Ο πρωθυπουργός στην ομιλία του κατέθεσε έγγραφα που αφορούν 13 συγκεκριμένες περιπτώσεις ευθείας παρέμβασης στη Δικαιοσύνη κατά την διάρκεια της θητείας της Ν.Δ.

Παράλληλα ο πρωθυπουργός, σκωπτικός αν όχι ειρωνικός εξέφρασε την «ευγνωμοσύνη του» και τις «ευχαριστίες του» στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που του έδωσαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τη δικαιοσύνη και τη διαφθορά.

«Για να μην παραδοθούν στη λήθη τα έργα και οι ημέρες σας… να μην παραγραφούν οι εγκληματικές σας ευθύνες» είπε απευθυνόμενος στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Χαρακτήρισε δήθεν αποκάλυψη της καταγγελίας της εισαγγελέως σε βάρος του αναπληρωτή Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, για υποτιθέμενη παρέμβαση στη δικαιοσύνη που ήταν και η αιτία για την συγκεκριμένη συζήτηση.

Από την πλευρά του ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε πως ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής συγκρούστηκε με τα συμφέροντα. Και η κυβέρνηση Σαμαρά βρέθηκε στο στόχαστρο.

«Το ισχυρότερο δικό σας όπλο ήταν ότι ήσασταν νέος και άφθαρτος και άμεσα υιοθετήσατε όλες τις πρακτικές. Αποδειχθήκατε πιο παλιός και από το παλιό, οδηγήσατε τη χώρα στο γκρεμό. Συμβολίζετε την ήττα μιας χώρας που έχει καταντήσει σκιά του εαυτού της», σημείωσε ο αρχηγός της Ν.Δ.

Η ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

«Αμήχανη» χαρακτήρισε την παρέμβαση Μητσοτάκη στη δευτερολογία του ο Αλέξης Τσίπρας. Έθεσα 13 παρεμβάσεις της κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και εσείς καταθέσατε στα πρακτικά ένα σκίτσο του Αρκά.

«Πρέπει να σοβαρευτείτε». Προσπάθησα να δώσω στοιχεία και αντί να απαντήσετε πετάξατε τη μπάλα στην εξέδρα. Δεν μιλήσατε για τη Siemens, την εξεταστική επιτροπή για το χρέος των κομμάτων, ανέφερε.

Στη Δημοκρατία που υπάρχει η διάκριση των εξουσιών η μια εξουσία οφείλει να ελέγχει την άλλη, είπε ο πρωθυπουργός. Η πλειοψηφία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ παρενέβη στη δικαιοσύνη με αντισυνταγματικές διατάξεις.

Αποδέχομαι την πρόκληση. Με νομοσχέδιο θα άρουμε τις νομοθετικές παρεμβάσεις στο έργο της δικαιοσύνης, είπε ο πρωθυπουργός, ενώ απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον κάλεσε να «ξεχάσει» τις εκλογές.

Ο Κυρ. Μητσοτάκης προσπαθεί να δημιουργήσει την εικόνα ότι για όλα τα δεινά φταίει η κυβέρνησή μας. Ο ΟΟΣΑ παρουσίασε την έκθεσή του και αυτή διαψεύδει την αφήγηση της ΝΔ. Όπως αναφέρεται σε αυτή το 2011-2014 πάρθηκαν μέτρα 63 δισ. ευρώ και αποτέλεσμα ήταν το έλλειμμα να μειωθεί 27 δισ. ευρώ αλλά το τίμημα ήταν η φτωχοποίηση της οικονομίας και η απώλεια 25% του ΑΕΠ.

Φέραμε μια συμφωνία για μέτρα 5-6 δισ. και όχι 63 δισ. και αντί για μεγάλη ύφεση το 2015 είχαμε μια οριακή ύφεση και το 2016 βγαίνουμε στην ανάπτυξη, είπε ο πρωθυπουργός.

Δεν έχουμε μια εικόνα χώρας που καταστρέφεται, είπε ο Αλέξης Τσίπρας και σημείωσε ότι παρά τις δύσκολες συνθήκες και τα capital controls ξεπεράσαμε το στόχο για τα έσοδα.

Η ανάκαμψη είναι δύσκολη όταν έχουμε χάσει το 25% του ΑΕΠ σε τέσσερα χρόνια, αλλά κανείς δεν πιστεύει ότι η προηγούμενη κυβέρνηση τα πήγαινε περίφημα.

