Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος φιλοξενεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τις 26 έως τις 30 Απριλίου τον κορυφαίο φιλανθρωπικό αγώνα με την επωνυμία «No Finish Line», που έχει ως στόχο την ενίσχυση των προγραμμάτων της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Επί πέντε ημέρες,το ΚΠΙΣΝ θα δώσει τη δυνατότητα σε χιλιάδες πολίτες να τρέξουν, αλλά και να προσφέρουν με τα χιλιόμετρα που θα διανύσουν. Για ορισμένους, ίσως να πρόκειται για την πρώτη τους γνωριμία με τον χώρο.

image1Το No Finish Line είναι αγώνας ευαισθητοποίησης και προσφοράς, όπου μέσα σε 90 συνεχόμενες ώρες, κάθε άνθρωπος ανεξαρτήτως ηλικίας, μπορεί να προσφέρει περπατώντας ή τρέχοντας, χωρίς κανέναν χρονικό ή χιλιομετρικό περιορισμό, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλει, για όσες φορές θέλει, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλει και για όση διάρκεια θέλει, μέσα στην ειδικά διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή 1000μ. γύρω από το Kανάλι στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και να προσφέρει χρήματα καταγράφοντας χιλιόμετρα, στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και τα εννέα σωματεία, ιδρύματα και εταιρείες που υποστηρίζει.

Από το απόγευμα της Τετάρτης (26/4) στις 19:00 έως την Κυριακή (30/4) στις 13:00, περισσότεροι από 6.000 δρομείς που υπερκάλυψαν τις εγγραφές θα τρέξουν χωρίς τερματισμό στο ΚΠΙΣΝ και για κάθε χιλιόμετρο που θα καλύπτουν θα ενισχύονται τα παιδιά άπορων οικογενειών που έχουν ανάγκη. Εάν προκύψει περιθώριο για άλλες συμμετοχές, θα ανακοινωθεί από την Πέμπτη (27/4) μέσω της ιστοσελίδας (http://main.nflathens.com) και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της διοργάνωσης.

Στην εκκίνηση, στις 19:00, εκτός από τους δρομείς, θα βρεθούν ο χρυσός Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης που είναι Πρεσβευτής του αγώνα, ο ηθοποιός και σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης που θα παρουσιάσει τον αγώνα, οι παγκόσμιοι πρωταθλητές του στίβου, Κώστας Φιλιππίδης και Βούλα Παπαχρήστου, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, πολλοί ακόμα αθλητές, αλλά και οι εκπρόσωποι όλων των χορηγών και υποστηρικτών του αγώνα.

nfl1Το No Finish Line Athens για τις τρεις πρώτες χρονιές τουλάχιστον, προγραμματίζεται όπως έγινε και στο Παρίσι αλλά και στο Όσλο, να έχει διάρκεια πέντε ημερών, δηλαδή 90 ωρών, και θα πρόκειται για το μεγαλύτερο σε διάρκεια αγώνα δρόμου κοινωνικού χαρακτήρα που έχει γίνει ποτέ στην ελληνική επικράτεια. Στον εναρκτήριο αγώνα, το ποσό εγγραφής για την ατομική συμμετοχή, είναι αρκετά μειωμένο σε σχέση με το ποσό που προβλέπεται σε όλα τα No Finish Line του κόσμου και προσδιορίζεται στα 5 ευρώ αντί για τα 15 που καταβάλει ο κάθε συμμετέχοντας στους άλλους αγώνες της σειράς.

Επιίσης, θα διεξαχθεί αγώνας των 24 ωρών με αγωνιστικό χαρακτήρα, ο οποίος έχει οριστεί να ξεκινήσει το Σάββατο, 29 Απριλίου (ώρα 12:00) και λήγει την Κυριακή, 30 Απριλίου (12:00). Το κόστος ατομικής συμμετοχής στον αγώνα των 24 ωρών, ο οποίος είναι ανεξάρτητος από το 90ωρο, είναι δέκα (10) ευρώ και θα υπάρξει κατάταξη με νικητές και έπαθλα για τους πρώτους νικητές, καθώς και επιπλέον παροχές από το 90ωρο. Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει και στους δύο αγώνες είναι υποχρεωτικό να κάνει ξεχωριστή εγγραφή.

Διοργανωτής του “No Finish Line Athens” είναι ο ιστορικός αθλητικός και πολιτιστικός σύλλογος “Ερμής 1877”, ο οποίος ιδρύθηκε το 1877 από Έλληνες που αποτελούσαν την πνευματική ελίτ της εποχής σε Αθήνα και Κωνσταντινούπολη. Με πρωτοβουλία του “Ερμή” διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη το 2014 ο πρώτος φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου 48 ωρών, το “Τρέξε Χωρίς Τερματισμό”, ο οποίος ουσιαστικά αποτελεί τον πρόδρομο του No Finish Line Athens στην Ελλάδα. Έτσι, η Αθήνα είναι η τέταρτη πόλη που εντάσεται στο διεθνές δίκτυο αγώνων του No Finish Line International, το οποίο έως το τέλος του 2018 και μετά το Μονακό, το Παρίσι, το Όσλο και την Αθήνα, αναμένεται να έχει προσθέσει στην σειρά τη Βαρκελώνη, το Λονδίνο και τις Βρυξέλλες.

nfl2Για τη διευκόλυνση της πρόσβασης προς και από το ΚΠΙΣΝ, για τη συμμετοχή ή την παρακολούθηση του Athens Finish Line, προσφέρεται καθημερινά δωρεάν μεταφορά των επισκεπτών με τη χρήση μικρού ιδιωτικού λεωφορείου (shuttle bus). Το λεωφορείο ξεκινά από το κάτω μέρος της Πλατείας Συντάγματος (στη συμβολή με την οδό Ερμού), κάνει μία στάση στον σταθμό Συγγρού-Φιξ και καταλήγει στο ΚΠΙΣΝ.

«Άστα να τρέξουν ξανά» στο Νο Finish Line Athens

Το Νο Finish Line της Αθήνας σε συνεργασία με την «Ινστιτούτο Ομάδα για τον Κόσμο – Περιβαλλοντική Συμμαχία 2004+» συγκεντρώνουν χρησιμοποιημένα -σε καλή κατάσταση- αθλητικά παπούτσια κι αθλητικό ρουχισμό, για επαναχρησιμοποίηση με κύριους αποδέκτες, τους πληγέντες από την προσφυγική κρίση καθώς και κοινωνικές δομές της χώρας. Όποιος επιθυμεί να στηρίξει το πρόγραμμα «Άστα να περπατήσουν ξανά για καλό σκοπό», μπορεί να φέρει παπούτσια και φόρμες/μπλουζάκια και να τα τοποθετήσει στους κατάλληλα σηματοδοτημένους κάδους, από τις 26 έως τις 30 Απριλίου στο Κέντρο Πολιτισμού, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του αγώνα.


casa victoria barkiza



φιλικά μέσα....

glyfada metropolitan

ShareNews 13

BANNERS PROTASEIS 1

acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
cp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες

acp logo 16 1

NotosNet YouTube