Αλλαγές στην ηγεσία της Ανεξάρτητης Κίνησης Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης θα φέρει το 2017 μετά την οριακή νίκη στις δημοτικές εκλογές της 25ης Μαΐου 2014 του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, με τον συνδυασμό του «Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη-Πόλη για να ζεις».

Σύμφωνα με πληροφορίες παρατηρείται κινητικότητα  στο εσωτερικό της Ανεξάρτητης Κίνησης Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης προκειμένου να αποφασιστεί ποια θα είναι η επόμενη ηγεσία της δημοτικής παράταξης εν όψει και των δημοτικών εκλογών το 2019.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ Ανεξάρτητης Κίνησης

Το 1986 μια ομάδα δυναμικών ανθρώπων με επικεφαλής το Γρηγόρη Κασιδόκωστα και με κοινό χαρακτηριστικό την αγάπη για τον τόπο τους, ίδρυσαν την Ανεξάρτητη Κίνηση Βουλιαγμένης. Κύριος στόχος της κίνησης ήταν η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής, από τους κινδύνους της άναρχης ανάπτυξης.

Στηριζόμενη σε ένα ξεκάθαρο όραμα για τον τόπο, αλλά και σε ισχυρές αρχές και αξίες, η Ανεξάρτητη Κίνηση Βουλιαγμένης κέρδισε από την πρώτη στιγμή την εμπιστοσύνη της τοπικής κοινωνίας. Στις δημοτικές εκλογές του 1986, η Ανεξάρτητη Κίνηση εξελέγη για πρώτη φορά στη διοίκηση του Δήμου Βουλιαγμένης, ενώ υπερψηφίστηκε με σημαντική διαφορά και στις έξι εκλογικές αναμετρήσεις που ακολούθησαν. Δείτε τα αποτελέσματα των εκλογικών αναμετρήσεων.

Για 24 χρόνια άσκησε τη διοίκηση του Δήμου εποικοδομητικά, με συνέπεια, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα. Υλοποίησε ένα σημαντικό και πολυεπίπεδο έργο, με δράσεις και παρεμβάσεις που «σφράγισαν» την ξεχωριστή φυσιογνωμία της Βουλιαγμένης.

Το 2010 η παράταξη μετεξελίχθηκε σε Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης- Βούλας-Βουλιαγμένης και διεκδίκησε την εκλογή της στο νέο, ενιαίο Δήμο, που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της εφαρμογής του Προγράμματος «Καλλικράτης». Εμπλουτίζοντας το δυναμικό της με δραστήριους και ενεργούς πολίτες από κάθε περιοχή, παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο και ρεαλιστικό πρόγραμμα δράσης.

Με επικεφαλής το Γρηγόρη Κασιδόκωστα, κέρδισε τις εκλογές του Οκτωβρίου 2010 και από την 1/1/2011 ανέλαβε τη διοίκηση του νέου Δήμου.

Τον Μάρτιο του 2012, ο Γρηγόρης Κασιδόκωστας παραιτήθηκε από τη θέση του Δημάρχου για σοβαρούς λόγους υγείας. Μετά από μυστική ψηφοφορία μεταξύ των εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης, νέος επικεφαλής της Ανεξάρτητης Κίνησης και Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, αναδείχθηκε ο Σπύρος Πανάς.

Έχοντας εμπιστευθεί στην ηγεσία της ένα από τα παλαιότερα και πιο έμπειρα στελέχη της, η Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης συνεχίζει το έργο της στην υπηρεσία του τόπου και των Δημοτών.

 Ο ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΑΣ

Ο Σπύρος Πανάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βουλιαγμένη και κατοικεί με την οικογένειά του μόνιμα στη Βούλα. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Ρόπα και πατέρας μιας μικρής κόρης.

Η οικογένειά του έχει ρίζες στην Κεφαλονιά και στη Μικρά Ασία.

Μετά την αποφοίτησή του από το Λύκειο Βουλιαγμένης, σπούδασε Μεταλλειολόγος – Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Στηριγμένος στη σκληρή δουλειά και στο πάθος για τελειότητα, είναι σήμερα ένας επιτυχημένος επαγγελματίας στο χώρο των τουριστικών επιχειρήσεων. Το 1994 εγκατέστησε μόνιμα την έδρα των επιχειρήσεών του στην περιοχή Βάρκιζα της Βάρης.

Το 1990, σε ηλικία 23 ετών, εξελέγη για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Βουλιαγμένης, με το συνδυασμό του Γρηγόρη Κασιδόκωστα. Υπηρέτησε το Δήμο για πέντε συνεχόμενες τετραετίες, από τις θέσεις του μέλους της Δημαρχιακής Επιτροπής, του Προέδρου των Σχολικών Επιτροπών και του Αντιδημάρχου, με αρμοδιότητες στους τομείς του Πρασίνου, του Περιβάλλοντος, της Καθαριότητας των Τεχνικών Υπηρεσιών, των Οικονομικών και της Διοίκησης. Παράλληλα, άσκησε καθήκοντα Αναπληρωτή Δημάρχου.
Το 2010 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος στον ενοποιημένο Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης με το συνδυασμό του Γρηγόρη Κασιδόκωστα και ορίστηκε Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Διαφάνειας, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Πολιτικής Προστασίας.

Το Μάρτιο του 2012 εξελέγη νέος Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, στη θέση του παραιτηθέντος Δημάρχου, έπειτα από ψηφοφορία μεταξύ των εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων της Ανεξάρτητης Κίνησης.

Πυξίδα δράσης στο έργο του ήταν και παραμένει το όραμα μιας σύγχρονης, πράσινης και λειτουργικής πόλης, με σεβασμό στον άνθρωπο στο περιβάλλον και στον πολιτισμό.


casa victoria barkiza



φιλικά μέσα....

glyfada metropolitan

ShareNews 13

BANNERS PROTASEIS 1

acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
cp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες

acp logo 16 1

NotosNet YouTube