Με ορίζοντα το συνέδριο της ΝΔ που θα διεξαχθεί στις 22 -24 Απριλίου στις 3 Απριλίου θα διεξαχθούν εκλογές σε επίπεδο τοπικών επιτροπών – νομαρχιακών της ΝΔ.
Ενδεικτικά αναφέρουμε την περίπτωση της τοπικής της ΝΔ στη Γλυφάδα. Ο νυν πρόεδρος κος Νίκος Παπάζογλου αδιαμφισβήτητα έχει επιδείξει ένα πλούσιο έργο, καθώς τα τελευταία τρία χρόνια έχει ανακαινίσει τα γραφεία δημιουργώντας ένα υπερσύγχρονο χώρο πλήρως εξοπλισμένο με αποκλειστικά δικά του έξοδα. Μόνο τα μηνιαία έξοδα λειτουργίας του γραφείου υπερβαίνουν τα 2.000 ευρώ και τα καλύπτει εξ ολοκλήρου ο ίδιος! Παράλληλα, κατάφερε μόνος του με συνεχείς προσωπικούς αγώνες και πλήρη αφοσίωση στα κομματικά του καθήκοντα να συσπειρώσει τους νεοδημοκράτες και τους εθελοντές και όλοι μαζί να καταφέρουν αλλεπάλληλες πολιτικές νίκες στη Γλυφάδα.


Η ανακοίνωση του κυρίου Παπάζογλου:

Φίλες και Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας

Ως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας και υποψήφιος εκ νέου στις εκλογές της
3ης Απριλίου για τη νέα προεδρία, νιώθω την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας τονίζοντας την αναγκαιότητα της συμμετοχής σε αυτή την εκλογική διαδικασία.

Οι συγκεκριμένες εκλογές είναι καθοριστικές για την αναδιοργάνωση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία θα αποτελέσει και την αρχή της επιστροφής μας στην εξουσία και της σωτηρίας της χώρας από την ανικανότητα της σημερινής κυβέρνησης.

Ως υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας, ζητώ τη στήριξη σας για:

Μια Νέα Δημοκρατία Γλυφάδας που ανήκει σε όλους

Ανοιχτή στους φίλους της, που θα καταθέτουν την άποψη τους και θα συμμετέχουν στο διάλογο, χωρίς φέουδα και με ελευθερία λόγου

Μια Νέα Δημοκρατία Γλυφάδας μακριά από παλαιοκομματικές πρακτικές και σχέσεις εξάρτησης
Κοντά στους νέους κοιτώντας το μέλλον!

Δημοκρατική , Ενωμένη, Δυναμική

Και θα την κάνουμε ΜΑΖΙ!

Το κοινωνικό μου έργο είναι γνωστό σε όλους, το οποίο ανιδιοτελώς θα υπηρετώ για πάντα.
Η αγάπη μου για τη Γλυφάδα μας και τη Νέα Δημοκρατία, με έχει κρατήσει μάχιμο όλα αυτά τα χρόνια. Η επιθυμία μου για προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο και την παράταξη, με ωθούν για μια ακόμη φορά στο να είμαι υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας, ώστε να συνεχίσω το έργο μου και να ολοκληρώσω το όραμα μου.

Ως πρόεδρος δημιούργησα τα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας, που συστεγάζουν την ΟΝΝΕΔ Γλυφάδας, μαζί με την ΜΑΚΙ Γλυφάδας και την Β2 Διοικητική Νομαρχιακή Επιτροπή, μετατρέποντάς τα ως το πλέον οργανωμένο κέντρο επιχειρήσεων της Νέας Δημοκρατίας στην ευρύτερη περιοχή, έχοντας ρυθμιστικό και πρωταγωνιστικό ρόλο στις δράσεις του κόμματος.

Δυναμικός με έντονο ρόλο, ηγήθηκα όλων των δράσεων που οδήγησαν τη Νέα Δημοκρατία σε σημαντικές διακρίσεις και νίκες στη Γλυφάδα, ανακηρύσσοντας την πρώτο κόμμα σε όλες τις εκλογικές μάχες.

Στις 3 Απριλίου είναι στο χέρι μας να επιλέξουμε τους κατάλληλους ανθρώπους που θα εκπροσωπούν επάξια την παράταξη στην τοπική μας κοινωνία και με ευθύνη να αποκτήσουν ξανά την χαμένη εμπιστοσύνη του λαού, ώστε όλοι μαζί να οδηγήσουμε την Νέα Δημοκρατία στη διακυβέρνηση με καθαρή πλειοψηφία.

Το μέλλον είναι στα χέρια σας!
Ζητώ την ψήφο σας
Ζητώ τη στήριξη σας ως Πρόεδρο, στις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας.

Με εκτίμηση,
Νίκος Παπάζογλου

 

Βιογραφικό σημείωμα

Ο Νίκος Παπάζογλου γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στη Γλυφάδα από το 1974.

Είναι διπλωματούχος του Πανεπιστημίου του Βερολίνου στις εφαρμογές Lazer σε ανθρώπινους ιστούς.

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας ΦΑΡΜΕΞ Α.Ε και μέλος των επιχειρήσεων Παπάζογλου, ο οποίος απασχολεί 300 εργαζόμενους.

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Γλυφάδας – Τακτικό Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής.

Νυν Πρόεδρος της Δημοτικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας.

Ενεργό μέλος του Ελληνοαμερικανικού, του Γερμανικού και του Ιταλικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και ενεργό μέλος του Δ.Σ του Συνδέσμου Ανωνύμων Εταιρειών και Ε.Π.Ε.

Έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική δραστηριότητα στην τοπική κοινωνία της Γλυφάδας, με ενεργή συμμετοχή στα κοινά και ως πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του 8ου Γυμνασίου Γλυφάδας, με δικές του δαπάνες, προσέφερε σημαντικές υπηρεσίες στο σχολείο, προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες εκπαίδευσης και υγιεινής διαβίωσης των μαθητών.

Ευαισθητοποιημένος και έτοιμος πάντα να ανταποκριθεί σε μικρά και μεγάλα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας, καταγράφει στο ενεργητικό του παρεμβάσεις που έλυσαν προβλήματα, διευκόλυναν την καθημερινότητα της μαθητικής κοινότητας της πόλης και βοήθησαν ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Αγαπητός σε όλο τον κόσμο, είναι δίπλα στους συνανθρώπους μας, συνεισφέροντας ενεργά με ιδιαίτερη ευαισθησία στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.


casa victoria barkiza



φιλικά μέσα....

glyfada metropolitan

ShareNews 13

BANNERS PROTASEIS 1

acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
cp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες

acp logo 16 1

NotosNet YouTube