Φωτογραφίες - Ρεπορτάζ του Βαγγέλη Καρπαθάκη.
Τα μπουκάλια άνοιξαν , τα ποτήρια γέμιζαν από το μεσημέρι της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου 2017 στην ετήσια γευστική δοκιμή σαμπάνιας και άλλων αφρωδών οίνων στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάννια.
Στην φετινή εκδήλωση επιχειρηματίες και απλοί καθημερινοί αγοραστές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αφρώδεις οίνους από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό και να μπορέσουν να συγκρίνουν το διαφορετικό το οποίο επιζητούν στην γέυση και την επίγευση .
Αξίζει να αναφέρουμε ότι από την εκδήλωση ξεχώρισε η ρετσίνα "Αφρός" της οινοποιίας Θεσσαλονίκης Κεχρής η οποία από τα πλούσια αρώματα και την μεγάλη διάρκεια επίγευσης του ρετσινιού στον ουρανίσκο σε καθήλωνε από την πρώτη γουλιά.
Από την εκδήλωση επίσης δεν μπορούσαμε να παραλείψουμε να αναφέρουμε την υψηλή γαστρονομική λιχουδιά του Αυγοτάραχου της οικογένειας Τρικαλινός , οικογένεια η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής και εμπορίας του προϊόντος από το 1856 ενώ να τονίσουμε ότι για το συγκεκριμένο εκλεκτό προϊόν έχουν γράψει οι μεγαλύτερες σελίδες του κόσμου.
Τέλος να αναφερθεί ότι η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Vinetum ενώ παραυρέθηκαν μόνο οινοποιίες και εταιρίες εμπορίας της Ελληνικής επικράτειας.