Ο 4ος πιο πλούσιος Έλληνας ο Γιάννης Κούστας έχει τον δικό του κύκλο γνωριμιών καθώς ζεί στη Βουλιαγμένη σε ενα απο τα πιο ακριβά προάστια της Ευρώπης και αρκετά βράδια παρευρίσκεται στα κοσμικά πάρτι των επίσης ευκατάστατων γειτόνων του.

giannis sofia kousta2

Ωστόσο ο φετινός Σεπτέμβριος επιφύλασσε μια μεγάλη ανατροπή στην προσωπική του ζωή. Η απρόσμενη γνωριμία σε μια κοσμική εκδήλωση με την 22χρονη καλλονή που βλέπετε στις φωτογραφίες ήταν αρκετή για να αλλάξει τα δεδομένα. Το Spirto παρουσιάζει το νέο αμόρε του Έλληνα billionaire.

Η Δήμητρα Μέρμηγκα φαίνεται πως δεν κέρδισε τον «άτακτο» Dr Κούστα μόνο από την εντυπωσιακή εξωτερική της εμφάνιση. Είναι μια νέα κοπέλα που διαφέρει αρκετά από όλα αυτές τις μικρές σταρλετίτσες που προσεγγίζουν τον εφοπλιστή, έχοντας στο μυαλό τους μερικές βόλτες με τη θαλαμηγό και μια free βραδιά στους vip.

giannis sofia kousta3

Η 22χρονη Δήμητρα, προέρχεται από μια ευκατάστατη οικογένεια και έχει μεγαλώσει στην Βούλα.

Δηλώνει… εισοδηματίας και αφιερώνει αρκετό από τον χρόνο της στα πράγματα που αγαπά και την γεμίζουν.

Οι φίλοι της ξέρουν ότι κανείς άλλος στην παρέα δεν μπορεί να την ξεπεράσει στις; Γνώσεις της για τη μόδα. Είναι το χόμπι της, η μεγάλη της αγάπη για την οποία έχει σπουδάσει, και είναι αποφασισμένη να ξεκινήσει τη δική της καριέρα.

Η Δήμητρα είναι ένα κορίτσι χαμηλών τόνων, διαβασμένη και πολυταξιδεμένη για το νεαρό της ηλικίας της. Η ίδια δείχνει αρκετά προσγειωμένη, γεγονός που διέκρινε αμέσως ο νέος της αγαπημένος. 

giannis sofia kousta4

Ο Γιάννης Κούστας και η Δήμητρα Μέρμηγκα πολλές φορές έχουν εμφανιστεί μαζί τα απογεύματα στην παραλία της Βουλιαγμένης βολτάροντας και συζητώντας. 

 giannis sofia kousta5

Το «αμαρτωλό» καλοκαίρι

Ο Έλληνας εφοπλιστής πάντως, το φετινό καλοκαίρι είχε ανάγκη αποφόρτισης και διοργάνωσε μίνι κρουαζιέρα στις Σποράδες, αφού αρχικά είχε επισκεφτεί την Αλόννησο. Μάλιστα, εκεί έδωσε το «παρών» στη βάφτιση του Σπύρου Πατίτσα. Και, παρότι δεν έγινε αντιληπτός από πολλούς, σε μία έξοδό του στο νησί «πιάστηκε» στον φακό των παπαράτσι, συνοδευόμενος από τον επιστήθιο φίλο του Λέοντα Γιοχάι και τέσσερις «εκρηκτικές» υπάρξεις, μια εκ των οποίων φημολογείται ότι ήταν η συνοδός του, με καταγωγή από την από την γειτονική Βουλγαρία.

 

Οι κατακτήσεις του Έλληνα billionaire είναι αμέτρητες, αφού διατηρούσε ερωτική σχέση με μία Πολωνέζα και μία καλλονή από τη Μολδαβία. Όμως το φεγγάρι άλλαξε, οι περιπέτειες του καλοκαιριού έμειναν στην 50μετρη θαλαμηγό του και το φετινό φθινόπωρο έφερε στην ζωή του εφοπλιστή την αλλαγή στο πρόσωπο της εντυπωσιακής Δήμητρας Μέρμηγκα.

 

Γιάννης-Σοφία Κούστα: Το διαζύγιο των 180 εκατομμυρίων!

Όταν γνωρίστηκε το 1994 ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας με τη Σοφία Γιαννικοπούλου, εκείνη ήταν ένα σέξι κορίτσι, που όλοι γνώριζαν ως ηθοποιό βιντεοταινιών.

giannis sofia kousta6Δεν κατάφερε ποτέ να γίνει πρωταγωνίστρια, αλλά η Σοφία Γιαννίκου- όπως ήταν το καλλιτεχνικό της επώνυμο- κατάφερε να κάνει εντύπωση με τη θηλυκότητα, το μπρίο και το υπέροχο κορμί της.


