Η ψυχή του twin fashion blog.com είναι διπλή - και πανέμορφη: oι αδελφές Γεωργαλά, Ναταλία και Νεφέλη, πριν από μερικά χρόνια είχαν την έμπνευση να δημιουργήσουν το δικό τους blog. Σήμερα το εν λόγω ιστολόγιο, βασιζόμενο στην εξαιρετικά υψηλή επισκεψιμότητα και την επιρροή που ασκεί στη διαμόρφωση τάσεων στη γυναικεία μόδα, έχει προσελκύσει εταιρείες όπως η Diesel, η H&M κ.ά., με τις δύο αδελφές να έχουν καταφέρει, αφενός, να κυριαρχήσουν στον εγχώριο τομέα του fashion blogging αποκομίζοντας αξιοσέβαστα κέρδη, αφετέρου, να κάνουν το όνομά τους γνωστό και υπολογίσιμο στην Ευρώπη.
Ταυτόχρονα, εκτός από fashionistas διάγουν βίο διασημοτήτων, με την προσωπική τους ζωή, λόγω των επώνυμων σχέσεών τους και της συναναστροφής τους με άτομα του jet set, να απασχολεί τακτικά τον Τύπο.

Η Νεφέλη Γεωργαλά με τον μέχρι πρότινος αγαπημένο της Βαγγέλη Ροδόπουλο


Πολλαπλά προσόντα


Οι Νεφέλη και Ναταλία Γεωργαλά είναι δυο κορίτσια που διαθέτουν στενότατη σχέση με τον δημοσιογραφικό χώρο. Ο πατέρας τους, Γιάννης Γεωργαλάς, μαζί με τον αδελφό του, Κλεομένη, υπήρξαν εκδότες της αθλητικής εφημερίδας «Αθλητική Ηχώ».
Τα κορίτσια φοίτησαν σε ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία της Αθήνας, αλλά δεν θέλησαν να ακολουθήσουν την οικογενειακή παράδοση. Ο πατέρας τους σήμερα έχει πουλήσει τις εκδοτικές επιχειρήσεις και ασχολείται με τα χρηματοοικονομικά και τις αγοραπωλησίες ακινήτων.

Η Νεφέλη, 29 ετών, σπούδασε Οικονομικά στη Σκωτία και στη συνέχεια media στο Deree, ενώ η 25χρονη Ναταλία έκανε εξειδικευμένες σπουδές Μάνατζμεντ Μόδας στη γνωστή σχολή Marangoni στο Λονδίνο και στη συνέχεια μεταπτυχιακά στο Parsons School of Design στη Νέα Υόρκη. Οταν πριν από δύο χρόνια η Ναταλία επέστρεψε στην Αθήνα από τις ΗΠΑ, άρχισε να εργάζεται ως digital manager στην εταιρεία ρούχων Sugar Free της Αλεξάνδρας Σταθοκωστοπούλου. Εκεί συνάντησε τον μεγάλο έρωτα της ζωής της, τoν εφοπλιστή Θέμη Πετράκη, Νο2 στην ιεραρχία της ναυτιλιακής Ιοlcos Hellenic Maritime. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από κοινές παρέες στη Μύκονο και σύμφωνα με όσα ψιθυρίζονται στους κοσμικούς κύκλους, η Νεφέλη κάποια μέρα άκουσε τον επί χρόνια φίλο της Θέμη Πετράκη να της λέει στο κινητό: «Δεν θα το πιστέψεις, συνάντησα την αδελφή σου τυχαία και την ερωτεύτηκα».

