Η εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών του Κορωπίου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση που διοργανώθηκεαπό τον Δήμο Κρωπίαςτην Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014, απέδειξε για άλλη μια χρονιά ότι η νέα γενιά της χώρας μας μπορεί να γεννήσει την ελπίδα. Χρέος της πολιτείας είναι  να συμβάλει σε μια  εθνική αναπτυξιακή προσπάθεια  που θα σταματήσει την εκροή νέων επιστημόνων στο εξωτερικό και θα επαναφέρει  το επιστημονικό δυναμικό που αναγκάστηκε να μεταναστεύσει μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στηελληνικήδημόσιατριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η εκδήλωση ήταν αντάξια των προσδοκιών τόσο των διοργανωτών όσο και των συμμετεχόντων, γονέων και νέων φοιτητών. Η οργανωτική αρτιότητα και το πλήθος των καινοτομιών και εκπλήξεωνσημάδεψαν και φέτος την εορτή των νέων φοιτητών του Κορωπίου.

Η έναρξη της βραδιά ήταν αρκετά εντυπωσιακή. Ξεκίνησε με μια αρκετά ενδιαφέρουσαπαρουσίασηδιαφανειών, από τη ζωή της φοίτησης των μαθητών και μαθητριών των τριών Λυκείων του Δήμου Κρωπίας(εκδρομές, εθνικές παρελάσεις, αναμνηστικές φωτογραφίες, αθλητικές εκδηλώσεις, παραδόσεις μαθημάτων, εκπαιδευτικές επισκέψεις), την επιμέλεια της οποίας είχε το Γραφείο Τύπου του Δήμου Κρωπίας και η οργανωτική επιτροπή.

Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί, από τον Δήμαρχο Κρωπίας, Δημήτριο Κιούση, τον αντιδήμαρχο Διοίκησης και Οικονομικών, πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής ΠαιδείαςΑνδρέα Ντούνηκαι την εκπρόσωπο του Διεθνούς  Αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» κα ΕύηΑναματερού.

Μετά έγινε η καθιερωμένη φωτογράφηση στο κέντρο της σκηνής του αμφιθεάτρου με τη συνοδεία εντυπωσιακών εφέ και μουσικής.Στο τέλος μοιράστηκαν αναμνηστικά και ευχές με την υπογραφή του Δημάρχου Κρωπίας καθώς και δωρεάν κουπόνια ποτού, προσφορά γνωστού νεανικούστεκιού του κέντρου της πόλης.

Ο Διεθνής Αερολιμένας «Ελευθέριος Βενιζέλος» προσέφερε-για άλλη μια χρονιά-ένα σημαντικό χρηματικό βραβείο (3.000 ευρώ)στους πρώτους τρεις αριστούχους μαθητές:

1.

ΛέντελBλαντισλάβ (εισήχθη στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Ε.Μ.Π Αθηνών, με γενικό βαθμό 19,53)

2.

Αθηνά Τσιμπικτσιόγλου(Τμήμα Ιατρικής του Ε.Κ.Π.Α, με γενικό βαθμό 19.18)

3.

Νικόλαος Μυλωνάς(Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με γενικό βαθμό 19,07).

Οι τρεις αριστούχοι φοίτησαν στο 1ο Γενικό Λύκειο Κορωπίου. Στο περιθώριο της βράβευσης, ο Δήμος Κρωπίας απένειμε έπαινο στη μαθήτρια του 1ου ΓΕΛ Κορωπίου και νέα φοιτήτρια,Σεβαστή Ν. Υφαντή, η οποία κατετάγη 2η στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης εφήβων-νεανίδων. Συνολικά βραβεύτηκαν 134 μαθητές –νέοι φοιτητές.

Ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτριος Κιούσηςμε έναν σύντομο χαιρετισμό ευχαρίστησε θερμά,τον Διεθνή Αερολιμένα και ιδιαίτερα την καΑναματερού για την συνεργασία και την χρηματική χορηγία καθώς και την Χριστίνα Παπαχρήστου για την άρτια παρουσίαση και οργάνωση της εκδήλωσης. Προς τους επιτυχόντες και συνολικά στους μαθητές είπε να χαρούν την επιτυχία αυτή.Είναι επιτυχία και για τον Δήμο και συνολικά για τη Δημόσια Εκπαίδευση, ειδικά γιατί προήλθε σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες. Μπράβο σας!Η φοίτησή σαςστην τριτοβάθμια εκπαίδευση ανέφερε θα σας προσφέρει πολλές εμπειρίες για να ανταπεξέλθετε επαγγελματικά αλλά να γίνετε καλοί πολίτες δηλαδή ενεργοί πολίτες με συμμετοχή στα κοινά».

