Σε έναν από τους ωραιότερους κόλπους της Βουλιαγμένης με θέα τον Αστέρα, ο Γιάγκος και Θοδωρής Αγιοστρατίτης του «The Margi», πλουτίζουν το γευστικό τους πορτφόλιο ένα καινούργιο concept στιλάτου beach life, διακοσμημένο σε πολύ όμορφους boho chic τόνους. Το «Krabo», το οποίο μόλις άνοιξε τις πόρτες του στον Κόλπο Ζώσκα, στήνοντας τραπέζια (και ξαπλώστρες) πάνω στην άμμο, υπογράφει ο βραβευμένος executive chef του «Τhe Margi» Παναγιώτης Γιακαλής. Στην κουζίνα βρίσκεται ο Δημήτρης Γιουβανάκης.
Όντας και «Krabo» και στο Καβούρι, δεν είναι διόλου περίεργο που το ομώνυμο μαλακόστρακο δίνει το «παρών» στο μενού (βλ. καβούρι μαρινάτο με ψητό καλαμπόκι και μπρικ ή κριθαρότο με φρέσκια ψίχα καβουριού), όπου θα συναντήσετε επίσης χταπόδι με μους από αβοκάντο και λάιμ, καρπάτσιο σολομού με wasabi και yuzu dressing, καραβιδομακαρονάδα, και αρκετό BBQ: μπριζόλα από μαύρο χοίρο, spare ribs με γλυκοπικάντικη σάλτσα, rib eye, Tomahawk, ψητό αστακό… Η λίστα κρασιών τα συνοδεύει με ετικέτες του ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα, ενώ και το cocktail bar έχει ενδιαφέρουσες προτάσεις. Σύντομα θα σας έχουμε γευστική ανταπόκριση.
Σετ ξαπλώστρες καθημερινές 25 ευρώ και Σαββατοκύριακα 50 ευρώ.
Κόλπος Ζώσκα, Kαβούρι, 2108963309.