Η μεγάλη ώρα για τον Ντόναλντ Τραμπ πλησιάζει. Ο νέος ένοικος του Λευκού Οίκου θα ορκιστεί έξω από το Καπιτώλιο, αναλαμβάνοντας επισήμως τα καθήκοντα του 45ου προέδρου των ΗΠΑ.

proedriki afksisi tramp 1

Ήδη, ο νέος Αμερικανός πρόεδρος έφτασε στην Ουάσινγκτον με... εντυπωσιακό τρόπο, κάνοντας προεδρική εμφάνιση στην πόρτα του αεροσκάφους, συνοδευόμενος από την καλλονή συζυγό του, Μελάνια, που φορούσε ένα απλό, αλλά σούπερ σικ μαύρο παλτό και μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου.

Ο Τραμπ αναχώρησε νωρίτερα από τον Πύργο του στη Νέα Υόρκη, με προορισμό την Ουάσινγκτον και η σύζυγος του γιου του, Έρικ, Λάρα Τραμπ, «ποστάρισε» την τελευταία φωτογραφία στο γραφείο του, πριν γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ.
Εκτός από την τελετή ορκωμοσίας θα πραγματοποιηθούν και άλλες, παράλληλες εκδηλώσεις, δύο εκ των οποίων θα διεξαχθούν σήμερα.

proedriki afksisi tramp 2

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σήμερα

10 μ.μ. ώρα Ελλάδος

Τελετή κατάθεσης στεφάνου

Ο Ντόναλντ Τραμπ θα ξεκινήσει το δημόσιο πρόγραμμά του με μια παραδοσιακή διαδικασία, που θέλει την κατάθεση στεφάνου στο Εθνικό Κοιμητήριο Άρλινγκτον προς τιμήν των πεσόντων στρατιωτών του Έθνους.
11 μ.μ. ώρα Ελλάδος

Τελετή καλωσορίσματος «Να ξανακάνουμε την Αμερική Σπουδαία».

Ο Τραμπ θα πραγματοποιήσει σύντομη ομιλία σε συναυλία έξω από το Μνημείο Λίνκολν. Η συναυλία θα μεταδοθεί ζωντανά και η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Θα συμμετέχουν ανάμεσα σε άλλους ο Τόμπι Κιθ και το συγκρότημα «3 Doors Down».

20 Ιανουαρίου

2.30 π.μ ώρα Ελλάδος, ξημερώματα Παρασκευής

Δείπνο με κεριά.

Ο Τραμπ, ο αντιπρόεδρος του, Μάικ Πενς και οι οικογένειές τους θα δειπνήσουν στο Washington’s Union Station για να ευχαριστήσουν τους χορηγούς της ορκωμοσίας.

Πρωί: Ιδιωτικό οικογενειακό πρωινό.

Εάν διατηρηθεί η παράδοση, οι Τραμπ και οι καλεσμένοι τους θα λάβουν το πρωινό τους στο Blair House, στον ξενώνα του προέδρου.

15:30 Ιδιωτική προσευχή.

Ο νέος πρόεδρος και η οικογένειά του θα συμμετέχουν σε θρησκευτικής τελετή στην Επισκοπική Εκκλησία του Αγίου Ιωάννη, λίγα μόλις μέτρα από το "Blair House".

16:30 Ο απερχόμενος και ο νέος πρόεδρος θα συναντηθούν στον Λευκό Οίκο με τις συζύγους τους. Το έθιμο τους θέλει να μεταβούν μαζί από την Λεωφόρο Πενσυλβάνια προς το Καπιτώλιο.

18:30 Ορκωμοσία.
Αμερικανοί και άλλοι αξιωματούχοι θα είναι συγκεντρωμένοι στο δυτικό μέτωπο του Καπιτωλίου, ενώ στην επίσημη τελετή ορκωμοσίας θα παρευρίσκονται και θρησκευτικοί ηγέτες.

Ο πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Τζον Ρόμπερτς, θα λέει τον όρκο καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ θα έχει τα δύο του χέρια σε δύο Βίβλους: τη μία που έχει από παιδί και την Βίβλο του Λίνκολν. Στη συνέχεια ο Τραμπ θα πραγματοποιήσει την ομιλία του.

- Το ζεύγος Ομπάμα αναχωρεί από τον Λευκό Οίκο.