Αρχικά η γνωριμία Θέμη και Ναταλίας κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, για ευνόητους λόγους. Το πρώτο κοινό τους ενσταντανέ τραβήχτηκε πολύ καιρό μετά, στην επίδειξη μόδας Κonstantinos Melis by Laskos, προκαλώντας πανικό στις κοσμικές στήλες. Παρά το γεγονός ότι ο Πετράκης έμενε στην Κηφισιά και η fashion blogger στη Γλυφάδα, οι δυο τους εκμηδένισαν τις αποστάσεις και, βλέποντας το πάθος και την ένταση του έρωτά τους, κάποιοι είχαν ήδη αρχίσει να μιλούν για επικείμενο γάμο. Ωστόσο, το ζευγάρι έριξε τίτλους τέλους στον δεσμό του πριν από περίπου έναν χρόνο και οι δυο τους ακολουθούν πλέον εντελώς διαφορετικούς δρόμους.

 

Οι αδελφές Γεωργαλά εκτός από fashionistas διάγουν βίο διασημοτήτων με την προσωπική τους ζωή να απασχολεί συχνά τον τύπο

Ναταλία & Νεφέλη Γεωργαλά: Μόδα, έρωτας και επιτυχία εις διπλούν

Ο επόμενος σταθμός στην πορεία της Ναταλίας δεν άργησε να βρεθεί και ήταν ένας γνωστός από τον κύκλο των παιδικών της χρόνων, ο Αλεξ Πάππας. Πρόκειται για γιο εφοπλιστών, μεγαλωμένο στο Μονακό, ο οποίος θέλησε να ασχοληθεί με τις οικογενειακές δραστηριότητες στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Το γεγονός ότι οι δυο τους μιλούσαν την ίδια γλώσσα ήταν μια καλή αφορμή να πείσει τη Ναταλία ότι να μεταναστεύσει, επιστρέφοντας στην Αμερική. 

Κι έτσι από τη Νέα Υόρκη πλέον ασχολείται με το twinfashionblog.com, ζώντας μια από τις πλέον ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της στο πλευρό του Αλεξ, ενός από τους πλέον ισχυρούς νεαρούς εφοπλιστές. Την ίδια στιγμή η αδελφή της Νεφέλη επιλέγει, προς το παρόν, μια μοναχική ζωή στην Ελλάδα.

Είχε ταυτίσει εδώ και δύο χρόνια την προσωπική της ζωή με τον γοητευτικό Βαγγέλη Ροδόπουλο, γιο του ιδιοκτήτη του ΙΕΚ Ακμή, του Μητροπολιτικού Κολλεγίου κ.λπ., Κωνσταντίνου Ροδόπουλου. Ο τολμηρός και οραματιστής Βαγγέλης, που έχει κάνει δυναμική είσοδο στην οικογενειακή επιχείρηση, έτοιμος να την οδηγήσει σε καινούρια success stories, εργαζόταν πολλές ώρες την ημέρα, ενώ τα βράδια φρόντιζε πάντα να τα αφιερώνει στην αγαπημένη του Νεφέλη, ζώντας μαζί της έντονη κοινωνική ζωή, με πάρτυ, εξόδους στα μπουζούκια κ.λπ.. Ωστόσο, ο θυελλώδης έρωτάς τους με τους πολλούς χωρισμούς και τις διάφορες διακυμάνσεις τούς οδήγησε στην απόφαση να χωρίσουν. «Αυτό είναι και το οριστικό τέλος μιας σχέσης που με σημάδεψε, αλλά δεν πήγαινε άλλο», εκμυστηρεύτηκε η fashion blogger στο φιλικό της περιβάλλον. Εχοντας δεκάδες επιχειρηματικά σχέδια να την περιμένουν, δηλώνει πλέον «ελεύθερη και ωραία», έτοιμη για ταξίδια και προκλήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, πάντα για τη μόδα και το twinfashionblog.com.

 

Η Ναταλία Γεωργαλά με τον σύντροφό της εφοπλιστή Αλεξ Πάππας


Η Ναταλία και η Νεφέλη εμπνέονται από τη μόδα και δημιουργούν μόδα

 


casa victoria barkiza



φιλικά μέσα....

glyfada metropolitan

ShareNews 13

BANNERS PROTASEIS 1

acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
cp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες

acp logo 16 1

NotosNet YouTube