Λέτε ότι φέρνουμε φόρους. Ξεχνάτε τα μέτρα που φέρατε. Διαπραγματευόμαστε φορολογικό νομοσχέδιο που οκτώ στους 10 πολίτες δεν τους επιβαρύνει, ενώ ευνοεί 9 στους δέκα ελεύθερους επαγγελματίες και αντίστοιχο ποσοστό αγροτών, υποστήριξε ο πρωθυπουργός.

Αναφορικά με την ομιλία Μητσοτάκη για τη διαπλοκή έκανε λόγο για αναμάσημα δημοσιευμάτων και υποστήριξε ότι η γραμμή του ήταν στο πλαίσιο του σημερινού τίτλου των «Νέων» και του «Βήματος» της προηγούμενης Κυριακής.

«Αν έχετε προσλάβει για λογογράφο τον κ. Ψυχάρη να αλλάξετε λογογράφο γιατί είναι πολύ προβλέψιμος και σας εκθέτει», υποστήριξε.

Αναφερθήκατε με πάθος για το ότι προσλαμβάνουμε κολλητούς. Το να είναι κάποιος καφετζής είναι έντιμη δουλειά, το να βγάζει τα λεφτά έξω δεν είναι έντιμο αλλά εσείς πάλι καλύψατε τον κ. Παπασταύρου, είπε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό.

Αναφορικά με το κύκλωμα εκβιασμών μίλησε για ατόπημα του Κ. Μητσοτάκη καθώς η καταγγελία για διαφήμιση της ΝΕΡΙΤ στον Μαυρίκο προέρχεται από διορισμένο από τη ΝΔ εκπρόσωπο της κρατικής τηλεόρασης. Όταν ανέλαβε η νέα διοίκηση της ΕΡΤ ο κος Μαυρίκος επιτέθηκε γιατί κόπηκε η διαφήμιση.

Κλείνοντας την ομιλία του, ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε συγχαρητήρια στον Κυρ. Μητσοτάκη που είχε το «θάρρος» να ζητήσει εκλογές αλλά είπε ότι αυτό δείχνει την αγωνία του συστήματος διαπλοκής γιατί φοβάται ότι η κυβέρνηση θα κάνει αυτά που υποσχέθηκε.

«Παίζετε το σενάριο της αριστερής παρένθεσης για να δημιουργήσετε κλίμα εκφοβισμού. Είναι χιλιοπαιγμένο το έργο αλλά ο δράκος ψόφησε και δεν νιαουρίζει», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

Η ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Απαντώντας στην επίθεση του Αλέξη Τσίπρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για παρακράτος και επισήμανε ότι ο ένας από τους κατηγορούμενους δημοσιογράφος υπήρξε συνεργάτης του πρωθυπουργού.

Ο τελευταίος διέκοψε την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητώντας επίμονα να ανακαλέσει. Καθίστε κάτω, του είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Έτσι μόλις ολοκλήρωσε την ομιλία του ο πρωθυπουργός ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού και είπε ότι αν ο κ. Μητσοτάκης δεν ανακαλέσει θα είναι κοινός συκοφάντης.

Μία «έντιμη συμφωνία» πρότεινε στον πρωθυπουργό ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, υποστηρίζοντας «εμείς {ΝΔ} θα ψηφίσουμε την πρόταση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια σε ΜΜΕ και κανάλια, εσείς {κυβέρνηση} θα ψηφίσετε με τη σειρά σας την πρόταση εξεταστικής επιτροπής για τη διερεύνηση των Capital Controls, τη σύναψη του τρίτου μνημονίου και την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών».
Ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε πως «υπάρχει ένα πρόβλημα, όταν όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν μια απλή πραγματικότητα», διερωτώμενος σκωπτικά: «Τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι 9 στους 10 πολίτες θεωρούν ότι η χώρα πάει σε λάθος κατεύθυνση, τις έχει στήσει η διαπλοκή;».
Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε: «Κατανοώ την ανάγκη που έχετε να υπερασπιστείτε στελέχη που σας ήταν πιστά, όπως τον κ. Καρανίκα. Πράγματι καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή. Το πρόβλημα δεν είναι απλώς προσλήψεις, όπως του κ. Καρανίκα, αλλά το αν έχει τα προσόντα για τη θέση στο Στρατηγικό Σχεδιασμό.Τον κ. Καρανίκα δεν τον προσλάβατε να φτιάχνει καφέδες».
Παράλληλα κάλεσε να αναφερθεί στην πρόσληψη του Χριστοφορίδη από τη Γεροβασίλη και ρώτησε «πώς άρχισε να παίρνει διαφημίσεις από όλες τις μεγάλες ΔΕΚΟ η εφημερίδα του κ. Χριστοφορίδη «το Χωνί»;».
«Να απαντήσει ο κ. Τσίπρας γιατί πολλές ΔΕΚΟ επένδυσαν με υψηλό ρίσκο στην τράπεζα Αττικής (Attica Bank)», κάλεσε τον πρωθυπουργό ο κ. Μητσοτάκης.
Παρατήρησε, επίσης, πως «ο κ. Παρασκευόπουλος, όπως ο ίδιος είπε, ήταν απών από παρεμβάσεις γιατί έχει γι’ αυτό τον αναπληρωτή υπουργό».
«Να παραιτηθεί η κυβέρνηση γιατί το βάρος αυτής της διακυβέρνησης είναι μεγάλο και δεν το αντέχει και θα δούμε στις εκλογές», κατέληξε ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ

