Εως τις 2 Νοεμβρίου θα διαρκέσει η έκθεση αυτοκινήτου ΄΄ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ CWM FX 2014΄΄, που πραγματοποιείται στην Αθήνα στην Αίθουσα Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού).

Οι επισκέπτες έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δουν από κοντά τα περισσότερα από τα νέα μοντέλα που πραγματοποίησαν την παγκόσμια πρεμιέρα τους στο Παρίσι, θα έχουν οι φίλοι των τεσσάρων τροχών που θα επισκεφθούν τη μοναδική έκθεση αυτοκινήτου της οποίας τα εγκαίνια έγιναν την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου στις 19:00 από τον υφυπουργό Υποδομών- Μεταφορών και  Δικτύων κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο. Συμμετέχουν σχεδόν στο σύνολο τους, οι φίρμες που αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας όλη τη γκάμα των μοντέλων, με ένα σημαντικό αριθμό από αυτά να πραγματοποιούν την πρώτη τους εμφάνιση στην ελληνική αγορά.

Επίσης υπάρχει πληροφόρηση για τις νέες τεχνολογίες, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, τα υβριδικά, την αεριοκίνηση καθώς και το After Sales. Προγραμματίστηκαν πολλές εκδηλώσεις (συνέδρια, ημερίδες) και Test Drives που θα πραγματοποιηθούν στους εξωτερικούς χώρους της έκθεσης από την εταιρία Promauto, μόλις το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

Η έκθεση ΄΄ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2014 CWM FX΄΄ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών- Μεταφορών και Δικτύων.

 

Οι Πανελλήνιες πρεμιέρες

Audi            TT και A3 e-tron

BMW           σειρά 2 Active Tourer

ΜΙΝΙ            5θυρο και Countryman LCI 

Citroen        C1 (και στην ανοικτή έκδοση Airscape) και C4 Cactus

Ford    Mondeo, Ford Focus και οι νέες  εκδόσεις Fiesta Red/ Black  Editions

Nissan         Pulsar και X-trail  

Opel            Corsa, και Adam Rocks

Peugeot        108 και  2008

Jeep            Cherokee και Renegade     

Seat             Leon  2.0 Cupra 280hp και 2.0 TDI FR 184hp

Skoda          Yeti και Octavia G-Tec (φυσικό αέριο/CNG)   

Subaru        XV crossover , Forester MY14, Outback MY14 και WRX STI MY15

Volvo V60 Plug-In Hybrid - νέοι κινητήρες Drive-E D4 και νέες εκδόσεις Ocean Race & Livstyl

VW              Passat

Toyota          Aygo και Yaris 

RENAULT     TWINGO

DACIA          Duster & Sandero

 

Παράλληλα στους εξωτερικούς χώρους θα πραγματοποιούνται test drive, όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τα νέα μοντέλα, ενώ θα υπάρχουν και δραστηριότητες σχετικές με την ασφάλεια.


Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι: Δευτέρα έως Παρασκευή 15:00- 21:00, Σάββατο και Κυριακή 10:00 -21:00, ενώ την 28η Οκτωβρίου η έκθεση θα λειτουργεί από τις 11:00 έως τις 21:00

Τιμή εισιτηρίου 6 ευρώ. Παιδιά έως 12 ετών συνοδευόμενα δωρεάν, ΑΜΕΑ και Άνεργοι τιμή 3 ευρώ.

 

Σχετικά με την CWM FX:

Η CWM FX είναι μία ομάδα έμπειρων επαγγελματιών του χρηματοπιστωτικού κλάδου με έδρα στο χρηματοοικονομικό κέντρο του Λονδίνου (City of London) η οποία σύντομα θα προσφέρει τις υπηρεσίες της και από το γραφείο της στην Ελλάδα.
Η εταιρεία με ειδίκευση στις συναλλαγές στην αγορά συναλλάγματος (Forex) και τις επενδύσεις, προσφέρει στους πελάτες της βασικές αρχές εντιμότητας, ακεραιότητας και διαφάνειας για τις επενδυτικές στρατηγικές τους.
Η CWM FX σε συνεργασία με τη Leverate Financial Services Ltd, είναι επίσημα αδειοδοτημένη και πλήρως ελεγχόμενη χρηματοοικονομική υπηρεσία από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της Κύπρου και διέπεται από την οδηγία για Αγορές χρηματοπιστωτικών Μέσων (MiFID).
Η οδηγία για MiFID εκδόθηκε από την Ευρωπαϊκή Ενωση (ΕΕ) με σκοπό να ρυθμίζει τις αγορές χρηματοπιστωτικών μέσων για την παροχή επενδυτικών υπηρεσιών και άλλων δραστηριοτήτων εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (EΟΧ).
Η CWM FX έχει υιοθετήσει και τηρεί απόλυτα τις κατευθυντήριες οδηγίες της MiFID προσφέροντας ελεύθερα επενδυτικές και παρεμφερείς υπηρεσίες σε όλο τον ΕΟΧ. Επιπρόσθετα, η CWM FX είναι αδειοδοτημένη από τους περισσότερους ρυθμιστικούς οργανισμούς της ΕΕ εξασφαλίζοντας την ασφαλή και ταχύτατη εμπειρία συναλλαγών.
Επισκεφθείτε το www.cwmfx.com ή στείλτε email στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


casa victoria barkiza



φιλικά μέσα....

glyfada metropolitan

ShareNews 13

BANNERS PROTASEIS 1

acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
cp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες

acp logo 16 1

NotosNet YouTube