600 γρ. γαρίδες χωρίς το κεφάλι
ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Για το χυλό
2 κ.τ.σ. ελαιόλαδο
2 κούπες μπύρα
2 κούπες αλεύρι
αλάτι
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση - Directions
Βράζουμε τις γαρίδες και ύστερα τις ξεφλουδίζουμε.
Παράλληλα ετοιμάζουμε τον χυλό ανακατεύοντας όλα τα υλικά μαζί και τον αφήνουμε να σταθεί στο ψυγείο.
Περνάμε τις γαρίδες από το αλεύρι.
Και ύστερα από τον χυλό.
Αφού κάψει το λάδι ρίχνουμε τις γαρίδες και τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρώμα.
Σερβίρεται με πράσινη σαλάτα!
Διάρκεια: 15 λεπτά προετοιμασία & 15 λεπτά τηγάνισμα