Ως Πρόεδρο και ηγέτη της Μεγάλης και Φίλης Χώρας της Ρωσίας υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος τον Πρόεδρο της Ρωσικής Δημοκρατίας Βλαντίμιρ Πούτιν στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο κ. Παυλόπουλος υπογράμμισε ότι η επίσκεψη του Ρώσου Προέδρου πραγματοποιείται σε μια εξαιρετικά και πολλαπλώς κρίσιμη συγκυρία όχι μόνο για την ευρύτερη περιοχή μας αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη, και επισήμανε ότι αυτή ακριβώς, η συγκυρία σε συνδυασμό με την καθοριστική διεθνή εμβέλεια της Μεγάλης χώρας της Ρωσίας, του επιβάλλει την υποχρέωση να κάνει δυο επισημάνσεις ως προς τις προεκτάσεις της επίσκεψης αυτής, χωρίς να υποτιμά τις προεκτάσεις που αφορούν τις διμερείς μας σχέσεις και τις οποίες συζητεί ο Ρώσος Πρόεδρος με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Πρώτον ο Πρόεδρος ανέφερε ότι η επίσκεψή του κ. Πούτιν πραγματοποιείται κατά την διάρκεια του Έτους Ελλάδος-Ρωσίας και θα ολοκληρωθεί με την αυριανή προσκυνηματική επίσκεψη του Ρώσου Προέδρου στο ‘Αγιον Όρος, όπου θα τον υποδεχθεί ο ίδιος .

Όπως σημείωσε ο κ. Παυλόπουλος το ‘Αγιον Όρος είναι κοιτίδα και λίκνο της Ορθοδοξίας και μπορεί να αναδειχθεί πως οι σημαντικές αρχές της Χριστιανοσύνης γενικώς αλλά κυρίως της Ορθοδοξίας μπορούν και πρέπει να εμπνεύσουν τους ηγέτες και τους λαούς σήμερα, ως προς την ανάγκη εμπέδωσης του Ανθρωπισμού, της Αλληλεγγύης, της Δικαιοσύνης και της Ειρήνης κατά την λήψη των σημαντικών αποφάσεων για κάθε λαό αλλά και για ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Δεύτερον, επισήμανε την σημασία της ειλικρινούς συνεργασίας Ρωσίας-ΗΠΑ και Ευρωπαϊκής Ένωσης προκειμένου να τερματισθεί, οριστικώς και ουσιαστικώς, ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή και συγκεκριμένα στην Συρία. Μάλιστα, σημείωσε ότι μόνον αυτή η έκβαση μπορεί να οδηγήσει αφενός στην αποτελεσματική αντιμετώπιση του οξύτατου Προσφυγικού ζητήματος υπό όρους που σέβονται στο ακέραιο την αξία του ανθρώπου και αφετέρου, στην πλήρη εξάλειψη της τζιχαντιστικής τρομοκρατίας του ΙSIS.

Καταλήγοντας, ο κ. Παυλόπουλος διαβεβαίωσε τον Βλαντίμιρ Πούτιν ότι η εδώ παρουσία του αποτελεί το επιστέγασμα και την κορύφωση της ειλικρινούς, διαχρονικής και άκρως δημιουργικής σε διεθνές επίπεδο, φιλίας των Κρατών και των Λαών μας.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ρωσικής Δημοκρατίας Βλαντίμιρ Πούτιν, αφού ευχαρίστησε όλη την ηγεσία του Ελληνικού Κράτους για την πρόσκληση, τόνισε ότι «όντως όλοι μας διανύουμε δύσκολους καιρούς» και σημείωσε ότι αυτό σχετίζεται και με την οικονομία και με τα ζητήματα της διεθνούς ασφάλειας, ενώ τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό να συζητήσουμε όλα αυτά τα θέματα, να τα εξετάσουμε και να ψάξουμε τις λύσεις. Όπως υπογράμμισε «δεν είναι τυχαίο ότι αυτήν την ευκαιρία έχουμε εδώ στην Ελλάδα, σε μια χώρα με την οποία έχουμε όντως βαθιές, διαχρονικές, παλιές -πνευματικές σχέσεις».