Βολές κατά της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για τη συνολική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα αλλά και κατά των κυβερνητικών παρεμβάσεων στον χώρο της Δικαιοσύνης με αιχμή του δόρατος τον Αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο εξαπέλυσαν η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά και ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας απόψε στη Βουλή στο πλαίσιο της προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή για την λειτουργία της Δικαιοσύνης.

Η κ. Γεννηματά κάλεσε τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα να παραιτηθεί επαναφέροντας την πρόταση της για κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης από την παρούσα Βουλή. «Το συμφέρον της χώρας επιβάλλει εθνική συνεννόηση», επέμεινε η κ. Γεννηματά και κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα για επιχείρηση αντιπερισπασμού σε μία προσπάθεια να βγει από τα αδιέξοδα στα οποία έχει περιέλθει.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι θα στηρίξει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση εξεταστικής των πραγμάτων επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ, ωστόσο, τον προκάλεσε να στηρίξει και αυτός τη δική της πρόταση για εξεταστική αναφορικά με την πορεία της Οικονομίας από τις αρχές του 2000 έως και σήμερα. «Δεν μας αγγίζετε με τις αναφορές σας για τα οικονομικά των κομμάτων, εμείς οι ίδιοι κάναμε τις αναγκαίες τομές, πήραμε όλα τα μέτρα για την εξυγίανση τους, προχωρήσαμε με δική μας πρωτοβουλία στους αναγκαίους ελέγχους, τα πορίσματα των οποίων βρίσκονται στον Εισαγγελέα», τόνισε η κ. Γεννηματά.

Η κ. Γεννηματά στηλίτευσε τις παρεμβάσεις Παπαγγελόπουλου στο εισαγγελικό έργο, υπενθύμισε την επιστολή της Προέδρου του Αρείου Πάγου, Βασιλικής Θάνου, η οποία, όπως λέει, παρεμβαίνει στην πολιτική και κοινοβουλευτική δραστηριότητα κομμάτων του Κοινοβουλίου και απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε είχε το λεγόμενο ηθικό πλεονέκτημα. Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε επίσης ότι ο νυν Αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ήταν «προσωπική επιλογή του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή στην ευαίσθητη θέση του διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών».

«Ό,τι κάνατε με το σκίσιμο των μνημονίων τα ίδια θα κάνετε με το σκίσιμο της διαπλοκής, θα σκίσετε τη γάτα» είπε χαρακτηριστικά η κ. Γεννηματά και κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι ακόμη μιλά σαν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ασχολείται με το παρελθόν. Η πρόεδρος του Κινήματος επικαλέστηκε μία σειρά διαχρονικών παρεμβάσεων και πρωτοβουλιών του ΠΑΣΟΚ στους τομείς του Κράτους, του Συντάγματος και της Δικαιοσύνης, όπως την καθιέρωση του ΑΣΕΠ στις προσλήψεις στον δημόσιο τομέα, τις δηλώσεις πόθεν έσχες για πολιτικά πρόσωπα, τον έλεγχο των οικονομικών των κομμάτων, το πρόγραμμα «Διαύγεια», την άρση του τραπεζικού και του φορολογικού απορρήτου και την δημιουργία της Ανεξάρτητης Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ).

Ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας δε για διαφθορά αντιπαρέβαλε την ειδική μεταχείριση που όπως εκτιμά ο ΓΓ του ΚΚΕ απολαμβάνουν εφοπλιστές και μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι την ώρα που μικρομεσαίοι επιχειρηματίες υποφέρουν.

