Με μια σεμνή και λιτή τελετή δημόσιας ορκωμοσίας και με μαζική παρουσία δημοτών, ξεκίνησε, το απόγευμα της Κυριακής 31 Αυγούστου 2014, η νέα δημοτική περίοδος (2014-2019) με επικεφαλής, για δεύτερη θητεία στο αξίωμα του Δημάρχου, τον Δημήτριο Ν. Κιούση. Ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Κρωπίας και ο ανεξάρτητος δημοτικός συνδυασμός που ηγήθηκε «Κορωπί- Νέο Ξεκίνημα» συγκέντρωσαν στη δεύτερη θητεία πλειοψηφία άνω των 2/3 των εδρών στο δημοτικό συμβούλιο, με 25 δημοτικούς συμβούλους, ποσοστό 76% και 9.746 ψηφοδέλτια (έναντι 68% τον Νοέμβριο του 2010), το υψηλότερο στην ιστορία του Δήμου.

Οι υπόλοιποι συνδυασμοί έλαβαν στις πρόσφατες εκλογές της 18ης Μαΐου 2014: Πρωτοβουλία Πολιτών Κορωπίου, 17.79% και 6 έδρες και η Λαϊκή Συσπείρωση Κρωπίας 6,29% και δύο έδρες. Την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου στις 10 το πρωί ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες λειτουργίας του νέου δημοτικού συμβουλίου με τις αρχαιρεσίες εκλογής προεδρείου δημοτικού συμβουλίου, της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Τη θρησκευτική ορκωμοσία της Κυριακής, τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος ενώ πολιτικό όρκο έδωσαν τρεις δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης (2 της ελάσσονος και 1 της μείζονος). Χαιρετισμό απηύθυναν, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος, ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής εκ μέρους της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου κ. Πέτρος Φιλίππου, οι επικεφαλής, της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Εύαγγελος Ρεμπάπης (Λαϊκή Συσπείρωση Κρωπίας) και της μείζονος αντιπολίτευσης κα Αθηνά Κιούση (Πρωτοβουλία Πολιτών Κορωπίου). Η τελετή έκλεισε με την υπογραφή του πρακτικού ορκωμοσίας από τον Δήμαρχο Κρωπίας Δημήτριο Ν. Κιούση και την ομιλία του προς τους δημότες. Μετά το πέρας της ορκωμοσίας, ο Δήμαρχος, τα μέλη του νέου δημοτικού συμβουλίου και οι δημότες κατευθύνθηκαν στον ανοιχτό προαύλιο χώρο του κλειστού Γυμναστηρίου, του 1ου Γυμνασίου Κορωπίου, όπου παρακολούθησαν και συμμετείχαν στην αναβίωση του τοπικού εθίμου «ΣΙΝ ΜΕΛΕΤΗΣ», στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Κρωπίας, «ΣΦΗΤΤΕΙΑ 2014».

Η ομιλία του Δημάρχου για τη νέα θητεία

Ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτριος Κιούσης στην ξεκάθαρη ομιλία του, ως προς τους στόχους και την πολιτική που θα ασκήσει, επισήμανε με έμφαση την σημασία της δημόσιας ορκωμοσίας ενώπιον Θεού και Λαού: «Ο όρκος δεν είναι τυπικός. Ορκιζόμαστε να υπηρετούμε με άξιο τρόπο, τους πολίτες, τους δημότες μας. Ορκιζόμαστε δημόσια να υπηρετούμε το Σύνταγμα και τους Νόμους, τα συμφέροντα της Πατρίδας και του Λαού μας, των πολιτών και δημοτών μας, με τη βοήθεια και την ευλογία του Θεού. Όσοι δεν μπορούν να αντέξουν το βάρος της ευθύνης αυτού του όρκου θα κριθούν. Κανένας δεν ξεφεύγει από τον κανόνα αυτό. Όλοι κρινόμαστε κάθε μέρα! Και όλοι πρέπει να υποβάλουμε στους εαυτούς μας στη βάσανο της αυτοκριτικής και της συνεχούς ρύθμισης της πολιτικής και κοινωνικής μας συμπεριφοράς».

