Περιμένατε μια τόσο μικρή διαφορά στα αποτελέσματα των εκλογών;

Καταρχήν θα ήθελα με την ευκαιρία που μου δίνετε να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά τους χιλιάδες πολίτες της Βάρης, της Βούλας και της Βουλιαγμένης, που τίμησαν την Ανεξάρτητη Κίνηση κι εμένα προσωπικά, με την ψήφο τους, για δύο συνεχείς Κυριακές. Οι συμπολίτες μας, μας επιβράβευσαν με την ψήφο τους, τόσο την πρώτη Κυριακή, που μας χάρισαν μια πολύ καθαρή κι αδιαμφισβήτητη νίκη, όσο και στη δεύτερη, όπου θεωρούμε ότι τελικά εμείς θα είμαστε η δημοτική παράταξη που θα αναδειχθεί νικήτρια.
Μην ξεχνάτε ότι οι αντίπαλοί μας πόνταραν στο γεγονός ότι προέρχονται από μια δημοτική ενότητα , τη Βούλα, που υπερέχει συντριπτικά πληθυσμιακά, σε σχέση με τη Βουλιαγμένη από την οποία ξεκίνησα εγώ τη δημοτική μου διαδρομή. Όμως αυτός ο σχεδιασμός δεν τους βγήκε, παρά το γεγονός ότι επένδυσαν στο διχασμό της τοπικής μας κοινωνίας με την προβολή ψευτοδιλλημάτων. Ο στόχος που έθεσαν δεν επετεύχθη κι αυτό αποδεικνύεται από το οριακό αποτέλεσμα.
Αποδείχθηκε στην πράξη ότι το έργο που κάναμε ως Διοίκηση το προηγούμενο διάστημα αλλά και το πρόγραμμα που παρουσιάσαμε , το οποίο απαντά στις μελλοντικές ανάγκες της πόλης, ήταν ικανά να ανατρέψουν το υποτιθέμενο αριθμητικό πλεονέκτημα που πίστευαν ότι διέθεταν οι αντίπαλοί μας. Αυτή η εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας στο έργο και στο πρόγραμμα που παρουσιάσαμε,  είναι το ισχυρότερο κίνητρο για να συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα, μέχρι τέλους.
Για μας η εκλογική μάχη συνεχίζεται

 

Αν το αποτέλεσμα ανατραπεί μετά και από την διαδικασία του Εκλογοδικείου, τι θα σημαίνει αυτό για εσάς;


Η ανατροπή αυτής της  οριακής διαφοράς από το Εκλογοδικείο δεν θα αλλάξει τίποτα στη δική μας κατεύθυνση για την πορεία του Δήμου μας. Εμείς ως Διοίκηση έχουμε και θα συνεχίσουμε να έχουμε αυξημένες ευθύνες, προκειμένου  να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας και να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα των κατοίκων της όμορφης πόλης μας.

Η ενδεχόμενη αλλαγή του αποτελέσματος θα επηρεάσει τη σχέση σας με τους Δημότες;


Η δική μας σχέση και η επαφή με τους πολίτες του Δήμου είναι διαρκής και καθημερινή. Αυτή η σχέση ζωής δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αλλάξει.


Πιστεύετε ότι οι 5 οικογένειες που επικαλείται ο κ. Κωνσταντέλλος, μπορούν να βλάψουν τον τόπο ή να τον βοηθήσουν;

 

Είναι αποδεδειγμένο ότι οι οικογένειες στις οποίες αναφέρεται ο κ. Κωνσταντέλλος όχι μόνο δεν έχουν πρόθεση να βλάψουν τον τόπο αλλά συμβάλλουν καθοριστικά με τις δυνάμεις τους στη διαφύλαξη της φυσιογνωμίας του και στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας. Είναι οικογένειες που αγαπούν πραγματικά την πόλη μας και κανείς δεν έχει δικαίωμα να διαστρέφει αυτή την πραγματικότητα.
Όσο για τον κ. Κωνσταντέλλο θα τον συμβούλευα να αναγνωρίσει και να απομακρύνει από δίπλα του τους πραγματικούς «εχθρούς» της πόλης που επιδιώκουν τη τσιμεντοποίησή της και την εμπορευματοποίησή της και να μη δημιουργεί λανθασμένες και ανυπόστατες εντυπώσεις στους πολίτες. Γιατί οι πολίτες και κρίση και μνήμη έχουν.
Ο τόπος μας δεν κινδυνεύει από τις οικογένειες αυτές, αλλά από την παρουσία στα δημοτικά δρώμενα ανθρώπων σαν τον συνδικαλιστή κ. Κωνσταντέλλο και τους συνεργάτες του. Άλλωστε, από τη Διοίκηση στην οποία συμμετείχε ο ίδιος  χάθηκε η έκταση του παραλιακού μετώπου της Βούλας για το Δήμο μας, κι όχι από τις οικογένειες στις οποίες διαρκώς αναφέρεται.


Πιστεύετε ότι είναι καλό να γίνεται διαχωρισμός των τριών Β;


Για όσους δεν το έχουν καταλάβει η πόλη μας είναι ενιαία και μόνο έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται. Εμείς ως διοίκηση το γνωρίζουμε καλά γιατί εμείς αναλάβαμε και πετύχαμε το δύσκολο έργο της συνένωσης. Η  μεγάλη πρόκληση λοιπόν δεν είναι ο διαχωρισμός της Βάρης της Βούλας και της Βουλιαγμένης, αλλά το πως θα πετύχουμε σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία να αντιμετωπίσουμε τα ξεχωριστά προβλήματα της κάθε περιοχής, ώστε αφενός να γεφυρώσουμε με νέα έργα το χάσμα που υπάρχει όσον αφορά τις υποδομές, αφετέρου να διαφυλάξουμε την οικιστική φυσιογνωμία της πόλης μας.

 

Έχετε σκεφτεί ενδεχόμενη αλλαγή ονομασίας των τριών Β; Και αν “ναι” μπορείτε να μας αναφέρετε ενδεικτικά κάποια από τα επικρατέστερα ονόματα;

 

Δεν έχω μπει σε καμία τέτοια διαδικασία. Άλλωστε αυτό αν προκύψει θα προκύψει από τον ίδιο τον κόσμο. Το ζήτημα δεν είναι η ονομασία της πόλης μας αλλά η διαφύλαξη της μοναδικής της φυσιογνωμίας. Αυτή είναι που της δίνει την ξεχωριστή ταυτότητα.

 

Τέλος, τι έχετε να πείτε σε αυτούς που σας εμπιστεύθηκαν και σε αυτούς που δεν σας εμπιστεύθηκαν;


Αυτούς που μας εμπιστεύθηκαν ήδη τους ευχαρίστησα για τη στήριξη που μας έδωσαν. Όσον αφορά αυτούς που δεν μας εμπιστεύθηκαν, σέβομαι απόλυτα την επιλογή τους και είμαι βέβαιος ότι στο μέλλον το έργο μας και οι προσπάθειες μας θα τους πείσουν ότι έκαναν λάθος επιλογή.

 



casa victoria barkiza



φιλικά μέσα....

glyfada metropolitan

ShareNews 13

BANNERS PROTASEIS 1

acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
cp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες

acp logo 16 1

NotosNet YouTube