Συνεχίζοντας, υπενθύμισε ότι κατά την διάρκεια της επίσκεψης του κ. Παυλόπουλου στη Ρωσία ανακοίνωσαν την έναρξη του Έτους Ρωσίας-Ελλάδας και αναφέρθηκε στην πορεία αυτών των εκδηλώσεων, ενώ παράλληλα εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του τόσο προς τον κ. Παυλόπουλο, όσο και προς την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία και το Οικουμενικό Πατριαρχείο, γιατί υποστήριξαν την επικείμενη επίσκεψή του στο ‘Αγιον Όρος. Αφού υπογράμμισε την συμπλήρωση των 1000 χρόνων ρωσικής παρουσίας στο ‘Αγιον Όρος, παρατήρησε ότι «μάλλον οι ημερομηνίες δεν είναι τόσο σημαντικές. Σημασία έχουν οι κοινές μας ηθικές αξίες».

Παράλληλα, ο κ. Πούτιν αναφέρθηκε και στην πορεία των οικονομικών σχέσεων, τις οποίες σημείωσε ότι θα συζητήσει πιο αναλυτικά με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, και στάθηκε ιδιαίτερα στην αύξηση του αριθμού των Ρώσων τουριστών στην Ελλάδα κατά τον μήνα Μάρτιο κατά 523%. Όπως τόνισε «πρέπει να κάνουμε το ίδιο και σε άλλους τομείς» και πρόσθεσε πως πρέπει να συζητήσουμε όλες αυτές τις ευκαιρίες και να προχωρήσουμε σε συγκεκριμένα βήματα για την υλοποίησή τους.

Τον Ρώσο Πρόεδρο συνόδευαν στο Προεδρικό Μέγαρο ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σ.Λαβρόφ ενώ από ελληνικής πλευράς στην συνάντηση παρίστατο και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.


Μαραθώνια ήταν τελικά η τετ α τετ συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς διήρκησε 1 ώρα και 45 λεπτά, ενώ είχε προγραμματιστεί για 30 λεπτά.

Αυτή την ώρα, οι συνομιλίες εξελίσσονται σε επίπεδο αντιπροσωπειών των δύο χωρών με επικεφαλής τους κ.κ. Τσίπρα και Πούτιν.

Μετά την ολοκλήρωσή τους, αναμένεται να γίνει η συνέντευξη Τύπου.

«Σας καλωσορίζω στην Ελλάδα. Η επίσκεψη σας επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο των σχέσεων μας και την ισχυρή βούληση μας αυτές οι σχέσεις να αναβαθμιστούν» είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υποδεχόμενος τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν στο Μέγαρο Μαξίμου

«Πρέπει να εξελίξουμε τα καλά συνθήματα που έχουν οι δυο λαοί μας σε απτά οικονομικά αποτελέσματα όχι μόνο στην ενέργεια αλλά και σε αμοιβαίες επενδύσεις στην τεχνολογία και τις υποδομές» ανέφερε από την πλευρά ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Ρώσος πρόεδρος κατευθύνθηκε πεζή από το Προεδρικό Μέγαρο προς το Μέγαρο Μαξίμου, συνοδεία των υπουργών Εξωτερικών Ρωσίας και Ελλάδας, καθώς επίσης και της ρωσικής αντιπροσωπείας. Ο Αλέξης Τσίπρας υποδέχτηκε τον Βλάντιμιρ Πούτιν στα σκαλιά της εισόδου του Μεγάρου Μαξίμου, όπου και τον καλωσόρισε θερμά, για να κατευθυνθούν εν συνεχεία στο πρωθυπουργικό Γραφείο και να ξεκινήσουν οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών.
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: Κύριε Πρόεδρε, θα ήθελα να σας καλωσορίσω στην Ελλάδα. Η επίσκεψή σας που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Αφιερωματικού Έτους Ελλάδας-Ρωσίας επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο των σχέσεών μας σε διμερές επίπεδο, καθώς και την ισχυρή βούλησή μας να αναβαθμιστούν αυτές οι σχέσεις, πράγμα το οποίο προωθήθηκε ιδιαίτερα το τελευταίο έτος με την επίσκεψή μου στη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη όπου είχαμε τη δυνατότητα να συναντηθούμε και να ανταλλάξουμε σχέσεις και να ενισχύσουμε τη συνεργασία.

