Την υποψηφιότητα του Δημοσθένη Δόγκα στο ψηφοδέλτιο Αττικής των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος.

Ο 37χρονος υποψήφιος Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, στις δημοτικές εκλογές έχει ξεχωρισει απο νωρίς για τις δυνατοτητές του στον πολιτικό στίβο καθώς πολλοί είναι αυτοί που κάνουν λόγο για έναν ευγενικό, διακριτικό και συνάμα δυνατό μυαλό που στόχο έχει να λύνει και όχι να στέκεται στα προβλήματα.

Με την αναγγελία της υποψηφιότητάς του από τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, ο Δημοσθένης Δόγκας ξεκίνησε επισήμως την προεκλογική του εκστρατεία για τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές στο ψηφοδέλτιο της Εκλογικής Περιφέρειας Αττικής.

 

δημοσθένης Δόγκας, υποψήφιος, βουλευτής, ανεξάρτητοι,έλληνες, βουλευτής αττικής,  Πάνος,Καμμένος,Πολιτικό,μέλλον,Δημοσθένη,Δόγκα,

Παρευρισκόμενος την Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου, στα εγκαίνια του Προεκλογικού Κέντρου των ΑΝΕΛ στην Παλλήνη, ο Δημοσθένης Δόγκας παρακολούθησε την ομιλία του Πάνου Καμμένου, κατά την οποία παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του κόμματος στην εκλογική περιφέρεια Αττικής (πρώην Υπόλοιπο) και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να γνωρίσει δεκάδες συμπολίτες της ανατολικής Αττικής.  

Νωρίτερα, ο Δημοσθένης Δόγκας επισκέφθηκε τα κεντρικά γραφεία του κόμματος. Αποδεχόμενος την πρόσκληση του Πάνου Καμμένου, ο Δημοσθένης Δόγκας δήλωσε:

“Πιστεύω ακράδαντα στον σκοπό και στην πορεία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και πολύ περισσότερο στο πρόσωπο του Προέδρου μας, κ.Καμμένου ο οποίος είναι η μόνη ρεαλιστική και ελληνική φωνή στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Μια ανεξάρτητη φωνή σαν αυτή πρέπει να υπάρχει μέσα στη Βουλή”.

Ωστόσο ο ανερχομενος πολιτικός δηλώνει “παρών” στις εθνικές εκλογές.
 Γιατί;

Σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές για τον τόπο μας, η σιωπή σημαίνει συνενοχή. Η δράση, η προσφορά, η κινητοποίηση ήταν πάντα η δική μου επιλογή.

Σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές για την πατρίδα μας, η νέα γενιά δεν μπορεί να μένει αδρανής. Είναι η ώρα των νέων ανθρώπων, χωρίς δεσμά και εξαρτήσεις, να περάσουν μπροστά με το παράδειγμά τους, στάση την οποία τήρησα πιστά μέχρι τώρα.

Αφουγκραζόμενος λοιπόν πρώτα το εθνικό μου καθήκον και έπειτα το προσκλητήριο της γενιάς μου, δηλώνω “παρών” σε αυτή την κρίσιμη εκλογική μάχη για να εκφράσω τους ανθρώπους του τόπου μου, τα θέλω και τα όνειρά τους.

Δεν περιμένω να ζήσω από την πολιτική. Δεν πιστεύω στους επαγγελματίες της πολιτικής και καταδικάζω το παρηκμασμένο πολιτικό σύστημα που γέννησε το πελατειακό κράτος και την Ελλάδα της κρίσης.

Ονειρεύομαι να αποτελέσω τη φωνή για την ανάδειξη και ταυτόχρονα την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής μας.

Πιστεύω στη δημιουργική ανάπτυξη της κοινωνίας, η οποία βασίζεται στην υγιή επιχειρηματικότητα, σε πράσινες και βιώσιμες αρχές.

Ακολουθώ το παράδειγμα του εθελοντισμού σε όλη μου τη ζωή και με αυτόν τον τρόπο αντιμετωπίζω την ενασχόληση με τα κοινά.

Διανύω ήδη μια θητεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως επικεφαλής ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης, με ποικίλες παρεμβάσεις σε όλα τα θέματα του τόπου μου. Το Δημοτικό Συμβούλιο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης μου εμπιστεύθηκε σημαντικές θέσεις, όπως:

  • Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου
  • Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής
  • Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής.