Στη συνέχεια προέτρεψε όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου να αναλογιστούν τι εκπροσωπούν, ποια ιστορικά βάρη φέρουν, κάτι που αυξάνει τις ευθύνες. Είπε χαρακτηριστικά : «Δεν ξεχνάμε, εμείς που σήμερα ορκιζόμαστε, τη θυσία όλων όσων έπεσαν για την υπεράσπιση της Πατρίδας και του Λαού μας. Δεν ξεχνάμε όσους άμαχους, γυναίκες και παιδιά, γιαγιάδες και παππούδες μας, έχασαν τη ζωή τους στην μακρά και βασανιστική πορεία του λαού και του έθνους μας. Μια πορεία γεμάτη αίμα προκειμένου να οργανωθεί το έθνος μας ως κράτος, να υπάρξει κοινωνική δικαιοσύνη και να λειτουργήσει μέσα σε δημοκρατικό πολίτευμα. Εμείς εδώ στο Κορωπί έχουμε θύματα απ’ όλους τους πολέμους. Έχουμε αμάχους-θύματα, ολικές καταστροφές σε υποδομές και οικίες ιδιαίτερα την περίοδο της ναζιστικής κατοχής. Εκπροσωπούμε Μαρτυρικές πόλεις. Στην πορεία της νέας θητείας μας δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε τους πρωτεργάτες της δημιουργίας του λαϊκού πολιτικού θεσμού της τοπικής αυτοδιοίκησης στη χώρα μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όσους αγωνίστηκαν για να υπάρχει τοπική δημοκρατία, για να υπάρχει αιρετότητα. Και τέλος δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι ήρθαμε για να δικαιώσουμε τα οράματα πολλών δημοτικών αρχών και γενεών του Δήμου μας. Δεν έχουμε την πολυτέλεια για γκρίνιες, μικροπρέπειες και μικρότητες μέσα στο δημοτικό συμβούλιο. Είμαστε πολιτικό σώμα εκπροσώπησης όλων των δημοτών, των απόψεων και αντιλήψεών τους, για το τι είναι καλό για τον τόπο και το συλλογικό συμφέρον».

Ο κ. Κιούσης εξήγησε τι σημαίνει αυτή η ανανέωση της λαϊκής εντολής με το μεγάλο αυτό ποσοστό : «Όπως είπαμε μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 18ης Μαΐου , το αποτέλεσμα αυτό μας τιμάει ιδιαίτερα. Αποτυπώνει την ειλικρινή συλλογική προσπάθειά μας να υπερασπίσουμε τα δικαιώματα των δημοτών, να βελτιώσουμε την καθημερινότητά τους, με έργα και κατάλληλες πολιτικές. Έχει χαρακτηριστικά δημοψηφίσματος και αυτό αυξάνει τις ευθύνες μας απέναντί σας. Στη δεύτερη θητεία μας ενώνουμε ακόμα περισσότερους τους δημότες στην προσπάθειά μας. Δεν προσθέτει ούτε αλαζονεία, ούτε ματαιοδοξία. Προσθέτει αγάπη και εποικοδομητική κριτική για να πετύχουμε!»

Προσδιόρισε δε τους στρατηγικούς στόχους της νέας θητείας ως εξής :Οι πολιτικές μας προτεραιότητές είναι οι ίδιες εδώ και 4 χρόνια. Όλες ενώνονται μαζί και ταυτίζονται με τις απαιτήσεις των δημοτών μας, όλων εσάς, όπως εκφράστηκαν στο εκλογικό αποτέλεσμα : Πρώτον είναι : Να συνεχίσουμε το έργο της ανασύνταξης του Κορωπίου. Να κάνουμε πράξη το όραμα μιας ανθρώπινης πόλης που να έχει τις στοιχειώδεις βασικές υποδομές. Στόχος μας η ολοκλήρωση και λειτουργία των μεγάλων έργων υποδομής και ο άμεσος προγραμματισμός και την έναρξη και των νέων έργων μέσω του νέου ΕΣΠΑ (ΣΕΣ). Δεύτερον : να συνεχίσουμε να ενώνουμε την κοινωνία που δοκιμάζεται από τις συνέπειες της μεγάλης κρίσης. Να βοηθήσουμε στην αποσυμπίεση της κοινωνικής αδικίας σε μεγάλες μερίδες της κοινωνίας. Να βελτιώσουμε τη δύσκολη καθημερινότητα των δημοτών μας με υπηρεσίες και κατάλληλες πολιτικές .Να μειώσουμε το άγχος των οικογενειών του Δήμου μας .Τρίτον : Να βάλουμε τα θεμέλια μιας τοπικής και περιφερειακής ανάπτυξης. Μια ανάπτυξης που θα δημιουργήσει σταδιακά, εργασιακή απασχόληση σε στέρεες βάσεις και αύξηση μισθών.