Θέλω να επαναλάβω, για άλλη μία φορά, ότι η ενίσχυση των σχέσεών μας αποτελεί για την Ελλάδα μία στρατηγική επιλογή που επιτάσσουν τόσο οι ιστορικά ισχυροί δεσμοί, πολιτισμικοί δεσμοί, πνευματικοί δεσμοί, ανάμεσα στους λαούς μας όσο, όμως και οι δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά μας. Τόσο οικονομικές δυνατότητες όσο όμως και δυνατότητες ενίσχυσης της σταθερότητας και της ειρήνης στην περιοχή.

Έρχεσθε στην Ελλάδα σε μία ιδιαίτερη στιγμή όπου γυρίζουμε σελίδα, σταματά η αβεβαιότητα, μπορούμε να κοιτάζουμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία και την επανεκκίνηση της οικονομίας, την παραγωγική ανασυγκρότηση, μία δίκαιη ανάπτυξη. Ως εκ τούτου, θεωρώ ότι όλα αυτά μπορούν να συμβάλουν θετικά στο να ενισχύσουμε τις σχέσεις μας, τις σχέσεις των δύο χωρών σε ένα περιβάλλον το οποίο θα είναι περιβάλλον σταθερότητας και προοπτικής.

Σας καλωσορίζω λοιπόν και πάλι και θέλω κλείνοντας να σας διαβεβαιώσω για τα ισχυρά συναισθήματα φιλίας και αδελφοσύνης που τρέφει ο ελληνικός λαός για τον ρώσικο λαό, γεγονός που μας επιβάλλει να ανταποκριθούμε σε αυτά τα ισχυρά συναισθήματα και να προωθήσουμε τις σχέσεις των χωρών μας με τον καλύτερο και τον αποτελεσματικότερο τρόπο.

ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ: Κύριε Πρωθυπουργέ, πρώτα από όλα, σας ευχαριστώ για την πρόσκληση. Συνεχίζουμε τη σειρά συναντήσεων και διαβουλεύσεων στο υψηλότατο επίπεδο και αυτό γίνεται με φόντο το Αφιερωματικό Έτος μεταξύ της Ρωσίας και της Ελλάδας.

Και στη Μόσχα και στην Αγία Πετρούπολη συζητήσαμε αναλυτικά τις προοπτικές μας στην οικονομική συνεργασία. Βεβαίως, τα προβλήματα είναι πολλά και οι συγκυρίες είναι δύσκολες, αλλά σίγουρα υπάρχουν και καλές προοπτικές.

Και βεβαίως, πρέπει να μετουσιώσουμε τις καλές σχέσεις και τα συναισθήματα μεταξύ των δύο λαών σε απτά οικονομικά αποτελέσματα. Δεν είναι μόνο η ενέργεια, είναι και οι υψηλές τεχνολογίες, οι υποδομές και βεβαίως οι αμοιβαίες επενδύσεις. Ελπίζω ότι όλα αυτά θα καταφέρουμε να τα συζητήσουμε σήμερα.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Νωρίτερα, ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Τον Ρώσο Πρόεδρο συνοδεύει πολυπληθής κυβερνητική αντιπροσωπεία με τη συμμετοχή των υπουργών Εξωτερικών, Ενέργειας, Μεταφορών, Πολιτισμού, Οικονομικής Ανάπτυξης, Γεωργίας και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου. Επιπλέον, στην αποστολή συμμετέχουν οι διευθύνοντες σύμβουλοι της Gazprom και της Rosneft και δεκάδες άλλοι επιχειρηματίες.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Russia Today, ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι οι δύο χώρες αναμένεται να συνάψουν διάφορες συμφωνίες στους τομείς της ενέργειας, του τουρισμού και των επενδύσεων. Ειδικότερα, η «Rosneft» και η ελληνική εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια πιθανόν να συνάψουν μια συμφωνία με τους βασικούς όρους της εισαγωγής πετρελαίου και προϊόντων πετρελαίου. Από την ρωσική πλευρά την συμφωνία θα υπογράψει ο Ιγκόρ Σέτσιν.

