“Στις 25 Ιανουαρίου, ο λαός με την ψήφο του βάζει τίτλους τέλους σε μια ολέθρια πολιτική πέντε ετών” τόνισε σε ανοιχτή συγκέντωση στη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας και επιτέθηκε στον Αντώνη Σαμαρά ότι το  μέιλ με τις δεσμεύσεις του προς τη τρόικα είναι το μοναδικό του πρόγραμμα. Τον κατηγόρησε επίσης ότι τον έπιασε ο πόνος για την μεσαία τάξη, αφού τη λεηλάτησε συστηματικά με την πολιτική του Κατάμεστο το Παλέ ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης σήμερα το απόγευμα για την ομιλία του Αλ. Τσίπρα, σε μια κρίσιμη στιγμή του προεκλογικού αγώνα και ενώ η ΝΔ του Αντ. Σαμαρά έχει αποδυθεί σε μια εκστρατεία φόβου για να ανακόψει το ρεύμα νίκης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν σαφής στην ομιλία του, καλώντας τον λαό να δώσει «ολόκληρη την ευκαιρία, να δώσει αυτοδυναμία στον ΣΥΡΙΖΑ»
«Οσο πιο ισχυρός ο ΣΥΡΙΖΑ, τόσο πιο ισχυρή η διαπραγματευτική μας θέση»

«Όσο πιο ισχυρός βγει ο ΣΥΡΙΖΑ από τις κάλπες της ερχόμενης Κυριακής, τόσο πιο σταθερή θα είναι η πορεία της χώρας το επόμενο διάστημα. Τόσο πιο ισχυρή η θέση μας στην διαπραγμάτευση, τόσο πιο αποφασιστική η εφαρμογή του άμεσου προγράμματός μας. Ζητάμε αυτοδυναμία για να έχουμε τα χέρια μας λυμένα, Όχι απέναντι στον λαό, που θέλουμε να μας παρακολουθεί και να μας ελέγχει σε κάθε μας βήμα, αλλά ζητάμε αυτοδυναμία για να έχουμε τα χέρια μας λυμένα απέναντι στα συμφέροντα», ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του Αλ. Τσίπρα.
«Δεν θα συμμαχήσουμε μα καμιά δύναμη του Μνημονίου, είτε φανερή είτε μασκαρεμένη»

«Δεν θα κάνουμε καμία συνεργασία που θα ακυρώνει το πρόγραμμα και την πολιτική μας», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενο στο θέμα των συμμαχιών και των συνεργασιών, και πρόσθεσε: «Ζητάμε αυτοδυναμία για να έχουμε τα χέρια μας λυμένα απέναντι σε όλους αυτούς που έχοντας πια αποδεχτεί την ήττα τους, προσδοκούν να σύρουν τον ΣΥΡΙΖΑ σε υπονομευμένες κοινοβουλευτικές συνεργασίες. Δεν θα κάνουμε καμία συνεργασία που θα ακυρώνει το πρόγραμμα και την πολιτική μας.  Δεν θα συμμαχήσουμε με καμία δύναμη του Μνημονίου, είτε φανερή, είτε μασκαρεμένη. Με καμία έκφραση του σάπιου πολιτικού κατεστημένου, είτε σε παλιά, είτε σε νέα συσκευασία».

Ο Αλ. Τσίπρας πρόσθεσε πως «δεσμευόμαστε ότι στο πλαίσιο του προγράμματος για διέξοδο από την πολιτική της λιτότητας, θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα για ευρύτερη συναίνεση και συνεννόηση.  Και θα είμαστε πρόθυμοι και ανοιχτοί σε κάθε μορφής συνεργασία. Προς αυτή την κατεύθυνση όμως. Όχι προς τα πίσω. Όχι για να ξεπλύνουμε τις δυνάμεις του Μνημονίου».  
«Εχουμε απέναντί μας την έξαλλη ακροδεξιά των εκλεκτών του κ. Σαμαρά»