Διαβεβαίωσε ότι «ο αγώνας μας συνεχίζεται για να γίνει ο θεσμός, πραγματικά, δημοκρατικός, λαϊκός, παραγωγικός, με οικονομική και διοικητική αυτοτέλεια και συνεργατικός με την υπόλοιπη διοίκηση, κεντρική και ευρωπαϊκή. Γνωρίζετε άλλωστε πόσο έχουμε κουραστεί να κυνηγάμε κάθε Υπουργό ώστε να εισακούγεται η άποψή μας-στο βαθμό που εκφράζει φυσικά δίκαιες θέσεις- και να υπερασπίζουμε, τόσο τα τοπικά όσο και τα εθνικά συμφέροντα στις νομοθετικές πρωτοβουλίες που συνεχώς έρχονται…»

Εξέφρασε την ελπίδα και την προσμονή του, «για μια νέα φάση εθνικής και ευρωπαϊκής διακυβέρνησης για το καλό της χώρας μας και των πολιτών της που υποφέρουν. Οι πόλεμοι στην περιοχή μας και οι κίνδυνοι ανάπτυξης μίσους ή φανατισμού ανάμεσα σε λαούς και έθνη αλλά και εσωτερικά στη χώρα μας, με ξεπερασμένες διχαστικές απόψεις, πρέπει να μας κινητοποιήσουν. Η ελληνική τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί να παίξει ένα ενεργό ενωτικό ρόλο και δημιουργικό. Μπορεί να αναλάβει τον ρόλο της αφύπνισης του Ελληνισμού».

Επίσης, τίμησε και ευχαρίστησε ονομαστικά τους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, που δεν συμμετείχαν στις πρόσφατες εκλογές, για την προσφορά τους, κ.κ. Γεώργιο Σπέλλα, Αθανάσιο Πουλάκη, Σπύρο Κόλλια, Κώστα Δήμου, Ιωάννη Σταύρου, Βασίλειο Γούλα και Σωτήριο Λάμπρου.

Τέλος, επανέλαβε ότι η δημοτική διοίκηση της οποίας ηγείται θα ασκήσει την εξουσία που της έδωσαν οι δημότες και πάλι «με πείσμα, με ενωτικό αγώνα, χωρίς ίχνος αλαζονείας, πάντα με σεβασμό σε κάθε άποψη, σε κάθε δημότη». Απευθυνόμενος στο Σεβ. Μητροπολίτη Νικόλαος, είπε ότι η παρουσία του ως εκπρόσωπος της Εκκλησίας δίνει δύναμη στο έργο της νέας δημοτικής αρχής και ευχήθηκε για ακόμα στενότερη και άριστη συνεργασία στο επόμενο διάστημα.

 

Κάλεσε δε σε ομόνοια και ομοψυχία, σε αγάπη και αλληλεγγύη όλους τους δημότες με σκοπό τη σφυρηλάτηση της τοπικής και εθνικής ενότητας ενώ τουςευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που έδειξαν. Τέλος κάλεσε τους συναδέλφους του, «να εκτελέσουμε με πίστη το καθήκον μας και να αφοσιωθούμε στο σκοπό για τον οποίο ταχθήκαμε».

Την τελετή ορκωμοσίας τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Αττικής : οι κ.κ. Αθανάσιος Μπούρας και Γεώργιος Βλάχος από τη Νέα Δημοκρατία, από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α, ο κ. Αλέξης Μητρόπουλος, από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο κ.Παύλος Χαικάλης και ο ανεξάρτητος βουλευτής, κ. Βασίλειος Οικονόμου. Την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου εκπροσώπησε ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου ενώ παρευρέθηκαν, οι περιφερειακοί σύμβουλοι, Ιωάννα Τσούπρα (της πλειοψηφίας με τον συνδυασμό «Δύναμη Ζωής»), Δέσποινα Αφεντούλη (μείζον αντιπολίτευση «Αττική με Έργο»), ο Πάρης Ευαγγελίου («Αττική 180 μοίρες»), ο Ζαχαρίας Πελέκης («Συμμέτοχοι στο Αύριο»). Τον περιφερειακό συνδυασμό «ΑΝΑΣΑ» και τον επικεφαλής της κ. Αντώνη Γάκη εκπροσώπησε η κα Ματίνα Πανταζή.

Από τους διατελέσαντες αιρετούς στο Κοινοβούλιο και το απερχόμενο περιφερειακό συμβούλιο παρέστησαν οι: Νίκος Καντερές (επιλαχών βουλευτής Ν.Δ), Αθανάσιος Αυγερινός, και Αρβανίτη-Πρεβεζάνου Ευγενία (πρ. Βουλευτής ΑΝ.ΕΛ).Τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ κ.Γεώργιο Καρατζαφέρη εκπροσώπησε ο κ. Θεοδόσης Ζερβουδάκης.

Παρέστησαν επίσης, ο Δήμαρχος Σαρωνικού, Γεώργιος Σοφρώνης, η σύμβουλος του Ελεγκτικού Συνεδρίου καΓεωργία Μαραγκού, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Αττικής κ.Αθανάσιος Τζοίτης, ο ταξίαρχος της Ε.ΛΑ.Σ κ. Βαλατσός Βλάσης και ο κ. Ανδρ. Σταυρίδης υποδιευθυντής ΕΛ.ΑΣ.

