Έχοντας ολοκληρώσει μια εκτεταμένη σειρά ανακαινίσεων, το πολυβραβευμένο ξενοδοχείο του Ομίλου Διβάνη, Divani Apollon Palace & Thalasso, υποδέχεται την καλοκαιρινή σεζόν. Με στόχο τις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές ο Όμιλος Διβάνη προχώρησε σε ριζική ανακαίνιση των δωματίων του 2ου και του 4ου ορόφου του ξενοδοχείου Divani Apollon Palace & Thalasso. 

Προστέθηκαν ξύλινες επενδύσεις στους τοίχους των δωματίων για καλύτερη ηχομόνωση και ενίσχυση της πιο privé διαμονής, ολοκαίνουργια κρεβάτια μεγέθους Κing, καινούργια υποστρώματα και μοντέρνος ιματισμός. 
Οι χώροι του καθιστικού ανασχεδιάστηκαν δίνοντας σαν αποτέλεσμα ένα άνετο περιβάλλον και έναν αέρα ηρεμίας. 
Ξεκινώντας από τη φροντίδα για την πιο άνετη και σύγχρονη διαμονή, ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει τον καφέ του privé, με την προσθήκη μηχανών καφέ espresso σε όλα τα executive δωμάτια του ξενοδοχείου καθώς και σε όλες τις σουίτες.  


Η τεχνολογία στην υπηρεσία της διαμονής 
Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας φυσικά και συμβαδίζει με την πιο σύγχρονη έκφανση της μοντέρνας διαμονής. Φροντίζοντας για μια μοναδική εμπειρία, οι χώροι του Divani Apollon Palace & Thalasso παρουσιάζουν πλήρη συμβατότητα με ό,τι πιο σύγχρονο, έχοντας πλήρως αναβαθμισμένο σύστημα WiFi στα δωμάτια και στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου καθώς και τις audiovisual παροχές. Επίσης, μετά την ανακαίνιση, τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι εξοπλισμένα με ειδικές πρίζες, ώστε να επιτρέπουν την υποδοχή όλων των μορφών USB, καθώς και adaptors και διαθέτουν επιπλέον πρίζες, αναβαθμίζοντας πλήρως το επίπεδο παροχών και διαμονής.
Ακόμη μια σημαντική προσθήκη είναι οι τελευταίας τεχνολογίας τηλεοράσεις που προστέθηκαν στα δωμάτια του 7ου και του 6ου ορόφου, καθώς και στα Executive δωμάτια όλου του ξενοδοχείου. 
Αέρας ανανέωσης και για τους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου
Έπειτα από μια ριζική αλλαγή και οι εξωτερικοί χώροι του Divani Apollon Palace & Thalasso παρουσιάζουν το νέο τους πρόσωπο. 
Ο πλήρης ανασχεδιασμός του δαπέδου ενισχύει την ασφάλεια των επισκεπτών, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει μια μοντέρνα αισθητική στον χώρο. Παράλληλα η εντυπωσιακή αλλαγή του φωτισμού στις πισίνες καθώς και η ανανέωσή τους, εμπνευσμένη από τη μεσογειακή αύρα του τοπίου, προσδίδουν αίσθηση ζεστασιάς και απόλυτης αρμονίας. 


Ένας Μύθος ξαναγεννιέται
Τον δικό τους επίγειο Μύθο ζουν εδώ και λίγους μήνες οι επισκέπτες του εστιατορίου Mythos by Divani, στον πλήρως ανακαινισμένο χώρο. 
Η λιτή διακόσμηση βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με το θαλασσινό τοπίο και οι παλ χρωματισμοί με το λευκό να πρωταγωνιστεί αγκαλιάζουν φυσικά τον χώρο, με κυρίαρχο υλικό το μάρμαρο για καθαρές αντανακλάσεις του φωτός. Την ίδια ώρα, ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι το ευρύχωρο σκηνικό με τις μεγάλες επιβλητικές τζαμαρίες το οποίο έχει ειδικά σχεδιαστεί για να προσφέρει απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα.
Το Mythos by Divani δεν θα μπορούσε να είναι μυθικό, χωρίς γεύσεις που να συναρπάζουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Με ένα μενού-ύμνο στους θησαυρούς της θάλασσας, ο σεφ του εστιατορίου συνδυάζει τη δημιουργική του ματιά και τις σύγχρονες γαστρονομικές τάσεις με την εξαιρετική ελληνική πρώτη ύλη και εμπνέεται πιάτα στα οποία αναδεικνύει τις καθαρές γεύσεις με μαεστρία. 

Πλήρως εκσυγχρονισμένο Fitness Center 
Στα δυνατά χαρτιά του ξενοδοχείου βρίσκεται και το πλήρως εκσυγχρονισμένο fitness center, που βρίσκεται στο πολυβραβευμένο κέντρο θαλασσοθεραπείας, Divani Athens Spa & Thalasso Center. Στον εξοπλισμό του προστέθηκαν τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα εκγύμνασης Technogym, ανάγοντάς το σε έναν άρτια εξοπλισμένο χώρο υγείας και ευεξίας. 
Εμπνευσμένο από τον Θεό του ήλιου Απόλλωνα, το Divani Apollon Palace &Thalasso αποτελεί έναν σύγχρονο ναό φιλοξενίας, που αγκαλιάζεται από φως και θάλασσα. Tο ξενοδοχείο του Ομίλου Διβάνη πρωταγωνιστεί στον χάρτη των Νοτίων Προαστίων ως το απόλυτο σύμβολο φιλοξενίας για τον σύγχρονο επισκέπτη, φροντίζοντας να καλύπτει πλήρως κάθε του ανάγκη.

 

Divani_Apollon_-_Meltemi_Pool_BitesDivani_Apollon_-_Private_Beach
Divani_Apollon_-_Exterior__2_
Divani_Apollon_-_Executive_Rooms_Renovated_March_2018__1_
Divani_Apollon_-_Deluxe_Suites__1_
Divani_Apollon_-_Deluxe_Suites__2_
 


casa victoria barkiza



φιλικά μέσα....

glyfada metropolitan

ShareNews 13

BANNERS PROTASEIS 1

acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
cp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες

acp logo 16 1

NotosNet YouTube