Αργά το βράδυ, ώρα Ελλάδος

- Θα πραγματοποιηθεί γεύμα για τους κυβερνητικούς ηγέτες και φίλους στην Ροτόντα του Καπιτωλίου, ενώ θα περιλαμβάνει και μουσικές παραστάσεις.

- Επιθεώρηση των Ενόπλων Δυνάμεων. Ο νέος πρόεδρος θα επιθεωρήσει τις αμερικανικές Ένοπλες Δυνάμεις μπροστά από το Καπιτώλιο, ενώ θα ακολουθήσει παρέλαση με τη συμμετοχή χιλιάδων μελών των ενόπλων δυνάμεων από το Καπιτώλιο προς τον Λευκό Οίκο.

Σάββατο, 21 Ιανουαρίου

17 μ.μ., ώρα Ελλάδος

Έχει προγραμματιστεί διαδήλωση από τις γυναίκες στην Ουάσιγκτον, ενώ η πορεία ξεκινάει από το Καπιτώλιο. Η πορεία θα ξεκινήσει γύρω στις 18:15 μ.μ.

proedriki afksisi tramp 3

Σε αποκλειστική της συνέντευξη τους στο δίκτυο ABC News, η πανέμορφη κόρη του 45ου προέδρου των ΗΠΑ διέψευσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν έντονα ότι θα ...αντικαταστήσει την τρίτη σύζυγο του Τραμπ, Μελάνια, η οποία θα παραμείνει στη Νέα Υόρκη μέχρι να τελειώσει τη φετινή σχολική χρονιά ο δεκάχρονος γιος της.
Η μεγαλύτερη κόρη του νέου Αμερικανού προέδρου τράβηξε πάντως όλα τα βλέμματα με το εντυπωσιακό της σύνολο χτες στην Ουάσινγκτον. Φορούσε ένα πράσινο φόρεμα με ένα αέρινο παλτό ιδίου χρώματος.

Οι στιλίστες έσπευσαν να επισημάνουν πως, η Ιβάνκα επένδυσε σε δύο τάσεις της μόδας για το 2017: τη μονοχρωμία και το πράσινο χρώμα.

Αν και η Ιβάνκα έχει τον αέρα της Πρώτης Κυρίας, έσπευσε να δηλώσει πως δεν πρόκειται να αναλάβει το ρόλο της Πρώτης Κυρίας.

«Οι εικασίες αυτές είναι μία ανάρμοστη παρατήρηση», είπε η Ιβάνκα και επεσήμανε: «Υπάρχει μόνο μία "Πρώτη Κυρία" , η οποία θα κάνει αξιοθαύμαστα πράγματα».

Η κόρη του Τραμπ δήλωσε επίσης στην συνέντευξη στην εκπομπή του ABC News 20/20, ότι εξακολουθεί να είναι φίλη με την Τσέλσι Κλίντον, τη μονάκριβη κόρη του πρώην προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ.

proedriki afksisi tramp 4

Και μπορεί η δεύτερη σύζυγός του, η 53χρονη ηθοποιός Μάρλα Μαπλς να είναι φειδωλή στις δηλώσεις της για τον νέο πρόεδρο, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με την 67χρονη πρώτη του σύζυγο Ιβάνα Τραμπ, πρώην μοντέλο από την Τσεχία, η οποία πολύ πριν εκλεγεί πρόεδρος ο Αμερικανός Μίδας με συνεντεύξεις της είχε δηλώσει ότι πίστευε πολύ στην εκλογή του.
Η Ιβάνα Τραμπ, με την οποία ο νέος πλανητάρχης έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τον Ντόναλντ τζούνιορ, τον Έρικ και την Ιβάνκα, κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του πρώην συζύγου της είχε δηλώσει στο περιοδικό People, όταν ρωτήθηκε αν θα τον ψηφίσει: «Φυσικά θα τον ψηφίσω, θα διοικήσει την χώρα όπως και τις επιχειρήσεις του, θα διαπραγματεύεται. Και ξέρει πώς να παίρνει αποφάσεις».

proedriki afksisi tramp 5



casa victoria barkiza



φιλικά μέσα....

glyfada metropolitan

ShareNews 13

BANNERS PROTASEIS 1

acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
cp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες

acp logo 16 1

NotosNet YouTube