«Η απαίτηση για άμεση και μέχρι τέλους διαλεύκανση όλων των σκανδάλων δεν θα πρέπει να αποπροσανατολίζει το λαό από τα πραγματικά προβλήματα και τα αντιλαϊκά μέτρα που ετοιμάζει η Κυβέρνηση» τόνισε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στη Βουλή.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης επετέθη με σφοδρότητα κατά της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κατηγορώντας την ότι δημιουργεί στην κοινή γνώμη την ψευδαίσθηση ότι αναλαμβάνει πρωτοβουλίες κατά της διαπλοκής. Ο επικεφαλής του Ποταμιού προκάλεσε τον κ. Τσίπρα, όπως το έπραξε νωρίτερα και η Φώφη Γεννηματά να φέρει ένα άρθρο στη Βουλή και να καταργήσει τις 13 νομοθετικές παρεμβάσεις, που κατήγγειλε ότι έχουν κάνει οι προηγούμενες κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.

O κ. Θεοδωράκης κατηγόρησε τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, και την πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου, ότι ενώνουν δύο συστήματα, που έχουν στηθεί εδώ και χρόνια σε μία ανίερη συμμαχία, έκανε λόγο για δεξιά μετεγγραφή του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στον κ. Παπαγγελόπουλο. Ο επικεφαλής του Ποταμιού χαρακτήρισε ντροπιαστική ημέρα για την Ελληνική Δικαιοσύνη αυτήν την αποφυλάκισης του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα, Γιώργου Ρουπακιά, και επέκρινε την κ. Θάνου για την έγκληση, που υπέβαλλε κατά του καθηγητή, Σταύρου Τσακυράκη.

«Ο κόσμος υποφέρει και πονά αλλά οι προηγούμενοι ήταν διεφθαρμένοι. Υπάρχει χάος στο Μεταναστευτικό αλλά οι προηγούμενοι ήταν διεφθαρμένοι. Καθυστερεί η αξιολόγηση και το άλλοθι σας είναι ότι οι προηγούμενοι ήταν διεφθαρμένοι», επέμεινε ο κ. Θεοδωράκης, που διερωτήθηκε πόσο καιρό θα επικαλείται η κυβέρνηση αυτό το άλλοθι και πόσο καιρό θα παίζει κρυφτούλι με τα προβλήματα της χώρας.

Εν τω μεταξύ αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου ότι έθεσε στη διάθεση του πρωθυπουργού τόσο την δική του παράιτηση όσο και των υπουργών του με αφορμή την υπόθεση Μουζάλα, ο χαρακτήρισε «λεκτικό λάθος» την αναφορά περί «Μακεδονίας» του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα.

Αν ακούσει κανείς τον κ. Τσίπρα θα νομίζει ότι ζει σε μια χώρα με λυμένα προβλήματα, δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης.

Υπάρχουν πιέσεις στη δικαιοσύνη και ευθύνες έχει τόσο η ΝΔ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Ως «κυβίστηση γιγαντιαίων διαστάσεων», αλλά «θλιβερή», χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Γιώργος Κουμουτσάκος την τοποθέτηση του Πάνου Καμμένου αναφορικά με το ζήτημα Μουζάλα, που ο ίδιος ήγειρε, ζητώντας την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών.

Είμαι απών υπουργός κατά την αντιπολίτευση, διότι ουδέποτε παρενέβην στη Δικαιοσύνη. Ποτέ δεν μίλησα με κανένα δικαστή για καμία υπόθεση. Και δεν σήκωσα το τηλέφωνο όταν κάποια από τα πρόσωπα που ακούσθηκαν στη Βουλή μου τηλεφώνησαν», απάντησε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος παρεμβαίνοντας στη συζήτηση στη Βουλή.
Για λυσσαλέα επίθεση που δέχεται το τελευταίο διάστημα έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγελόπουλος, λέγοντας ότι «κάποιοι εκτελούν μαφιόζικο συμβόλαιο εναντίον του», αλλά δυστυχώς για αυτούς με τρόπο «ερασιτεχνικό, πρόχειρο και βλακώδη».



casa victoria barkiza



φιλικά μέσα....

glyfada metropolitan

ShareNews 13

BANNERS PROTASEIS 1

acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
cp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες

acp logo 16 1

NotosNet YouTube