Ο Αλ. Τσίπρας αναφέρθηκε έμεσα και στις εμφυλιοπολεμικές δηλώσεις όπως αυτές του Μ. Βορίδη καθώς και στη συνολική ρητορεία της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας: «Κάθε μέρα, που περνάει επιβεβαιώνεται ότι απέναντί του ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα κόμμα που δεν έχει σχέση με τη κεντροδεξιά παράταξη, με τη Νέα Δημοκρατία του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Απέναντί του έχει μια έξαλλη ακροδεξιά των εκλεκτών του κυρίου Σαμαρά, που μέχρι πρότινος ανήκαν σε κόμματα της ακροδεξιάς.  Πως ζητά, λοιπόν, ο κ. Σαμαράς την ψήφο της μεσαίας τάξης;  Με τον κ. Βορίδη που υιοθετεί τα συνθήματα της χούντας και απειλεί ότι «θα κάνει ότι κι αν χρειαστεί» για να μη γίνει σεβαστή η ψήφος του λαού στο ΣΥΡΙΖΑ; »

Και πρόσθεσε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η ήρεμη δύναμη που εκπροσωπεί τα συμφέροντα και τις προσδοκίες της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας.  Έχουμε μαζί μας το λαό και απέναντί μας ένα κόμμα που εκπροσωπεί τα συμφέροντα της διαπλεκόμενης ολιγαρχίας. Ένα κόμμα που εκπροσωπεί τα συμφέροντα του 1% της κοινωνίας. Καλούμε όλους πολίτες να γυρίσουν τη πλάτη στις ακραίες φωνές του μίσους και της τρομοκρατίας. Να καταδικάσουν με τη ψήφο τους την χρεωκοπημένη στρατηγική του φόβου. Τους καλούμε να βαδίσουμε μαζί».

«Δεν έχουμε μαγικό ραβδί για να επαναφέρουμε σε λίγες μέρες όσα οι προηγούμενοι κατέστρεφαν τόσα χρόνια.  Δεν υποσχόμαστε αυτόματες και μαγικές λύσεις.  Έχουμε όμως το μεγάλο μας όπλο: την δύναμη και την θέληση ενός ολόκληρου λαού να πάρει στα χέρια του τη ζωή του», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσιάζοντας τις συγκεκριμένες δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη μέρα:\

«Πρώτη δέσμευση: ο αγώνας να αλλάξει πορεία η Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη.

Αγώνας κοινός με τους λαούς του Νότου αλλά και με τους λαούς και τους εργαζόμενους ολόκληρης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  Για να αποδεσμευτούμε από την θηλιά της καταστροφικής λιτότητας.  Για να υπάρξει οριστική λύση στο πρόβλημα του χρέους που πνίγει τους λαούς.

Δεύτερη δέσμευση: εγγύηση της αξιοπρέπειας για όλους.

Εγγύηση για τις καταθέσεις. Για αξιοπρεπείς συντάξεις. Για τις αγροτικές επιδοτήσεις. Εγγύηση για σταθερότητα και σιγουριά σε αυτόν το τόπο.

Τρίτη δέσμευση: Τέλος στους πλειστηριασμούς στην πρώτη κατοικία. Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.

Οριστικό φρένο στο σχέδιο που θέλει να πετάξει φτωχές οικογένειες στον δρόμο. Σπέρνοντας ακόμα περισσότερη απελπισία σε έναν ήδη βασανισμένο τόπο.

Με αφορολόγητο στα 12000 ευρώ. Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και αντικατάστασή του με Φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας. Έτσι ώστε να πληρώνουν ο καθένας ανάλογα με το πραγματικό εισόδημα και την περιουσία του.

Και επειδή πολλή συζήτηση γίνεται γύρω από αυτό το θέμα τις τελευταίες ημέρες, ξαναλέμε: κανείς δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα.  Οι μόνοι που έχουν να φοβούνται είναι οι λαθρέμποροι και οι φοροφυγάδες.Αυτοί που γεμίζουν τις λίστες τύπου Λαγκάρντ και οι οποίοι μέχρι σήμερα παρέμειναν ανενόχλητοι. Για αυτούς νοιάζεται και αυτούς προστατεύει ο κος Σαμαράς. Εμείς νοιαζόμαστε για τη συντριπτική πλειοψηφία, για το 99% των φορολογουμένων, η ΝΔ για το 1%.

 



casa victoria barkiza



φιλικά μέσα....

glyfada metropolitan

ShareNews 13

BANNERS PROTASEIS 1

acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
cp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες

acp logo 16 1

NotosNet YouTube