Ο Αντιδήμαρχος Ανδρέας Ντούνηςεξέφρασε τα θερμά του ευχαριστήριασε όλους τους επιτυχόντες για τις φετινές τους επιδόσεις, στο εκπαιδευτικό προσωπικό για το σπουδαίο έργο που έκαναν και το οποίο αποτυπώνεται και στο μεγάλο αριθμό επιτυχόντων καθώς και στους γονείς για την υποστήριξη που παρείχαν στα παιδιά τους. Ο κ. Ντούνης απευθυνόμενος στους νέους φοιτητές ευχήθηκε να ολοκληρώσουν με επιτυχία τις σπουδές τους και όταν αποφοιτήσουν να έχει τελειώσει η μεγάλη κρίση που περνάει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Τέλος, επανέλαβε τη θέση του ότι «η νέα γενιά δεν ευθύνεται για την κρίση και αξίζει καλύτερης τύχης από το ελληνικό κράτος και την Ευρωπαϊκή Ένωση».

H εκπρόσωπος του Διεθνούς Αερολιμένα, κα Ευη Αναματερούεπισήμανε το γεγονός ότιαπ’ όλα τα σχολεία των όμορων Δήμων στο Κορωπί, οι τρεις αριστούχοι συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες βαθμολογίες και ευχήθηκε να παραμείνουν οι αριστούχοι και όλοι όσοι αποφοιτήσουν από την τριτοβάθμια εκπαίδευση, στην Ελλάδα και να αξιοποιηθούν.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν,εκτός του Δημάρχου Κρωπίας και του ΑντιδημάρχουΔιοίκησης και Οικονομικών,ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικής Προστασίας, Θοδωρής Γρίβας, οι δημοτικοί σύμβουλοι  της πλειοψηφίας, Ελένη Αδάμ(Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου),Γεωργία Θεοχάρη-Μπούτση (Πρόεδρος των σχολικών επιτροπών)  Μαργέττα Φραγκογιάννη-Δημοπούλου, Κώστας Κιούσης, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Αθηνά Κιούσηκαι οι δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας,Γιώργος Γκίκας (αντιπρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου), Παναγιώτης Τσιμπικτσιόγλου, Μαρούσα Μάκαρη-Χρήστου,ο Διευθυντής του 1ουΓυμνασίου κ. Θεοχαρόπουλος, η διευθύντρια του 1ουΓΕΛ κα Μανδραπίλια,, ο διευθυντής του 1ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Σίμος Μασέλλης, η υποδιευθύντρια του 3ουΓΕΛ, κα Ιωάννα Καραχάλιου, ο καθηγητής Σεραφείμ Κωνσταντίνου, ο καθηγητής του 3ου ΓΕΛ Αναστάσιος Δημητράκης, ο ιερέας Σπυρίδων Μωραίτης (Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου), ο επ.βουλευτής Αττικής, μετεωρολόγος Νίκος Καντερές.

Την οργάνωση και παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε εθελοντικά,η Χριστίνα Παπαχρήστου,δημοτική υπάλληλος, το Γραφείο Τύπου ετοίμασε τις διαφάνειες της παρουσίασης ενώ συνέδραμαν εθελοντικά, οι δημοτικοί υπάλληλοι, Βασιλική Καρναμπάκου και Ιωάννα Σιδέρη. Οι φωτογραφίες των διαφανειών στάλθηκαν από τους μαθητές και τους οποίους ευχαριστούμε. Τέλος, ο Δήμος Κρωπίας ευχαριστεί τον κ.Γεώργιο Δήμα για την προσφορά της ανθοδέσμης καθώς και τον κ.Στέλιο Καρβελούτσο για την προσφορά του ποτού.Oι φωτογραφίες της εκδήλωσης είναι από το studio Papamichali.


casa victoria barkiza



φιλικά μέσα....

glyfada metropolitan

ShareNews 13

BANNERS PROTASEIS 1

acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
cp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες

acp logo 16 1

NotosNet YouTube