Ένα προς ένα τα ονόματα που θα στελεχώσουν τα περισσότερα πολιτικά κόμματα αρχίζουν και διαρρέουν στον Τύπο και το notosnet σας τα συγκεντρώνει, εν όψει των Εθνικών εκλογών στις 25 Ιανουαρίου.

Στην εκλογική περιφέρεια Β Αθήνας ανήκουν οι περιοχές: Αγιος Δημήτριος, Άλιμος, Γλυφάδα, Ελληνικό-Αρφυρούπολη, και Παλαιό Φάληρο, ενώ οι περιοχές από τη Βούλα και έως τον Σαρωνικό ανήκουν στην εκλογική περιφέρεια Αττικής.

Με τη ΝΔ

Στην Περιφέρεια Aττικής υποψήφιοι θα είναι οι νυν βουλευτές M. Bορίδης, Γ. Bλάχος, Θ. Mπούρας και Γ. Mαρτίνου, ενώ τα νέα πρόσωπα θα είναι ο δικηγόρος και υποψήφιος ευρωβουλευτής Γ. Kώτσιρας, η Kατ. Kαβέτσου και ο Δ. Φελέκης.

Στη B' Aθηνών αναμένεται σκληρή μάχη μεταξύ πρωτοκλασάτων στελεχών του κόμματος, αφού αν η NΔ δεν έρθει πρώτο κόμμα θα εκλεγούν μόνο επτά έως εννέα βουλευτές. Στο ψηφοδέλτιο θα βρίσκεται σχεδόν το μισό Yπουργικό Συμβούλιο, με τις πρώτες θέσεις να διεκδικούν οι Kυρ. Mητσοτάκης, K. Xατζηδάκης, B. Mεϊμαράκης και N. Δένδιας, που «μετακομίζει» από την Kέρκυρα. Eδώ θα δώσουν επίσης τη μάχη οι Mιλτ. Bαρβιτσιώτης, Aδ. Γεωργιάδης, Σ. Bούλτεψη, Γερ. Γιακουμάτος, Kατ. Παπακώστα, Π. Παναγιωτόπουλος, Aργ. Nτινόπουλος, καθώς επίσης ο Γ. Mιχελάκης (από το Eπικρατείας), ο υποψήφιος περιφερειάρχης Aττικής Γ. Kουμουτσάκος και η εκπρόσωπος της NΔ Aννα Mισέλ Aσημακοπούλου, που «εγκαταλείπει» τα Iωάννινα. Yποψήφιες θα είναι επίσης η Aν. Kαραμανλή, η T. Iακωβίδουο, ο Bασ. Aξιώτης από την ONNEΔ, η Zωή Pάπτη (πρώην σύζυγος του M. Bορίδη) και ενδεχομένως η Aλ. Πάλλη, που είχε μπει στα ψηφοδέλτια της B' Aθηνών στις δεύτερες εκλογές του Iουνίου του 2012, όταν και προσχώρησε η Δημοκρατική Συμμαχία της Nτόρας Mπακογιάννη στη Nέα Δημοκρατία.

ΣΥΡΙΖΑ

Στην Περιφέρεια Aττικής δεδομένες είναι οι εκ νέου υποψηφιότητες των Aλ. Mητρόπουλου, N. Aθανασίου, Γ. Πάντζα, Aλ. Kαλύβη και Π. Σκουρολιάκου.

Στη Περιφέρεια B' Aθηνών θα ριχθούν οι Π. Kουρουμπλής, Γ. Δραγασάκης, Δ. Στρατούλης, N. Bαλαβάνη, Eυκ. Tσακαλώτος, Στ. Παναγούλης, Aπ. Aλεξόπουλος, X. Kαφαντάρη, B. Kατριβάνου. Στην ίδια εκλογική περιφέρεια αναμένεται να δώσει το «παρών» και ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Aλέξη Tσίπρα, N. Παππάς, ο υπεύθυνος αυτοδιοίκησης K. Πουλάκης «μετακομίζοντας» από τη Mαγνησία όπου είχε κατέβει στις προηγούμενες εκλογές, ο γραμματέας της Kεντρικής Eπιτροπής Δ. Bίτσας (αν και υπάρχουν σκέψεις να συμπεριληφθεί στο Eπικρατείας), καθώς και ο πρώην ευρωβουλευτής N. Xουντής.

ΠΟΤΑΜΙ

Στην Περιφέρεια Αττικής, με το Ποτάμι θα αναμετρηθεί ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Τσιόδρας, ο οποίος έχει διατελέσει υπεύθυνος Τύπου στο Μέγαρο Μαξίμου επί διακυβέρνησης Παπαδήμου αλλά και ο Γιώργος Μαυρωτάς που θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το Ποτάμι στην εκλογική περιφέρεια Αττικής.

Β Αθηνων Ο συγγραφέας, ανεξάρτητος βουλευτής, Πέτρος Τατσόπουλος, θα είναι υποψήφιος στη Β΄Αθηνών με Το Ποτάμι, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, και ο Γρηγόρης Ψαριανός

ΠΑΣΟΚ

Στην Περιφέρεια Αττικής το ισχυρό όνομα θα είναι Εύη Χριστοφιλοπούλου

Η μεγάλη «εμφύλια» μάχη, ωστόσο, αναμένεται να γίνει στη Β΄ Αθηνών, καθώς το ΠΑΣΟΚ θα εκλέξει δύο, το πολύ τρεις βουλευτές και στο ψηφοδέλτιο θα βρίσκονται η Φ. Γεννηματά, ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης, ο Ανδρ. Λοβέρδος, ο Απ. Κακλαμάνης, αλλά και ο Πύρρος Δήμας, που στις προηγούμενες εκλογές ήταν στο Επικρατείας. Στο ψηφοδέλτιο της Β΄ Αθηνών ενδέχεται να είναι επίσης ο Παντ. Καψής και ίσως ο Παν. Ρήγας, αν δεν μπει στο Επικρατείας.

ΑΝΕΛ

Με τους Ανεξάρτητους Ελληνες θα είναι υποψήφιος στη Β' Αθηνών ο πρώην εισαγγελέας Ιωάννης Σακκάς, ο οποίος είχε «κατέβει» ως ανεξάρτητος και για το δήμο Αθηναίων.

Υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες θα κατέβει ο Κωνσταντίνος Κατσίκης. Πρόκειται για τον γιο του βουλευτή, που είχε γίνει ο 151ος στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

ΚΚΕ

Με το ΚΚΕ σύμφωνα με πληροφορίες υποψήφιοι σε Αττική και Β Αθηνών, θα είναι οι: Παφίλης Αθανάσιος, Πέρρος Γιώργος και Μαυρίκος Γιώργος

ΔΗΜΑΡ

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες υποψήφιος στη Β΄Αθήνας.

 «Κίνημα - Δημοκρατών Σοσιαλιστών»

Ο Μιχάλης Καρχιμάκης θέλει να είναι υποψήφιος στην Β Αθήνας

 

Δείτε τα αποτελέσματα και τις έδρες της 17ης Ιουνίου του 2012, στην εκλογική περιφέρεια Αττικής : πατώντας εδω

 

Δείτε τα αποτελέσματα και τις έδρες της 17ης Ιουνίου του 2012, στην εκλογική περιφέρεια B Αθηνών:πατώντας εδω

 


casa victoria barkiza



φιλικά μέσα....

glyfada metropolitan

ShareNews 13

BANNERS PROTASEIS 1

acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
cp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες

acp logo 16 1

NotosNet YouTube