Την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018, στις 20:00, θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλίμου, στην αίθουσα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλη Κατσή (οδός Φαν Βάικ και Λεωφόρος Ποσειδώνος). Θα συζητηθούν 31 θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, τα εξής:

1ο ΘΕΜΑ Έγκριση Προϋπολογισμού και ΟΠΔ ΘΟΠΑΑ έτους 2019.
2ο ΘΕΜΑ Έγκριση Προϋπολογισμού και ΟΠΔ ΔΠΣΑ έτους 2019.
3ο ΘΕΜΑ Έγκριση του προϋπολογισμού της ΑΔΗΠΑΛ ΑΕ για το έτος 2019.
4ο ΘΕΜΑ Αποδοχή και κατανομή ποσών από τους Κ.Α.Π. Νοεμβρίου 2018.
5ο ΘΕΜΑ Διαγραφή οφειλών.
6ο ΘΕΜΑ Εξειδίκευση πιστώσεων.
7ο ΘΕΜΑ Διαγραφή απαιτήσεων τρίτων κατά του Δήμου που οι οποίες δεν δύναται να ενταλματοποιηθούν και εξοφληθούν λόγω πράξεων του Ελεγκτικού Συνεδρίου και έλλειψης δικαιολογητικών.
8ο ΘΕΜΑ Παραγραφή αξιώσεων – απαιτήσεων τρίτων κατά του Δήμου.
9ο ΘΕΜΑ Διαγραφή απαιτήσεων τρίτων κατά του Δήμου που αφορούν διπλοεγγραφές και υπόλοιπα που προέκυψαν μετά από εξοφλήσεις.
10ο ΘΕΜΑ Επιστροφή Ποσών ως Αχρεωστήτως Εισπραχθέντων.
11ο ΘΕΜΑ Ορθή επανάληψη της υπ΄ αριθμ. 342/2018 απόφασης Δ.Σ. (ΑΔΑ:6ΑΕΗΩΨΒ-4ΚΧ) με τίτλο: Καθορισμός των συντελεστών τελών χρήσης κοινοχρήστων χώρων έτους 20 19 (ΑΔΑ: 686ΜΩΨΒ-ΚΦΑ) (σχετ. απόφ. Ο.Ε.).
12ο ΘΕΜΑ Συγκρότηση επιτροπών παρακολούθησης και παραλαβής συμβάσεων προμηθειών και επιτροπής παραλαβής συμβάσεων υπηρεσιών για το έτος 2019 βάσει του Ν.4412/2016.
13ο ΘΕΜΑ Ορισμός Δημοτικού Συμβούλου και του αναπληρωτή του στην Επιτροπή ανέλκυσης, απομάκρυνσης ή εξουδετέρωσης ναυαγίων ή πλοίων για το έτος 2019.
14ο ΘΕΜΑ Ορισμός Δημοτικού Συμβούλου και του αναπληρωτή του στην Επιτροπή ελέγχου στοιχείων για την απόδοση των τελών διαμονής παρεπιδημούντων και επί των ακαθάριστων εσόδων Κέντρων Διασκέδασης, Εστιατορίων κ.λπ. για το έτος 2019.
15ο ΘΕΜΑ Ορισμός μελών και αναπληρωτών αυτών στην Επιτροπή Επίλυσης φορολογικών διαφορών και αμφισβητήσεων για το έτος 2019.
16ο ΘΕΜΑ Ορισμός Δημοτικού Συμβούλου και του αναπληρωτή του στην Επιτροπή χαρακτηρισμού χώρων Αιγιαλού και Παραλίας ως πολυσύχναστων και ρύθμισης θαλάσσιων μέσων αναψυχής για το έτος 2019.
17ο ΘΕΜΑ Ορισμός Δημοτικού Συμβούλου στην Επιτροπή εκκαθάρισης παλαιών αρχείων του Δήμου για το έτος 2019.
18ο ΘΕΜΑ Ορισμός Δημοτικών Συμβούλων για την Επιτροπή εκκαθάρισης άχρηστου Μηχανογραφικού υλικού για το έτος 2019.
19ο ΘΕΜΑ Ορισμός Δημοτικών Συμβούλων στην Επιτροπή αξιολόγησης των ακινήτων που μισθώνονται από το Δήμο για τις ανάγκες των υπηρεσιών του σύμφωνα με το άρθρο 7 του Π.Δ. 270/81 για το έτος 2019.
20ο ΘΕΜΑ Ορισμός Δημοτικών Συμβούλων στην Επιτροπή εκκαθάρισης άχρηστου υλικού έτους 2019.
21ο ΘΕΜΑ Ορισμός Δημοτικών Συμβούλων στην Επιτροπή εκτίμησης και εκποίησης ακινήτων για το έτος 2019.

 22ο ΘΕΜΑ Ορισμός Δημοτικών Συμβούλων ως εκπροσώπων του Δήμου και των αναπληρωτών τους για α) το Πρωτοβάθμιο Συμβούλιο επιθεώρησης Θεάτρων, Κινηματογράφων και παρεμφερών επιχειρήσεων και β) το Δευτεροβάθμιο Συμβούλιο επιθεώρησης Θεάτρων, Κινηματογράφων και παρεμφερών επιχειρήσεων για το έτος 2019.

23ο ΘΕΜΑ Ορισμός μελών για Επιτροπή Ελέγχου Παιδότοπων για το έτος 2019.
24ο ΘΕΜΑ Σύσταση Επιτροπής διενέργειας δημοπρασιών για την εκποίηση ή εκμίσθωση πραγμάτων του Δήμου, σύμφωνα με το άρθρο 1 του Π.Δ. 270/81 για το έτος 2019.
25ο ΘΕΜΑ Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου και των αναπληρωτών τους στην Επιτροπή Ελέγχου Ακτής Αλίμου (ΕΠ.ΕΛ.ΑΚ.) για το έτος 2019.
26ο ΘΕΜΑ Επιμόρφωση υπαλλήλων Ι.Δ.Α.Χ. και Ι.Δ.Ο.Χ. του Δήμου Αλίμου με αξιοποίηση του Προγράμματος ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ, ετών 2017 και 2018.
27ο ΘΕΜΑ Έγκριση 3ου Α.Π.Ε. (Τακτοποιητικού) για το έργο "Αναβάθμιση γηπέδων ποδοσφαίρου Αλίμου".
28ο ΘΕΜΑ Συζήτηση και λήψη απόφασης επί των ενστάσεων που κατατέθηκαν κατά της Πολεοδομικής Μελέτης της Περιοχής «Τρουμπάρι» (αποφ. Ε.Π.Ζ.).
29ο ΘΕΜΑ Μελέτη Οριοθέτησης του Ρέματος Πικροδάφνης, από οδό Σαρανταπόρου έως εκβολή (αποφ. Ε.Π.Ζ.).
30ο ΘΕΜΑ Ανανέωση αποκλειστικών θέσεων στάθμευσης λόγω αναπηρίας.
31ο ΘΕΜΑ Επανασυζήτηση του θέματος σχετικά με το ζήτημα των "παρατασιούχων" στον Δήμο Αλίμου κατόπιν της υπ’ αριθμ. 364/2018 απόφασης Δ.Σ.

 

 


casa victoria barkiza



φιλικά μέσα....

glyfada metropolitan

ShareNews 13

BANNERS PROTASEIS 1

acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
cp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες

acp logo 16 1

NotosNet YouTube