Μια νύχτα τρόμου βίωσε το βράδυ της Τρίτης η τηλεπαρουσιάστρια Ντέσσυ Κουβελογιάννη.

Ενώ βρισκόταν σπίτι με τα δυο της παιδιά και κοιμόντουσαν στα δωμάτιά τους διαρρήκτες μπήκαν σπίτι της. Ευτυχώς, ο άντρας της επέστρεψε με λίγα λεπτά διαφορά μετά την είσοδό τους και οι κακοποιοί έφυγαν όπως όπως, αφήνοντας πίσω τους ότι είχαν προλάβει να μαζέψουν μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος της ο πατέρας της παρουσιάστριας, Ανδρέας Κουβελογιάννης με μια απίστευτη ανάρτηση στο Facebook, όπου απειλεί τα παιδιά και τα εγγόνια του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Τόσκα, ενώ χαρακτηρίζει λαθροπιθίκους του μετανάστες.

Αναλυτικά έγραψε:

«* ΤΣΙΠΡΑ και ΤΟΣΚΑ … » Πολιτικά Απόβλητα.»
* ΜΟΛΙΣ ΓΛΥΤΩΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ και τα ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΑΣ..

**************************************************************

* ΧΘΕΣ τη νύχτα λαθροπίθικοι έσπασαν τον αφαλό της πόρτας του σπιτιού μου στην Γλυφάδα και μέσα κοιμόντουσαν τα εγγόνια και η κόρη μου…

* Η κόρη μου αντιλήφθηκε ότι κάτι συμβαίνει και με ένα μαχαίρι έμεινε κοντά στα παιδιά της…

* ΕΥΤΥΧΗΣ συγκυρία επέστρεψε ο άντρας της, και από διαίσθηση – εκπαιδευμένου στις ειδικές δυνάμεις – κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά, δημιούργησε θόρυβο και ανέβηκε από την πίσω πορτα…

* ΟΙ λαθροπίθικοι το έβαλαν στα πόδια αφήνοντας στην αυλή μαχαίρια και ότι είχαν ξαφρίσει…
* ΕΙΧΑΝ φτάσει λίγο πρίν το υπνοδωμάτιο των παιδιών..

* Η ΟΜΑΔΑ » ΔΙΑΣ» ΈΦΤΑΣΕ γρήγορα και είναι αξιέπαινη…

* ΤΕΛΟΣ καλό και όλα καλά…

* ΟΦΕΙΛΩ να ειδοποιήσω – και είμαι έτοιμος – να αντιμετωπίσω τις συνεπειες, πως άν κάτι συνέβαινε, από αυτά που ακούμε, και δεν ιδρώνει το αυτί των πολιτικών καθαρμάτων που μας φόρτωσαν όλους αυτούς τους πεινασμένους εγκληματίες, όλα θα είχαν τελειώσει..

* ΚΑΙ θα την καταλάβαιναν όταν θα την πλήρωναν τα παιδιά και τα εγγόνια τους…

* ΚΑΙ μέχρι να με φάνε, όσοι λαθροπίθικοι κυκλοφορούσαν στην Ομόνοια η αλλού…

* ΠΑΡΤΕ χαμπάρι πολιτικά καθάρματα πως όσο ανασφάλεια μας έχετε χαρίσει, υπάρχουν άνθρωποι που θα σας την επιστρέψουν….

* ΔΕΝ ΘΑ φταίνε τα παιδιά και τα εγγόνια σας, αλλά δεν θα έφταιγαν και τα δικά μου…».

Η τηλεπαρουσιάστρια είχε ζήσει μια ανάλογη κατάσταση και πριν μερικά χρόνια, όταν είχε βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με ληστές σούπερ μάρκετ. Ο Ηλίας Μαραβέγιας είχε περιγράψει το περιστατικό στην Espresso:

Ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές και... τα χρειάστηκε όταν ο ένας από αυτούς κοίταξε προς το μέρος του ανήλικου παιδιού της. Η Ντέσσυ Κουβελογιάννη έζησε μια άκρως δυσάρεστη περιπέτεια πριν από λίγες ημέρες ενώ βρισκόταν με τον σύζυγό της Μπάμπη Κατσαντώνη και τα δύο παιδιά τους σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ επί της λεωφόρου Βάρης - Κορωπίου, όπου έκαναν τα ψώνια τους.

Την ώρα που η γνωστή δημοσιογράφος πλησίαζε το ταμείο για να πληρώσει μπήκαν στο κατάστημα δύο ένοπλοι φωνάζοντας «ληστεία». Ο ένας μάλιστα χτύπησε με την κάννη του όπλου του την ταμία.

«Κρατούσα το μωρό στην αγκαλιά. Ακολουθούσε ο άντρας μου με τη μικρή μας κόρη. Τη στιγμή που πήγαινα προς το ταμείο, πάνω στον όλο πανικό που επικρατούσε, έφυγε η μικρή, με προσπέρασε και βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής, ενάμισι μέτρο μακριά από τον ένα ληστή. Εκείνος τότε κοίταξε προς το μέρος της» λέει στην «Espresso» η Ντέσσυ Κουβελογέννη που «πάγωσε» και μόνο στη σκέψη ότι ο κακοποιός θα μπορούσε να είχε χρησιμοποιήσει τη μικρή ως... μέσο για να διαφύγει.

«Δεν φοβήθηκα. Σε περιπτώσεις μεγάλου κινδύνου δεν πανικοβάλλομαι. Επιασα την κόρη μου από τον ώμο ήσυχα κι ωραία για να μη την τρομάξω. Της είπα 'έλα αγάπη μου, πήγαινε στον μπαμπά' και αμέσως ο άντρας μου, ο οποίος βρισκόταν λίγο πιο πίσω, την κράτησε από το χέρι και την πήρε κοντά του. Για λίγα δευτερόλεπτα ήρθα πρόσωπο με πρόσωπο με το ληστή και κρατώντας την ψυχραιμία μου έκανα μερικά βήματα προς τα πίσω και απομακρύνθηκα. Ευτυχώς ήξερα ακριβώς τι έπρεπε να κάνω για να προφυλάξω τα παιδιά μου».

Οταν έφυγαν οι ληστές, ο υπεύθυνος του καταστήματος ζήτησε ευγενικά από τους πελάτες που ήταν μέσα να αφήσουν τα ψώνια τους -οι ληστές είχαν ρίξει κάτω τις ταμειακές μηχανές και δεν γινόταν εκ των πραγμάτων να συνεχίσει το κατάστημα να λειτουργεί κανονικά- και λίγη ώρα αργότερα ήρθε η αστυνομία. Οι δράστες μέχρι στιγμής διαφεύγουν τη σύλληψη.

 


casa victoria barkiza



φιλικά μέσα....

glyfada metropolitan

ShareNews 13

BANNERS PROTASEIS 1

acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
cp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες

acp logo 16 1

NotosNet YouTube