Η υλοποίηση του επενδυτικού πλάνου της κοινοπραξίας AGC Equity Partners, του νέου ιδιοκτήτη του Astir Palace δείχνει να βρίσκει σε πλήρη εξέλιξη, δεδομένου ότι ανακοινώθηκε ότι υπεγράφη σύμβαση με την ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ, προκειμένου να αναλάβει η τελευταία την ανακαίνιση /ανάπλαση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος του Αστέρα. Βάσει της σύμβασης, η ΑΚΤΩΡ θα έχει ολοκληρώσει τις εργασίες που έχει αναλάβει -με το τίμημα να ανέρχεται συνολικά στα 68,4 εκατ. ευρώ- μέχρι το τέλος του Απριλίου του 2018, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι ο στόχος δεν είναι άλλος από το να είναι έτοιμο να λειτουργήσει το συγκρότημα στα επόμενα Ποσειδώνια και, φυσικά, για την τουριστική σεζόν του 2018.

Η υλοποίηση του επενδυτικού πλάνου της κοινοπραξίας AGC Equity Partners, του νέου ιδιοκτήτη του Astir Palace δείχνει να βρίσκει σε πλήρη εξέλιξη, δεδομένου κιόλας ότι την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε ότι υπεγράφη σύμβαση με την ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ, προκειμένου να αναλάβει η τελευταία την ανακαίνιση /ανάπλαση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος του Αστέρα. Βάσει της σύμβασης, η ΑΚΤΩΡ θα έχει ολοκληρώσει τις εργασίες που έχει αναλάβει -με το τίμημα να ανέρχεται συνολικά στα 68,4 εκατ. ευρώ- μέχρι το τέλος του Απριλίου του 2018, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι ο στόχος δεν είναι άλλος από το να είναι έτοιμο να λειτουργήσει το συγκρότημα στα επόμενα Ποσειδώνια και, φυσικά, για την τουριστική σεζόν του 2018.

Πλάνο ανακαίνισης

Το συνολικό επενδυτικό πλάνο της AGC Equity Partners για τον νέο «Αστέρα» ανέρχεται σε επίπεδα άνω των 600 εκατ. ευρώ και περιλαμβάνει έξι θεματικές περιοχές:Το ξενοδοχείο Ναυσικά: Προβλέπεται πλήρης ανακαίνιση όλων των εσωτερικών χώρων με στόχο τελικά να περιλαμβάνει 132 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων και 22 σουιτών, πλήρη ανακαίνιση του χώρου της πισίνας, δημιουργία bar-restaurant 140 θέσεων δίπλα στην πισίνα, ενώ στα πλάνα περιλαμβάνεται και η ενίσχυση της γαστρονομικής ταυτότητας του ξενοδοχείου. Το ξενοδοχείο Αρίων: Το πλάνο περιλαμβάνει πλήρη ανακαίνιση των εσωτερικών χώρων με στόχο να έχει συνολικά 122 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων και 20 σουιτών από 75-450 τ.μ.. Στα πλάνα περιλαμβάνεται η δημιουργία συνεδριακών χώρων και αιθουσών εκδηλώσεων υψηλών προδιαγραφών, καθώς και η αναβάθμιση και η δημιουργία υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων spa διεθνών προδιαγραφών.13 συνολικά κατοικίες που θα χτιστούν μετά την κατεδάφιση των εγκαταστάσεων του πρώην ξενοδοχείου «Αφροδίτη».Το πάρκο της χερσονήσου με χώρους πρασίνου, ανοιχτούς για το κοινό.Η Αστήρ Μαρίνα Βουλιαγμένης για την οποία προβλέπεται η αναβάθμιση των εγκαταστάσεων υποδομών και υπηρεσιών, η δημιουργία νέων εγκαταστάσεων Yacht Clib, η ενίσχυση των υπηρεσιών αναψυχής και των εμπορικών χρήσεων, η αναδιάταξη του εξωτερικού προσήνεμου μώλου εντός της υφιστάμενης χωροθετημένης θαλάσσιας ζώνης για τη δυνητική διεύρυνση της χωρητικότητας.