 

Επίσης παρευρέθηκαν, ο πρώην Δήμαρχος Κορωπίου Πέτρος Παπαγιαννόπουλος, ο «νέστωρ» του δημοτικού συμβουλίου Κρωπίας κ. Σωτήριος Λάμπρου, μέλη του απερχόμενου δημοτικού συμβουλίου Κρωπίας, η Γενική Γραμματέας Δήμου Κρωπίας κα Αρετή Καπετανάκου, ο πρώην αντιπρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων κ. Γεώργιος Πουλάκος, ο επιστημονικός υπεύθυνος- εθελοντής των Δημοτικών και Κοινωνικών Ιατρείων ιατρός κ. Αντώνιος Γεωργάκης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΚ και απερχόμενος δημοτικός σύμβουλος, ιατρός κ. Σπύρος Κόλλιας, ο πρόεδρος της Εταιρείας Μελετών ΝΑ Αττικής κ. Νίκος Παπαγιαννάκος, ο καλλιτέχνης Γιάννης Πρόφης, ο ναύαρχος ε.α. Γεώργιος Ντούνης, πολλά μέλη της διοίκησης του Ν.Π.Δ.Δ. Σφηττός, διευθυντές σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, πολλοί εκπρόσωποι των τοπικών συλλόγων, επαγγελματικών φορέων και εκκλησιαστικών επιτροπών των ενοριών του Κορωπίου, δωρητές και εθελοντές του Δήμου, μέλη της ομάδας πολιτικής προστασίας Δήμου Κρωπίας πρώτης προσβολής πυρκαγιάς και δημοτικοί υπάλληλοι. Συγχαρητήριες επιστολές απέστειλαν, ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ. Εμμανουήλ Αγγελάκας και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΔΔΗΕ κ. Γεώργιος Κόλλιας.

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ν. ΚΙΟΥΣΗΣ

 

 

(επικεφαλής του επιτυχόντος συνδυασμού «Κορωπί Νέο Ξεκίνημα»)

Η δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας («Κορωπί-Νέο Ξεκίνημα») αποτελείται από 25 μέλη κατά σειράς εκλογής, σύμφωνα με τον αριθμό των σταυρών προτίμησης :

  1. ΝΤΟΥΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  2. ΓΡΙΝΙΕΖΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ
  3. ΓΡΙΒΑΣ ΘEOΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  4. ΚΟΡΩΝΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ
  5. ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ
  6. ΓΚΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  7. ΠΙΕΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  8. ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  9. ΑΔΑΜ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  10. ΛΕΚΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  11. ΜΑΛΛΙΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
  12. ΝΤΟΥΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
  13. ΜΙΧΑΙΡΙΝΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  14. ΘΕΟΧΑΡΗ - ΜΠΟΥΤΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΓΩΓΩ) ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
  15. ΓΚΙΟΚΑ ΑΜΑΛΙΑ (ΕΜΜΥ) ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
  16. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  17. ΚΙΟΥΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  18. ΜΙΧΑΙΡΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  19. ΔΗΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ
  20. ΑΘΑΝΑΤΟΥ- ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  21. ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  22. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΕΛΛΑ ΣΥΖ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  23. ΛΕΙΒΑΔΙΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΑΓΚΗ) ΣΥΖ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
  24. ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗ- ΝΤΟΥΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΚΙΚΗ) ΣΥΖ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  25. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΓΕΤΤΑ ΣΥΖ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η δημοτική ομάδα της μείζονος αντιπολίτευσης (Πρωτοβουλία Πολιτών Κορωπίου) αποτελείται από 6 δημοτικούς συμβούλους:

    1. ΚΙΟΥΣΗ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ (επικεφαλής)
    2. ΚΕΡΑΣΙΩΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
    3. ΓΚΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ
    4. ΜΑΚΑΡΗ-ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΡΟΥΣΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
    5. ΔΗΜΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
    6. ΤΣΙΜΠΙΚΤΣΙΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

Η δημοτική ομάδα, της ελάσσονος αντιπολίτευσης (Λαϊκή Συσπείρωση Κορωπίου) αποτελείται από 2 δημοτικούς συμβούλους:

    1. ΡΕΜΠΑΠΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ (επικεφαλής)
    2. ΒΡΑΧΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ


casa victoria barkiza



φιλικά μέσα....

glyfada metropolitan

ShareNews 13

BANNERS PROTASEIS 1

acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
cp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες

acp logo 16 1

NotosNet YouTube