Σεισμό έχει προκαλέσει ο Γιάννης Πανούσης με τις καταγγελίες ότι τον απειλούσαν πρόσωπα που συνδέονται με τρομοκράτες και μετέχουν στα πολιτικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο πρώην υπουργός, παρέδωσε στην Εισαγγελία του Αρείου Παγου και μαγνητοφωνημένες συνομιλίες που πιστοποιούν τα λεγόμενά του.
Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: Θα τα δούμε όλα. Θα τα δούμε νομοθετικά: Σάββα Ξηρό, DNA, αποφυλακίσεις, όλα
Μέλος Πυρήνων: Τίποτα δεν κάνατε ακόμα.
Σε άλλη συνομιλία που γίνεται μετά από μερικές ημέρες, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον καταδικασμένο για τρομοκρατία επικαλείται ως "εμπόδιο" τον "υπερυπουργό", μια σαφή αναφορά στον Γιάννη Πανούση:

Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είμαστε μόνο εμείς. Υπάρχει και ο "υπερυπουργός", και αυτός δεν είναι δικός μας
Μέλος Πυρήνων: Καλά κάναμε τότε που του είχαμε βάλει τη βόμβα...
Σε άλλο διάλογο, το ηγετικό μέλος των "Πυρήνων της Φωτιάς" λέει στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ:

Μέλος Πυρήνων: Μας κοροϊδέψατε ρε! Τί ήταν αυτό που κάνατε; Ηταν αυτά που είχαμε πει; Μας κοροϊδέψατε!

Την Τρίτη το mega στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων προέβαλλε βίντεο και ρεπορτάζ με τους παραπάνω διαλόγους. Έτσι η Κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασιλη επεδίωξε να επικοινωνήσει με την παραγωγή του δελτίο με στόχο να παρέμβει για την υπόθεση Πανουση. Αντ αυτού οι υπεύθυνοι του mega της είπαν σύμφωνα με την κα Γεροβασιλη : «Στη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega παρουσιάστηκαν ως γεγονότα υποτιθέμενοι διάλογοι, τους οποίους σύμφωνα με τον διευθυντή ειδήσεων έδωσε ο κ. Πανούσης.

Το Mega αρνήθηκε να δώσει το λόγο στην κυβερνητική εκπρόσωπο, Όλγα Γεροβασίλη, προκειμένου να παρέμβει στο δελτίο ειδήσεων για να διατυπώσει την άποψη της κυβέρνησης, με την προκλητική απάντηση «γιατί να σας βγάλουμε στο δελτίο, για να βγάλετε λόγο;»

Η συνέχεια σε άλλες αίθουσες όπου τον έλεγχο δεν έχει το Mega, αλλά μόνο εκείνοι που σύμφωνα με τον Νόμο έχουν την εξουσία να αποφασίζουν», καταλήγει η κα Γεροβασιλη.

Πρόκειται για το 2ο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που διαμαρτύρεται κατά του Mega, αφού και χθες ο Πάνος Λάμπρου έπραξε το ίδιο. Σε ανακοίνωσή του το μέλος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται κατά του τηλεοπτικού καναλιού Mega το οποίο προέβαλε συνομιλίες του με κρατουμένους αλλά και κατά του κ.Πανούση.


Σημειώνεται ότι ο Μανώλης Καψής ειναι από τον περασμένο Ιούλιο διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης στην Τηλέτυπος ΤΗΛΕΤ Α.Ε., αντικαθιστώντας τον Νίκο Στραβελάκη.

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με... ναυαρχίδα τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά ευαγγελίζονται ότι κάνουν το αυτονόητο με το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες.
Ενα νομοσχέδιο που, αν μη τι άλλο, επικοινωνιακά «πουλάει» ως μεγάλη τομή και μεταρρύθμιση αλλά τα ερωτήματα είναι δεκάδες.
Ειρήσθω εν παρόδω, μεγάλα ΜΜΕ και επιχειρήσεις που συνδέονται με αυτά έχουν χρέη μόνο σε τράπεζες, μέσω δανείων, που ξεπερνούν τα 800 εκατομμύρια ευρώ όπως αποκάλυψε πρόσφατα η «Εφημερίδα των Συντακτών». Από αυτά, σε καθυστέρηση ή προσωρινή καθυστέρηση βρίσκονται σχεδόν 39 εκατ. ευρώ και σε ρύθμιση άλλα περίπου 118 εκατ. ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα αναφέρονται ως ενήμερα. Από τους μιντιακούς ομίλους, ο πλέον υπερδανεισμένος είναι ο ΔΟΛ (ιδιοκτησίας Σταύρου Ψυχάρη), που συνολικά οφείλει περισσότερα από 197 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, τα περισσότερα δάνεια έχει πάρει ο ΔΟΛ (περίπου 125,5 εκατ. ευρώ), ενώ έπεται η «Ψυχάρης Media Group» με 57,3 εκατ. ευρώ μόνο από την Alpha Bank (όλα σε ρύθμιση). Και σε αυτά δεν υπολογίζεται το μερίδιο του ΔΟΛ από τα δάνεια που έχει το MEGA (του οποίου είναι μέτοχος) και φτάνουν συνολικά τα 70,42 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι δίωξη για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος κατ΄εξακολούθηση άσκησε η αρμόδια Εισαγγελία, στην Τηλέτυπος MEGA AE μετά από τη διαπίστωση ότι είχε παραβιαστεί η παροχή προκειμένου να καταγράφει μειωμένη κατανάλωση.

Σε έλεγχο που έγινε στο πάρκο κεραιών στον Υμηττό, διαπιστώθηκε ότι η συγκεκριμένη παροχή είχε παραβιαστεί με αποτέλεσμα να μην καταγράφεται το σύνολο της καταναλισκόμενης ενέργειας
Αφορμή για τη δίωξη στάθηκε η απάντηση στη Βουλή, του υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Νίκου Παρασκευόπουλου, σε σχετική ερώτηση που είχαν καταθέσει οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης και Ραχήλ Μακρή.

Η συγκεκριμένη ερώτηση διαβιβάστηκε στις 23.7. 2014 από τον Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Σχηματίστηκε αυτεπαγγέλτως ποινική δικογραφία, η οποία χρεώθηκε σε Εισαγγελέα και την 10.10.2014 διαβιβάστηκε στο 2ο Πταισματοδίκη Αθηνών για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Κατόπιν η δικογραφία επεστράφη στην Εισαγγελία και τον περασμένο Δεκέμβριο χρεώθηκε σε Εισαγγελέα ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη, κατά ενός προσώπου για την αξιόποινη πράξη της κλοπής ηλεκτρικού ρεύματος κατ' εξακολούθηση και η εν λόγω υπόθεση διαβιβάστηκε τον Φεβρουάριο στο Τμήμα Κατηγορητηρίων προκειμένου να εισαχθεί στο ακροατήριο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών.



casa victoria barkiza



φιλικά μέσα....

glyfada metropolitan

ShareNews 13

BANNERS PROTASEIS 1

acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
cp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες

acp logo 16 1

NotosNet YouTube