Υπήρξε παρτενέρ του Στάθη Ψάλτη στο «Ρόκυ 14 και ο πρώτος μπουνάκιας» και την ταινία «Πανταχού παρών» που είχε γυριστεί στην Παλλήνη, στις εγκαταστάσεις του Γιώργου Κοσκωτά, σε σενάριο Κώστα Παπαπέτρου (υπέγραφε και το σίριαλ «Ορκιστείτε παρακαλώ») και σκηνοθεσία Γιώργου Σκαλενάκη. Χαρακτηριστική η εμφάνισή της στη βιντεοταινία «Εραστής για 11 νύχτες» και στη σειρά «Ο κανονιέρης και η βεντέτα».

giannis sofia kousta7Ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας, όταν γνωρίστηκαν ήταν ακόμη παντρεμένος με την πρώτη του σύζυγο και είχαν αποκτήσει δύο παιδιά. Δεν μπορούσε όμως, να μείνει άπραγος μπροστά στο μεγάλο πάθος και τον έρωτά του με τη Σοφία, που έφτασε να τον κάνει να συγκρουστεί με τον πατέρα του. Τελικά, παντρεύτηκαν 2 χρόνια μετά την αρχή της σχέσης τους, η Σοφία Γιαννικοπούλου παίρνει επίσημα το επώνυμο Κούστα, του εφοπλιστή που βρίσκεται στην 5άδα των πιο πλούσιων ανθρώπων στην Ελλάδα.


Ο έρωτάς τους εκτός πάθος, χλιδή και λαμπερές εμφανίσεις ευτύχησε με τον ερχομό των δυο παιδιών τους. Το ζευγάρι συχνά, από το 2001 και μετά, γινόταν θέμα συζήτησης της κοσμικής Αθήνας και των κύκλων τους, αφού οι «καλοθελητές» έλεγαν ότι η Σοφία Κούστα είχε αποκτήσει μια παράξενη συμπεριφορά που οδηγούσε σε εντάσεις τα μέλη της οικογένειας Κούστα.


Το 2012 όλοι κατάλαβαν ότι η ευτυχία τους δεν είναι όπως φαίνεται. Γεγονόταν που το πένα διαδεχόταν το άλλο -ανάμεσά τους- τους οδήγησε σε εξώδικα, ασφαλιστικά μέτρα και στις δικαστικές αίθουσες. Ο γάμος είχε τελειώσει και ήταν οριστικό.

giannis sofia kousta8

Δημοσιεύματα που ασχολήθηκαν με τη ζωή τους μιλούσαν για την ύπαρξη τρίτου προσώπου, την οποία αντιλήφθηκε ο Γιάννης Κούστας, αφού γνωστός αθλητής και άνθρωπος που είχε σχέσεις με την οικογένεια, βρισκόταν συχνά στα ίδια μέρη, έκανε τα ίδια ταξίδια με την οικογένεια.

giannis sofia kousta9Τον Ιούνιο του 2012, ο Γιάννης Κούστας έφυγε χωρίς επιστροφή από το οικογενειακό σπίτι της Γλυφάδας και έμεινε μόνος σε σπίτι στη Βουλιαγμένη. Τον Σεπτέμβριο του 2012 έστειλε εξώδικό στη γυναίκα που ερωτεύτηκε παράφορα, ανακοικώνοντάς της επίσημα το τέλος της συζυγικής τους σχέσης και την απόφασή του να είναι οριστικό.

Εκεί ξεκίνησαν και τα προβλήματα σχετικά με την περιουσία, τις αποζημιώσεις του διαζυγίου και ο φάκελος «οικονομικά ζητήματα της τεράστιας περιουσίας» άνοιξε. Τον Δεκέμβριο του 2012 η Σοφία καταθέτει μήνυση και στέλνει εξώδικο στον Γιάννη Κούστα, ισχυριζόμενη ότι την χτύπησε και είναι επικίνδυνος για τη ζωή της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, η πρόσφατη «συνάντησή» τους στη δικαστική αίθουσα στις 27 Απριλίου, δεν είχε αποτέλεσμα. Η διεκδίκηση χρημάτων από την πλευρά της Σοφίας Κούστα συνεχίζει, με την πρώην σύζυγο του εφοπλιστή να διεκδικεί 180 εκατομμύρια ευρώ! Παράλληλα, δεν έχουν λυθεί τα θέματα που αφορούν τα παιδιά τους: τις συναντήσεις και την επικοινωνία τους με τον πατέρα τους, τη διατροφή τους. Άνθρωποι του στενού περιβάλλοντός τους λένε ότι η κατάσταση ανάμεσα τους είναι πολεμική. Κανένας δεν υποχωρεί, οι ευθύνες εκτοξεύονται από τον έναν στον άλλον και ο πόλεμος που έχει ξεκινήσει δε μοιάζει να έχει σύντομα τέλος.


casa victoria barkiza



φιλικά μέσα....

glyfada metropolitan

ShareNews 13

BANNERS PROTASEIS 1

acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
cp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες

acp logo 16 1

NotosNet YouTube