Θεωρείτε ότι βάση του εκλογικού αποτελέσματος μπορούμε να μιλάμε για καθαρή νίκη;

Όπως αναφέραμε και σε σχετική μας ανακοίνωση, πρόκειται για μια καθαρή νίκη βάσει της οποίας θα αναλάβουμε την 1 Σεπτεμβρίου τη διοίκηση του Δήμου. Για τη δουλειά αυτή μας επέλεξαν, 11851 συμπολίτες μας οι οποίοι τελικά δεν υπέκυψαν στα συμφέροντα που μας πολεμούσαν υπερεντατικά και μας έδωσαν έτσι τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε, τα επόμενα πέντε χρόνια, το πρόγραμμα μας που τόσο ανάγκη έχει η πόλη μας.
Αναμένοντας την επίσημη ανακοίνωση του εκλογοδικείου, τι έχετε να πείτε αν, το αποτέλεσμα ανατραπεί;

Πρέπει κάποια στιγμή, έστω και μετεκλογικά, να σταματήσει η παραπληροφόρηση του κόσμου από τα τοπικά ΜΜΕ ηθελημένα ή μη. Δεν αναμένουμε καμία επίσημη ανακοίνωση και δεν έχει γίνει ακόμα καμία προσφυγή σε κανένα εκλογοδικείο. Όταν αναρτηθούν στο πρωτοδικείο τα αποτελέσματα των εκλογών, εντός των επόμενων ημερών, οποιοσδήποτε δημότης του Δήμου μας ή δημοτική παράταξη έχει το δικαίωμα να ζητήσει επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων. Αν κατά την επανακαταμέτρηση προκύψουν ευρήματα που θα μπορούσαν να αιτιολογήσουν πιθανή ανατροπή του αποτελέσματος, τότε γίνεται προσφυγή στα αρμόδια δικαστήρια. Σήμερα το αποτέλεσμα των εκλογών είναι δεδομένο και βάσει αυτού, επαναλαμβάνω θα αναλάβουμε την 1η Σεπτεμβρίου τη διοίκηση του Δήμου. Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανατροπής του αποτελέσματος.
Κάποιοι συμπολίτες μας διαμαρτυρήθηκαν που στις 4 τα ξημερώματα το βράδυ του αποτελέσματος βγάλατε λόγο και δώσατε το μικρόφωνο στον Λευτέρη Πανταζή.

Αν και δεν μου κάνετε κάποια ερώτηση θα σας απαντήσω. Κατ’ αρχάς εμείς δεν δεχτήκαμε κανένα παράπονο από κανέναν συμπολίτη μας, και αμφιβάλω ευθέως ότι υπήρξε. Σε ότι αφορά το τι συνέβη εκείνο το βράδυ, μετά το εκλογικό θρίλερ που ζήσαμε όλοι, το οποίο έληξε περίπου στις 3:30 μ.μ., υπήρχαν εκατοντάδες συμπολίτες μας στην κεντρική πλατεία της Βούλας, οι οποίοι περίμεναν με αγωνία το τελικό αποτέλεσμα. Είχα υποχρέωση απέναντί τους να απευθύνω έναν χαιρετισμό και να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους. Μετά το τέλος του δικού μου χαιρετισμού, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού μας, ο γνωστός σε όλους Λευτέρης Πανταζής, πήρε το μικρόφωνο και για λιγότερο από 40 δευτερόλεπτα σιγοτραγούδησε a capella. Τα τοπικά ΜΜΕ για άλλη μια φορά όμως, προσπαθούν να δημιουργήσουν μια άλλη εικόνα, κατά την οποία εμείς εκείνο το βράδυ σχεδόν μετατρέψαμε την πλατεία της Βούλας σε «μπουζουκομάγαζο». Όσοι ήταν εκεί γνωρίζουν την αλήθεια. Μου προκαλεί όμως αίσθηση το γεγονός ότι ενώ πολλοί έσπευσαν να καυτηριάσουν το γεγονός ότι ο νεοεκλεγμένος Δήμαρχος της πόλης έκανε δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης και την οριστικοποίηση των εκλογικών αποτελεσμάτων, κανένας δεν έχει αναφερθεί στα ακραία συνθήματα των οπαδών της απερχόμενης δημοτικής αρχής στην ίδια πλατεία, λίγη ώρα πριν ολοκληρωθεί η καταμέτρηση, όταν ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς χωρίς κανένα λόγο. Ούτε βέβαια για την αποχώρηση κατά τις 2 μετά τα μεσάνυχτα μουσικής ορχήστρας που είχε σε επιφυλακή στα γραφεία του ο κ. Πανάς για το επινίκιο πάρτυ που είχε οργανώσει η παράταξή του που τελικά δεν έγινε ποτέ.