Σημειωτέον πως η ανάπλαση της μαρίνας αναμένεται να ξεκινήσει μετά τις αδειοδοτικές διαδικασίες για τη χωροθέτησή της.Το Astir Beach, όπου πρόκειται να γίνει αναβάθμιση των υφιστάμενων χώρων εστίασης με παράλληλη βελτίωση του Platinum Club and spa, ενώ θα βελτιωθεί και η πρόσβαση στην αρχαιολογική ζώνη του «Ναού του Απόλλωνα».Σημειώνεται ότι η παραλία κατά τη διάρκεια των εργασιών θα παραμείνει ανοικτή, όπως άλλωστε και η μαρίνα.Η επένδυση υιοθετεί όλες τις σύγχρονες μεθόδους εξοικονόμησης ενέργειας, με τις κατοικίες να έχουν βιοκλιματικό χαρακτήρα, ενώ προβλέπεται και η φύτευση επιπλέον 6.300 τουλάχιστον δέντρων.Το σύνολο της έκτασης ανέρχεται σε 302 στρέμματα.Η συνολική δόμηση ανέρχεται σε μόλις 56.000 τ.μ. Το 72% της συνολικής έκτασης αφορά προστατευμένες και πράσινες περιοχές, οι τουριστικές χρήσεις αντιστοιχούν σε 41.500 τ.μ. ή αλλιώς στο 73,5% της συνολικής δόμησης, ενώ τοπόσημα της περιοχής όπως το μνημείο του Απόλλωνα εξαιρούνται από την έκταση.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ DOGUS

Iσχυροί ιδιοκτήτες

Η Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης έχει περάσει στον έλεγχο της κοινοπραξίας AGC Equity Partners για λογαριασμό της Jermyn Street Real Estate Fund IV LP («Jermyn Street») και της Apollo Investment Holdco S.a.r.l («Apollo»), στην οποία μετέχουν δύο κρατικά κεφάλαια του Abu Dhabi και του Kuwait, Άραβες επενδυτές, καθώς και η τουρκική Dogus Group.Το συνολικό τίμημα, μαζί με το κόστος για την απόκτηση του 100% των μετοχών της εισηγμένης Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης, η οποία πρόκειται σύντομα να «αποχωρήσει» από το Χρηματιστήριο Αθηνών, ανέρχεται στα 444 εκατ. ευρώ. Σημειώνεται πως στις αρχές της εβδομάδας, η Apollo υπέβαλε προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αίτημα για να ασκήσει το δικαίωμα εξαγοράς των υπόλοιπων μετοχών της Αστήρ Παλάς που δεν ελέγχει και ανέρχονται σε 1.140.700 με το αντάλλαγμα να διαμορφώνεται στα 5,48 ευρώ ανά μετοχή, το οποίο ισούται με το αντάλλαγμα που προσέφερε η Apollo στην πρόσφατη υποχρεωτική δημόσια πρότασή της.Επιπλέον, είναι ενδιαφέρον ότι η Dogus Group έχει προχωρήσει σε επενδύσεις στην Ελλάδα συνολικού ύψους 400 εκατ. ευρώ, συμμετέχοντας σε τέσσερις μαρίνες (Φλοίσβου, Λευκάδας, Γουβιών και Ζέας), ενώ μαζί με τον όμιλο Κωνσταντακόπουλου απέκτησαν το Hilton Athens. Κάτι που σημαίνει ότι η Dogus εξελίσσεται σταδιακά σε έναν από τους σημαντικότερους «παίκτες» της ελληνικής τουριστικής αγοράς.

Νέος... Αστέρας στη Βουλιαγμένη το καλοκαίρι του 2018


casa victoria barkiza



φιλικά μέσα....

glyfada metropolitan

ShareNews 13

BANNERS PROTASEIS 1

acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
cp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες

acp logo 16 1

NotosNet YouTube