Τη διενέργεια ελέγχου για την αναζήτηση πειθαρχικών ευθυνών του διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, παρήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλης Αποστόλου, μετά και τις χθεσινές αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού "Δήμητρα" σχετικά με την υπόθεση εξαφάνισης του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη. Παράλληλα, προχωρά και στην αναστολή της απόσπασής του στη Σχολή ενώ σημειώνεται ότι προσωρινά καθήκοντα διευθυντή, θα ασκεί ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Κώστας Μαλλίδης.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΛΓΟ Δήμητρα, μεταξύ άλλων, αποφάσισε να διαβιβάσει στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Ιωαννίνων όλο τον φάκελο της διοικητικής εξέτασης που διενήργησε, ενώ μεθαύριο Πέμπτη θα συνεδριάσει εκ νέου το Διοικητικό του Συμβούλιο στα Ιωάννινα με θέμα τη λειτουργία της γαλακτοκομικής σχολής.

Ο διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων είναι ο άνθρωπος που βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα τις τελευταίες ημέρες μετά τις ανακοινώσεις του πορίσματος της ΕΔΕ που έγινε στη Γαλακτοκομική Σχολή, όπου του αποδίδονταν ευθύνες, μετά την παρέμβαση του υπουργού Αγροτικής Πολιτικής που ζητούσε την παραίτησή του και μετά από σχεδόν ένα μήνα αναστάτωσης τόσο σε προσωπικό, όσο και σε διοικητικό επίπεδο.

Οι φοιτητές της Σχολής δεν μπορούν να ηρεμήσουν και βρίσκονται σε ένα κλίμα έντασης ύστερα από τις σαρωτικές αποκαλύψεις που κάθε μέρα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν στις συνθήκες κάτω από τις οποίες μερίδα φοιτητών -όπως φαίνεται- λειτουργούσε μέσα στη Σχολή με έναν τρόπο άσχημο σε επίπεδο συμπεριφοράς απέναντι σε φοιτητές.

Και ενώ αστυνομικές δυνάμεις συνεχίζουν τις έρευνές τους με τον ιδιωτικό ντετέκτιβ Γιώργο Τσούκαλη να συνεχίζει τη διερεύνηση της υπόθεσης, όπως έγινε γνωστό το Δ.Σ. της Σχολής αποφάσισε την απομάκρυνση από τα καθήκοντά του, του Διευθυντή της Σχολής του κ. Κώστα Μάντζαρη. Ο ίδιος με ψυχραιμία όπως λέει μιλώντας στο protothema.gr αποδέχτηκε την απόφαση του συμβουλίου και έτσι δεν είναι πλέον στη θέση του διευθυντή.

«Η απόφαση είναι απολύτως σεβαστή», θα σχολιάσει σημειώνοντας: «Αρκετά όμως ασχολήθηκαν με εμένα. Το ζήτημα είναι να βρεθεί ο Βαγγέλης, δεν πρέπει να το ξεχάσουμε αυτό. Εύχομαι να τελειώσει το συντομότερο δυνατό η περιπέτεια της οικογένειας».

Ο κ. Μάντζαρης θα πει με αφοπλιστική ηρεμία και ειλικρίνεια ότι νιώθει καλά με τον εαυτό του στη λογική ότι ο ίδιος έκανε ό,τι έπρεπε και όταν έπρεπε όταν από την πρώτη χρονιά φοίτησης του Βαγγέλη στη Σχολή είχε πέσει στην αντίληψή του ότι ο νεαρός φοιτητής αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα.