Επίσης, σύμφωνα με τον Ουσακόφ, στα σχέδια των χωρών ειναι η υπογραφή του προγράμματος στον τομέα των τουριστικών δραστηριοτήτων για το 2016-2018, το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Οργανισμού Ενέργειας της Ρωσίας και του ελληνικού κέντρου ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, καθώς και ένα μνημόνιο μεταξύ του Οργανισμού Επενδύσεων της Ρωσίας και τησ Ελληνικης Enterprise Greece.


Ο Βλάντιμιρ Πούτιν στο Βυζαντινό Μουσείο

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας επισκέφθηκε χθές το Βυζαντινό Μουσείο όπου παρουσιάζεται μεγάλη έκθεση, στο πλαίσιο του αφιερωματικού έτους Ελλάδας-Ρωσία, στην οποία περιλαμβάνεται η αγιογραφία του σπουδαίου Αντρέι Ρουμπλιώφ.

«Έχουμε σήμερα τη χαρά και την τιμή να φιλοξενούμε στο Βυζαντινό Μουσείο στην Ελλάδα, με την ευκαιρία του αφιερωματικού έτους Ελλάδας-Ρωσίας ένα ρωσικό εθνικό θησαυρό που βγαίνει σπάνια από τη χώρα, και μαζί με την κόρη της Ακρόπολης που ήδη βρίσκεται στην Ρωσία αποτελούν τεκμήριο της σημασίας της φιλίας των λαών μας», ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και τόνισε ότι η συνεργασία φορέων και μουσείων των δύο χωρών που έκανε πράξη το σημαντικό αυτό πολιτιστικό γεγονός, πλαισιώνει την ανταλλαγή εκθέσεων και με δράσεις που αφορούν την ανταλλαγή εμπειρίας και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας συντήρησης εικόνων.

«Ο μοναδικός Αντρέι Ρουμπλιώφ, μαθητής και συνεργάτης του Θεοφάνη στην Κωνσταντινούπολη, μετουσίωσε τη βυζαντινή αγιογραφική παράδοση προσδίδοντας της γνήσια ρωσική ταυτότητα και πνευματικότητα, επιστρέφοντας πολλαπλάσια τα δώρα που έλαβε από το Βυζάντιο. Θεωρείται η πηγή της μακράς συνεισφοράς της ρωσικής τέχνης στον ευρωπαϊκό πολιτισμό που συνεχίζεται ως τις μέρες μας», είπε ο πρωθυπουργός.

Από την πλευρά του, ο Ρώσος Πρόεδρος εξέφρασε την «μεγάλη χαρά και τιμή» του να παρευρεθεί στα εγκαίνια της έκθεσης «ενός μοναδικού αριστουργήματος» της εικόνας Ανάληψη του «μεγάλου εικονογράφου Αντρέι Ρουμπλιώφ, ο οποίος άντλησε την έμπνευση για τα έργα του μεταξύ άλλων και από την θρησκευτική και πολιτιστική κληρονομιά του Βυζαντίου, σημειώνοντας ότι όχι μόνο πήρε την τεχνογνωσία και τους τρόπους δημιουργίας αλλά προσέθεσε σε αυτό το λεγόμενο ρωσικό στυλ.

Ο Β. Πούτιν είπε ακόμη ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα το όνομα του Αντρέι Ρουμπλιώφ το ήξεραν μόνο οι ειδικοί και πως μόνο στον 20ο αιώνα τα δημιουργήματα του έγιναν γνωστά στο ευρύτερο κοινό. «Σε εμάς διατηρήθηκαν μόνο 5 τέτοιες εικόνες», συνέχισε και πρόσθεσε ότι η Ανάληψη του Χριστού είναι μια από αυτές. Σε αυτό το έργο, είπε, μπορούμε να δούμε ένα χαρακτηριστικό της τέχνης του Ρουμπλιώφ, την αίσθηση της αρμονίας και της ισορροπίας. Ανέφερε ότι αυτή την εικόνα τη δημιούργησε στις αρχές του 15ου αιώνα κατά την αναστήλωση του ναού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην πόλη Βλαντίμιρ.