Από τα σχέδια που έχετε βάση του προγράμματος σας, πόσα είναι υλοποιήσιμα σε μια πενταετία;;

 Όσα περιγράφουμε με σαφήνεια στο πρόγραμμά μας ότι θα υλοποιηθούν, θα είναι έτοιμα στα επόμενα πέντε χρόνια. Αναφερόμαστε όμως και σε πολλά άλλα έργα τα οποία τονίζουμε ότι θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να τα υλοποιήσουμε, κυρίως επειδή η υλοποίησή τους δεν εξαρτάται μόνο από εμάς αλλά και από άλλους φορείς της κεντρικής Κυβέρνησης. Δεσμεύομαι λοιπόν και μετά τις εκλογές, ότι όσα έχουμε υποσχεθεί μέσα από το πρόγραμμά μας στους συμπολίτες μας θα υλοποιηθεί μέσα στην επόμενη πενταετία.

Πιστεύετε ότι είναι καλό να γίνεται διαχωρισμός των τριών Β;

Καθόλου. Γι’ αυτό άλλωστε αλλάξαμε και το όνομα του συνδυασμού μας τον Ιανουάριο από «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – Πόλεις για να Ζεις» σε «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – Πόλη για να Ζεις». Θέλαμε με τον τρόπο αυτό να δείξουμε ότι είμαστε πλέον ενιαία πόλη.

Έχετε σκεφτεί ενδεχόμενη αλλαγή ονομασίας των τριών Β; Και αν “ναι” μπορείτε να μας αναφέρετε ενδεικτικά κάποια από τα επικρατέστερα ονόματα;

Το αναφέρουμε στο πρόγραμμά μας. Δεν είμαι σε θέση να σας αναφέρω κάποια ονόματα όμως γιατί η ονομασία της πόλης δεν θα προκύψει από απόφαση 20-30 εκλεγμένων αλλά μετά από διαβούλευση με όλους του δημότες. Εξετάζουμε μάλιστα και το ενδεχόμενο να παρθεί η οριστική απόφαση μέσω τοπικού δημοψηφίσματος.

Τέλος, τι έχετε να πείτε σε αυτούς που σας εμπιστεύθηκαν και σε αυτούς που δεν σας εμπιστεύθηκαν;

Έχω την απόλυτη πεποίθηση ότι θα δικαιώσουμε όσους μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους μέσα από το έργο μας αλλά και τα νέα ήθη που θα προσπαθήσουμε να φέρουμε στα κοινά της πόλης μας. Σε ότι αφορά αυτούς που δεν μας εμπιστεύτηκαν, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι για τη δική μας Δημοτική Αρχή δεν θα υπάρξει κανένας απολύτως διαχωρισμός. Οι πόρτες μας θα είναι ανοιχτές για όλους τους συμπολίτες μας και καλούμε όλους να συμμετέχουν ενεργά στη νέα διοίκηση του Δήμου εκφράζοντας τις προτάσεις, τις παρατηρήσεις και τα παράπονά του. Πιστεύουμε ότι και όσοι συμπολίτες μας αντιμετώπισαν με δυσπιστία στις τελευταίες εκλογές, μετά τους τόνους λάσπης που μας έριξαν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, θα διαπιστώσουν ότι τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά και θα αναθεωρήσουν τις απόψεις τους για εμάς.



casa victoria barkiza



φιλικά μέσα....

glyfada metropolitan

ShareNews 13

BANNERS PROTASEIS 1

acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
cp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες

acp logo 16 1

NotosNet YouTube