«Θεωρώ ότι έκανα το καθήκον μου στο ακέραιο με τις ανθρώπινες δυνάμεις που διαθέτω, έχω τη συνείδησή μου ήσυχη έκανα το καθήκον μου και προφανώς είναι σεβαστή η απόφαση του ΔΣ. Περιμένω να διαλευκανθεί η υπόθεση και κυρίως να βρεθεί ο Βαγγέλης διότι αυτό έχει μόνο σημασία δεν έχει νόημα να ασχοληθεί κάποιος παραπάνω με μένα. Διότι αυτό γίνεται. Τις τελευταίες ημέρες ασχολούνται όλοι με μένα και το πόρισμα και ξέχασαν το βασικό που είναι ο Βαγγέλης», θα πει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μάντζαρης θα θυμηθεί την πρώτη φορά, την περσινή χρονιά όταν θα πληροφορούνταν ότι ο πρωτοετής Βαγγέλης Γιακουμάκης αντιμετώπιζε κάποια θέματα στη Σχολή και ο ίδιος θα έκρινε σωστό τότε να ενημερώσει τους γονείς του έστω και αν ο ίδιος ο Βαγγέλης όταν είχε τότε κληθεί δεν είχε πει κάτι σχετικό με τις υπόνοιες που υπήρχαν και τις πληροφορίες που είχαν φτάσει στο γραφείο της διεύθυνσης και αφορούσαν το νεαρό φοιτητή και το ότι αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα.

«Ο Βαγγέλης είναι μαθητής μου και θέλω να σας πω ότι ουδέποτε δεν είδα κάτι περίεργο στη συμπεριφορά του. Είχαμε μία ευχάριστη σχέση θα έλεγα ,είναι ένα καλό παιδί. Δεν υπήρχε καμία απολύτως ένδειξη που να με οδηγήσει σε κάποιο συμπέρασμα ότι αντιμετώπιζε θέματα, προβλήματα με κάποιους συμφοιτητές του. Την ίδια αίσθηση είχαν και άλλοι καθηγητές του. Τον κάλεσε η υπεύθυνη της εστίας για να του μιλήσει, να τον ρωτήσει αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Εκείνος αρνήθηκε να πει κάτι. Ωστόσο εγώ τότε, θυμάμαι, τέτοια περίοδος, ήταν ενημέρωσα ως όφειλα τους γονείς του έστω για τις υπόνοιες που υπήρχαν και για αυτό άλλωστε όπως γνωρίζετε μέχρι και δωμάτιο είχε αλλάξει στην εστία. Από κει και πέρα τελείωσε η πρώτη χρονιά χωρίς να μάθω, να ακούσω το παραμικρό. Τον Νοέμβρη ήρθε στα χέρια μας μια επιστολή η οποία ήταν γραμμένη από φοιτητές της σχολής και κατέγραφε την δύσκολη συνθήκη μεταξύ των φοιτητών στην εστία. Όταν τη διάβασα συμφώνησα με τα παιδιά ότι πρέπει να ενημερώνουμε την υπηρεσία ,όπως και κάναμε, και τους εξήγησα ότι δεν είναι δικό μας θέμα καθώς η επίλυση είναι αποκλειστικά υπόθεση της διοίκησης της σχολής. Ούτε καν πριν εξαφανιστεί ο Βαγγέλης σας διαβεβαιώνω δεν υπήρχε το παραμικρό θέμα που να είχε φτάσει στα αυτιά μας», καταλήγει.

Ελέγχεται πειθαρχικά ο διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων

Τη διενέργεια ελέγχου για την αναζήτηση πειθαρχικών ευθυνών του διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, παρήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλης Αποστόλου, μετά και τις χθεσινές αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού «Δήμητρα» σχετικά με την υπόθεση εξαφάνισης του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Παράλληλα, προχωρά και στην αναστολή της απόσπασής του στη Σχολή ενώ σημειώνεται ότι προσωρινά καθήκοντα διευθυντή, θα ασκεί ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Κώστας Μαλλίδης.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΛΓΟ Δήμητρα, μεταξύ άλλων, αποφάσισε να διαβιβάσει στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Ιωαννίνων όλο τον φάκελο της διοικητικής εξέτασης που διενήργησε, ενώ μεθαύριο Πέμπτη θα συνεδριάσει εκ νέου το Διοικητικό του Συμβούλιο στα Ιωάννινα με θέμα τη λειτουργία της Γαλακτοκομικής Σχολής.

 



casa victoria barkiza



φιλικά μέσα....

glyfada metropolitan

ShareNews 13

BANNERS PROTASEIS 1

acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
cp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες

acp logo 16 1

NotosNet YouTube