Ο Ρώσος Πρόεδρος επισήμανε ότι τα εγκαίνια της σημερινής έκθεσης πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Αφιερωματικού Έτους Ρωσίας-Ελλάδος την έναρξη του οποίου ανακοίνωσαν μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο κατά την επίσκεψη του στη Μόσχα τον Ιανουάριο. «Είμαι σίγουρος ότι δεν είναι τελευταία αξιοσημείωτη εκδήλωση στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος», είπε μεταξύ άλλων.


Συνάντηση Πούτιν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη είχε αργα χθές το βράδυ ο κ. Βλάντιμιρ Πούτιν. Ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ανάπτυξη των διακριτικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ρωσία η οποία «υπερβαίνει την πολιτική» ανέφερε χαρακτηριστικά.

« Κάναμε πολλά για την ανάπτυξη αυτών των σχέσεων όταν εδώ στην Ελλάδα, βρισκόταν στην Κυβέρνηση οι εκπρόσωποι του κόμματός σας. Και η σημερινή επίσκεψη ήταν πολύ επιτυχής, πολύ ουσιαστική για το επιχειρηματικό κλίμα. Για πολλά πράγματα συμφωνήσαμε κατά τις συνομιλίες με τον πρωθυπουργό. Επίσης, θα ήθελα να επισημάνω, την πολύ ουσιαστική συζήτηση που είχα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Είναι χαρά μου που σας γνωρίζω προσωπικά. Ευελπιστούμε ότι οι εκπρόσωποι του Κόμματός σας στη Βουλή των Ελλήνων, από τη σημερινή ημέρα, θα υποστηρίξουν τις κοινές μας πρωτοβουλίες» δήλωσε ο κ.Πούτιν

Από την πλευρά του ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τον Ρώσο Πρόεδρο για το γεγονός ότι βρήκε τον χρόνο για την συνάντησή τους στο πιεσμένο πρόγραμμά του και σημείωσε ότι η Ν.Δ την περίοδο 2004-2009 είχε κάνει πολλά πράγματα για να προωθήσει τις Ελληνορωσικές σχέσεις.

« Οι δεσμοί των χωρών μας είναι πολλοί στενοί. Είναι δεσμοί που ανάγονται στις παραδόσεις μας, στη θρησκεία μας και στην κοινή γεωγραφική μας θέση. Νομίζω, ότι είναι σημαντικό ότι σε αυτήν τη συγκυρία υπάρχει μια συμφωνία διακομματική, ότι οι σχέσεις με τη Ρωσία μπορούν να ενισχυθούν περισσότερο. Έχω και εγώ ένα προσωπικά έντονο ενδιαφέρον για την περαιτέρω σύσφιξη των οικονομικών σχέσεων.» δήλωσε ο Πρόεδρος της Ν.Δ και αναφέρθηκε στο επενδυτικό ενδιαφέρον της Ρωσίας και την σύσφιξη των οικονομικών σχέσεων.

« Οι οικονομικές σχέσεις, προφανώς, μπορούν να πάνε πέρα από τη σύσφιξη απλά των σχέσεων σε επίπεδο τουρισμού – φιλοξενούμε κάθε χρόνο πολλές εκατοντάδες χιλιάδες από τους συμπολίτες σας οι οποίοι απολαμβάνουν τη φιλοξενία της χώρας μας – αλλά νομίζω ότι μπορούμε να πάμε πολύ παρά πέρα. Και βέβαια πιστεύουμε ότι και στα ζητήματα που αφορούν τις γεωπολιτικές εξελίξεις η Ρωσία έχει ένα σημαντικό ρόλο να παίξει ειδικά στη βοήθεια που μπορεί να παράσχει και για την επίλυση του Κυπριακού ζητήματος. Υπάρχει μια κινητικότητα που μας κάνει συγκρατημένα αισιόδοξους, αλλά φυσικά ακόμα τα δύσκολα είναι μπροστά μας».

 



casa victoria barkiza



φιλικά μέσα....

glyfada metropolitan

ShareNews 13

BANNERS PROTASEIS 1

acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
cp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες

acp logo 16 1

NotosNet YouTube