​Γιατί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες;

Είμαι ένας ανεξάρτητος Έλληνας εκ πεποιθήσεως και στο ψηφοδέλτιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μπορεί μόνο να αναπνεύσει μια ανάλογη υποψηφιότητα.

Περαιτέρω, διαφωνώ με το μνημονιακό πρόγραμμα​παρατεταμένης λιτότητας το οποίο έχει στραγγαλίσει από το 2010 όλους εμάς, κοινωνικά και οικονομικά.

Αντιθέτως, τάσσομαι υπέρ ενός ριζοσπαστικού Εθνικού Σχεδίου Ανασυγκρότησης με στόχους και προτεραιότητες που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εθνικής οικονομίας και της κοινωνίας, σε τομείς όπου η χώρα μας έχει συγκριτικό πλεονέκτημα.

Εκεί στοχεύει το Πρόγραμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και για το λόγο αυτό θα δώσω τον αγώνα μου για να υλοποιηθεί σε κυβερνητικό επίπεδο.

Αγαπητοί συμπολίτες,

Το αναγκαίο καλό είμαστε όλοι εμείς.

Όλοι εμείς που αν ενωθούμε για την Ελλάδα, θα δώσουμε με την ψήφο μας ένα ηχηρό μήνυμα σε αυτή την παραβατική και ανίερη συμμαχία που μαστίζει τη χώρα μας, σε αυτή τη μνημονιακή συγκυβέρνηση της εθνικής διάλυσης και της εθνικής καταστροφής.

Επιθυμώ μια Ελλάδα ανεξάρτητη, με ιδανικά και αξίες.

Μια Ελλάδα περήφανη με εθνική κυριαρχία και έμφαση στην κοινωνική πολιτική.

Ας δώσουμε λοιπόν το μήνυμα και ας μεταδώσουμε σε όλους πως είμαστε πολλοί, είμαστε ανεξάρτητοι και είμαστε Έλληνες.

Το αναγκαίο καλό της πατρίδας, μας καλεί.

Μια Ελλάδα περήφανη με εθνική κυριαρχία και έμφαση στην κοινωνική πολιτική.
Ας δώσουμε λοιπόν το μήνυμα και ας μεταδώσουμε σε όλους πως είμαστε πολλοί, είμαστε ανεξάρτητοι και είμαστε Έλληνες.

Το αναγκαίο καλό της πατρίδας, μας καλεί.

  • Πολιτικό Γραφείο:

Λεωφόρος Βασ. Παύλου 84, ΤΚ 166 73 Βούλα. Τηλέφωνο: 210 8952454. FAX: 210 8951418
email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η εκλογική περιφέρεια Αττικής (πρώην υπόλοιπο Αττικής) αποτελείται από τους παρακάτω δήμους:

ΑΧΑΡΝΩΝ (Αχαρναί, Θρακομακεδόνες)  • ΒΑΡΗ, ΒΟΥΛΑ, ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ  • ΔΙΟΝΥΣΟΥ (Αγ. Στέφανος, Διόνυσος, Δροσιά, Άνοιξη, Σταμάτα, Κρυονέρι, Ροδόπολη) • ΚΡΩΠΙΑΣ  • ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (Αγ. Κων/νος, Κερατέα, Λαύριο)  • ΜΑΡΑΘΩΝΑ (Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Γραμματικό, Βαρνάβα)  • ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ  • ΠΑΙΑΝΙΑΣ (Παιανία, Γλυκά Νερά)  • ΠΑΛΛΗΝΗΣ (Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη)  • ΡΑΦΗΝΑΣ - ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ • ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (Ανάβυσσος, Καλύβια, Κουβαράς, Σαρωνίδα, Πα. Φώκαια) • ΣΠΑΤΩΝ - ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ  • ΩΡΩΠΙΩΝ (Αυλώνας, Αφίδνες, Κάλαμος, Καπανδρίτι, Μαλακάσα, Μαρκόπουλο Ωρωπού, Πολυδένδρι, Ωρωπός)

Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΔΟΓΚΑΣ

Αποφοίτησε το 1996 από το 1ο Λύκειο Βούλας και έχει σπουδάσει Χρηματοοικονομικά και Ναυτικό Δίκαιο στα Πανεπιστήμια Greenwich και Hunddersfield της Μεγάλης Βρετανίας.
Ασχολείται επαγγελματικά με τα χρηματοοικονομικά και από το 2009 έχει δημιουργήσει μια καινοτόμο ομάδα μελετών απαρτιζόμενη από νέους επιστήμονες και εξειδικευμένους επαγγελματίες, την AnyGivenProject (Εκάστοτε Ανειλημμένη Μελέτη), με την οποία έχει εκπονήσει μελέτες και αποπερατώσει αφιλοκερδώς διάφορα κοινωφελή έργα όπως :

- Την πλήρη μελέτη και επίβλεψη της ανακατασκευής της πλατείας Γεωργίου Κ. Δόγκα στη Βούλα, (2009-2010).

- Την πλήρη μελέτη και σχεδιασμό της αναβάθμισης των εγκαταστάσεων του συλλόγου προστασίας της καρέτα-καρέτα ΑΡΧΕΛΩΝ στη Γλυφάδα σε αυτόνομο ενεργειακά, περιβαλλοντικό κέντρο διαδραστικής εκπαίδευσης, με παροχές και για ΑμΕΑ,(2011-2012).

- Την πλήρη μελέτη και επίβλεψη της ανακατασκευής προσκοπικής κατασκήνωσης 100 στρεμμάτων στον Άγιο Ανδρέα, Νέας Μάκρης, (2013).

Ο ίδιος προσωπικά και με μέλη της ομάδας έχει συμμετάσχει στις περισσότερες από τις Εθελοντικές Δράσεις που έχουν λάβει χώρα στην ευρύτερη περιοχή μας, όπως αναδασώσεις, αντιμετώπιση πυρκαγιών και καθαρισμό παραλιών.
ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

Ο ίδιος προσωπικά και με μέλη της ομάδας του έχει συμμετάσχει στις περισσότερες από τις Εθελοντικές Δράσεις που έχουν λάβει χώρα στην ευρύτερη περιοχή μας, όπως αναδασώσεις, αντιμετώπιση πυρκαγιών και καθαρισμό παραλιών.

Με την ομάδα αυτή ξεκίνησε τη δημιουργία του Δημοτικού Συνδυασμού με την ονομασία ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ και την εκπόνηση ενός συνεκτικού προγράμματος για το Δήμο Βάρης -Βούλας- Βουλιαγμένης, το οποίο και θα ολοκληρωθεί με την συμμετοχή και τις απόψεις Τοπικών Φορέων αλλά και με τις ιδέες κάθε Δημότη.

Η εθελοντική προσφορά είναι η ''δεύτερη φύση'' του.
Ξεκίνησε την ενασχόληση του με τον εθελοντισμό το 1984 και για 25 χρόνια υπήρξε ενεργός εθελοντής-πρόσκοπος στο 2ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Γλυφάδας.

Το 2010 ανέλαβε την πρωτοβουλία και επανίδρυσε το 3ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Βούλας και νυν Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης.

Εκλέχτηκε ως Αρχηγός του Συστήματος με τριετή καθήκοντα τα οποία και παρέδωσε επιτυχώς στις 26 Ιανουαρίου του 2014, για να ασχοληθεί απερίσπαστος με τα κοινά στο Δήμο μας.
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΟΓΚΑ
Η οικογένεια Δόγκα εγκαταστάθηκε στην περιοχή της Βούλας το 1927.

Είναι εγγονός του εξέχοντος νομικού και δικαστή Γεωργίου Κ. Δόγκα, πρωτεργάτη της ανεξαρτητοποίησης και της δημιουργίας της Κοινότητας Βούλας, βασισμένης στο σχέδιο της κηπούπολης, της οποίας υπήρξε ο πρώτος, αρχικά κατ' εντολή και εν συνεχεία εκλεγμένος Κοινοτάρχης.

Είναι γιός του Δημοσθένη Γ. Δόγκα, δικηγόρου παρ' Αρείω Πάγω, πρωτεργάτη της θέσπισης και λειτουργίας του ταμείου ανεργίας και επί σειρά ετών νομικού συμβούλου του Δήμου Βούλας.

 


casa victoria barkiza



φιλικά μέσα....

glyfada metropolitan

ShareNews 13

BANNERS PROTASEIS 1

acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
cp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες

acp logo 16 1

NotosNet YouTube